Kocamı çok kıskanıyorum...

Okusun canım boşver.
Kıskanıldığını bilsin eşi tarafından ve ona göre davransın

biliyormuş zaten ama bence gereksiz bu kıskançlıgın kendini üzmene gerek yok çünkü kıskanılacak bir bir şey yok diiger arkadaşlardan farkı yok o kızların dedi hayırlısı bakalım

arkadaşlar bende çok kıskanıyorum kocamııı
tlfonu meşgul olsa bile içim içimi yiyor.ona da belli ediyorum bazen elimde olmayarak.
ama o beni hiç kıskanmaz sadece dekolte giyinmeme izin vermez o kadar :26:

benimki kıskanıyo ama belli etmiyormuş yani öyle diyo
ben belli ederim valla dayanamam

biliyormuş zaten ama bence gereksiz bu kıskançlıgın kendini üzmene gerek yok çünkü kıskanılacak bir bir şey yok diiger arkadaşlardan farkı yok o kızların dedi hayırlısı bakalım

ya söyle birsey var bikere kimse kendini kandırmasın hangi turk erkeğine 10 sarısın önüne koysan etkilenmez?ama aldatır demiyorum tabikide sadece en azından guzel bulur karsındakini ki bunu kadınlar da yapmıyormu yakısıklı birini görünce?

bunu sakın eşinize demeyin:)güveniyorum demenizi anlamsız bulur yoksa..yapan varda ondan demek istedim..kıskançlığınızı hissettirmek yerine ona olan güveninizi ona yansıtın..yani yanındakiler çok güzel olsa ne olacakki sonuçta sizin neyiniz eksik???kendinizi bunalıma sokuyorsunuz bu gidişle..b kadar kıskanmanın sonu o..bence güveniyorsanız bu düşünce saçma yani güvenle şüphe bir olmazki..ne yani kadınlara bakacakmı güvendiğiniz kişi??sevdiğinizide bunaltmayın işte başta dediğim gibi..gelince gününü sorun,ilgnizi azaltmayın,ilgiizde kıskançlığa yer verip boğmayın falanda falan işte..bu şekilde konuşunca ilgiyide görünce sizin içinizde belki rahatlamış olur..sonuçta ilgi karşısında ilgisi artar herhalde..

ben yapmıyorum mesela...yani istediği kadar yakışıklı olsun beni etkilemek kolay olmuyor.yakışıklı olması değil tek bana cazip gelen..tatile her yaz giden biriyim yakışıklısıda var,vücut geliştirmişide ama etkilenmek farklıdır yani dediğiniz anlamda.üniversitemdede ne karizmatikler vardı ama o tür etkilenme olmuyordu.bu durumda erkeğin önüne 10 değil bir sürü çıkarsanda etkilenmeyecektir..sonuçta etkilenme değildir o cazip gelir benzeri falan..ama bakmaktan bakmaya fark var..yani sevdiğiniz aldatmasada karşısındakinden etkilense buna razı olurmuydunuz siz??.birde tek çekici kadın sarışın değildir..çevremde bile var sarışından tiksinen yani sarışınlara takılmıştı geçen senelerdede..yani güzel bulmak kelimesi bile yanlış anlaşılabilir..kabullenmez kolay kolay bunu kimse.sakın yanlış anlamayında ben etkilenen erkek istemem açıkcası ayran gönüllü gibi.yani kimse kandırmasın kendini demiş genellleme yapmışsınız ya ondan söylemek istedimde..

kızlarrr nolur banada yardım edin bende çok kıskanıyorum erkek arkadaşımı.içim içimi yiyor daha yeni tartıştık bi kankası varmış kız.faceden sil dedim.eski arkadaşıymış silmek istemedi tartıştık bizde ...bu tür şeyler çok bunalıma giriyorum ..konu sahibinin durumuna bakılırsa bencede belli etmeyin eşinize..

arkadaşım sakın 'sil' falan deme..eğer kıskançlıkla hareket edip üstüne gidersen yapacağı varsa bile yapmaz..alttan alıyor gibi yap tatlı dilinle çözmeye çalış..karışmaya girer ve bir çok kişide buna gelemez ondan sil,yap gibi dersen bu emir verme oluyor..sen sakinleş ilk olarak..bu kadar kıskançlık ilişkinizi ve sizi yıpratabilir..ortak arkadaşlarınız olmasınız tavsiye ederim..madem eski kanka tanışın,tanıyın o bayanı?ama emir cümlesi kullanmayın..başka şekilde yol bulun..

kızlarla kanka ol:)
hem için rahatlar.
her sarışın kızla çalışan karısını aldatsa ohoo
arada işyerlerine git kızlara sevdir kendini
hem kocanın sana saygısı daha da artar.
konuşma etme dersen kompleksli olursun, yoksa kendine güvenine hayran kalır ki bu daha önemli

doğru valla..fikrin banada güzl geldi fakat kankayı bırak arkadaşlık yapmaktan kaçanlarda var..yada kıskançlığa kapılıp düşmanlık ilan ediyorlar..yani daha sorun açmasın..zaten kıskançmış..içini kemirir gari:)yani birde alışkanlık gibi olur içi rahat etsin diye eşinin yanına gider hep oda kötü olabilir yai gitmediğinde aklına sorular şüpheler gelebilir..

