Kocamı çok kıskanıyorum...

ben de müsadenizle diğer taraftan bakmak istiyorum. o iki tane, sarışın, fıstık gibi kızın kocanızla ilgilendikleri ne malum? yani insan güzel diye herkes onun ilgi alanına girecek diye bir şey yok ki. güzellik resmen suç oluyor diğer kadınların gözünde, ama insan hem güzel hem de kendini bilen biri olabilir gayet de.

geçmişte, çalıştığım işyerinde kocaman bir grup şeklinde dolaştığım arkadaşlarımdan birinin kız arkadaşının bana herkese olduğundan soğuk davrandığını sezinlemiştim. 1-2 kere oldu, sanki orda ben yokmuşum gibi davranıyordu ki ben kalabalık ortamlarda ön plana çıkmayı tercih eden biri değilimdir, ona rağmen farketmiştim. kafamda bir ampul yandı ama yine de başkalarının da fikrini alayım dedim. sonra bu kız bana böyle davranıyor diye başka bir kıza anlattım iş ortamından; sonra da o ortamda da, çalıştığım iş yerinde de herkesin bildiği erkek arkadaşıma (ki kendisi şu anda eşim olur) anlattım. neyse, o arkadaşım da eşim de dediler ki o kız seni tehdit olarak algılıyor, seni kıskanıyordur. ama ne ben onun erkek arkadaşıyla herkesten daha yakın vs.dim ne de boştaydım. aksine dünya aleme duyuruyordum hayatımda biri olduğunu ve onu ne çok sevdiğimi. duyuruyordum ki menfi bir olayla karşılaşmayım. yani alakasız bir şeyden kız beni düşman bellemişti, hiçbir sebep yokken, sadece güzelim diye. bu durum, farkettiğim anda o kadar sinirimi bozdu, o kadar gururuma dokundu ki ne o kızın ne de erkek arkadaşının bir daha yüzüne bile bakmadım hala da bakmam. evet kızın erkek arkadaşının yani iş arkadaşımın belki hiçbir şeyden haberi yok neden konuşmayı kesti diyor olabilir ama beni ilgilendirmiyor. kimse güzel diye dışlanmak, düşman gibi algılanmak zorunda değil. sizin kocanız onların umrunda bile olmayabilir yani, olaya bir de böyle bakın.

ben kızları hiç görmedim sadece resimlerini gördüm yani eşim resimleri hiç benzemiyo o kadar da güzel degiller falan d,yo yani benim kıskanma sebebim güzellik degil kadın olmaları ben kıskanç bir insanım herkesi kıskanırım güzel olması şart degil yani

bi gün işyerini ziyaret edip kadınlarla arasındaki dialoğa bakabilirsin çaktırmadan, yani iş arkadaşı olarakmı yoksa birbirleriyle ilgilenen insanlar olarakmı davranıyorlar birbirlerine, bunu hiç kimse anlayamaz ama eşinide iyi tanıyosa kadınlar mutlaka anlar hisseder

gitmek için can atıyorum ama daha nasip olmadı en kısa zamanda ziyaret edecegim

kızlar kafayı yiyorum galiba yaa ben bu kıskaçlıgı bastırmaya çalıştıkça o daha güçlü hortluyo yaa:26::26::26: ...
bu aralar haber spikerlerine ttaktım kafayı kadınların sundugu haber izlerken görünce eşimi degiştir diyorum yada kalkıp kendim degiştiriyorum eşim de yuh artık dedi geçen gün

yok artık

iş arkadaşlarını kıskanmanı anlamış; kıskanç bir insan olduğum için hak bile vermiştim

ama haber spikerinden kıskanmak? yok artık..

tvdeki mankenlerden kıskan bari daha mantıklı.. belden yukarsı görünen, ceket giyen tipsiz haber spikerlerinin neyini kıskanıyorsun?

ben de kıskanç bir insanım ama bu kadarı gerçekten biraz fazla değil mi sizce de??

herkes mankenlerden aktrislerden az da olsa kıskanır, ama çok abartılı bişey olmadıkça değiştirmem ben, black swan daki lezbiyen sahnesini bile izledim yanaklarımı ısırarak da olsa sevgilimle