Ben kiskanc degilmiyim acaba?kendimdem suphe duydum,duymalimiyim?Biz avrupada ki en guzel kizlarin oldugu iddia edilen ulkede yasiyoruz ve esim eglence sektorunde,ustelik mudur..Bir suru kiz calisiyor ve onlar icin evli olup olmamaniz hic onemli degil..Buna ragmen simdiye kadar hic dusunmedim..ben dusunursem onunda aklina dusururum..bir sure sonrada zaten aldattigimi ya da aldatacagimi dusunuyor bari yapayim filan der :90: Ben kendimi de esimi de biliyorum..Diger kizlardan bana ne..Beni aldatmasi icin bir sebebi olmali,ben ona o sebebi vermiyorumbizimde Allah bagislarsa iki cocugumuz var.

Siz bunu mu sorun ediyorsunuz, benim eşim çalıştığı sektör gereği sürekli mankenlerle birarada, moda fuarlarına, iç giyim, mayo-bikini katalog çekimlerine katılıyor. Asistanı 20 lik bir fıstık, ofislerinde bir reklamcılar var ki mankenlere taş çıkarırlar. Bütün samimiyetimle söylüyorum bir an bile kıskançlık yapmadım. Birincisi kocamın beni aldatacak kadar aşağılık bir adam olduğunu düşünmüyorum, aldatırsa da gerçek yüzünü görmüş olurum, o yüzden korkmuyorum aldatılmaktan.
İkincisi, adam aldatacaksa her türlü aldatır, aldatmayacaksa 100 kadınla ıssız adada 1 yıl kalsa aldatmaz

benim eşim jinekolog
hastalar mı dersin, hastanedeki fıstık gibi hemşireler mi
ama onları daha cok beğense benimle değil onlardan biriyle evlenirdi değil mi? nişanlıyken bende kıskanırdım da sonra napıyorum ben adamı evlenmeye silahla ikna etmedim ya, kendisi isteyerek beni secti dedim şimdi aklıma bile gelmiyo.
sen bence bide eşinin jinekolog olduğunu düşün durumuna şükret

Yaw ben o kadar değil ama benim eşim çok kıskanç. Evdeyim, biliyor. Arar "ne yapıyorsun" diye. Hem de 3g'li. Pc başındaysam daha da meraklanır. "Kime bakıyorsun". Bebeğim var, onunla uğraşırken telefonu geç açarım "neden açmadın, nerdesin?" Saçımı başımı yolacağım artık. Kendisi pc teknisyeni. Oraya buraya, okullara, hastanelere gider benim gıkım çıkmaz. Çıksa ne olacak adamın işi bu. Ben evden çıkmam başıma gelene bakın! Fenalık geldi. Canım sen de kıskansan da çaktırma. Başta hoşuna gitse de sonradan sıkıntı basıyor.

benden de kötü durumda olanlar varmış yaa

ben eşime konuşma bakma falan hiç demem .kendisi çok ciddi ve çekingen biridir ögle molasında bile kızlar rahat etsin diye onları odada bırakıp kendi dışarıda yemeğe gidiyormuş .normalde hep odasında yerdi yemegini ama erkeklerle yada yanlız odada çalışırkendi bu olay.ara tatili bitene kadar da girmiyormuş odaya .niye böyle yapıyorsun gir odana belki sohbet açılır konuşursunuz diyorum .rahat edemiyorum diyo.

artık bende fazla takmıyorum zaten alışmaya başladım böyle yaşamaya

Ayol bu iyi halleri. Nişanlıyken daha da beterdi. Bak anlatayım da gül: Annemle bankaya giderdik. Zırt pırt aradı bu. Sonra 10dk sonra ara deyip telefonu kapatırdı. Banka işi belli mi olur? 11. dakika bu beni bir arardı bir fırça, bir fırça. Sonra bir kavga kopardı. İnsanın var ya zorla aklına sokar böyle şeyleri, sakın deyim sen sıkıştırma fukarayı. Bak ne kibar kocan var.
Hem erkek iki şeyden aldatır: İlk sebep kadın anlayışsızsa. Öteki kadın bahanelerine bak, hep derler: "o beni anlıyordu" diye. 2.si de; cinselliktir. Ben kocama hiç hayır demedim. Gece gece uykumdan uyandırır bazen, yine hayır demem. Çünkü hormonlar da yeni bir dişi aramasına yol açabilir. Elde olmayan sebepleri tenzih ederim. Ama en çok 1. neden yüzünden aldatıyorlar. Adam huzur arıyor işte. Diğeri kadayıfın üzerindeki kaymak. Anlayış ve libido varsa pek korkma. Gerisi kocanın karakterine kalmış.

ayy hakketen çok güldüm yaa .allah sabır versin canım yaa

benimki çok anlayışlıdır çok şükür öyle acayip kıskançlıkları yoktur bende artık takmamaya çalışıyorum.

arada süslenip püslenip eşinin yanına git, kızlarla sohbet et
kızlarla aranda muhabbet olursa daha rahat olursun bence

etkilenmek derken guzel çekici bulmaktan bahsettim ve fikrimin arkasındayım açıkçası.genelleme yapıyorum cunku genelde olan bir durumdan bahsediyorum.böyle olmayan turk erkekleri parmakla gösterilcek kadar azdır.kadınların bakmasından kastım da her gördüğü değil.çok hoştur yuzu olsun vs a evet yakısıklıymıs demezmisiniz.bende demiyorum aşık oldugumdan sanırım ama yinede illaki begendiğimiz oluyordur.onların da olabilir demeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…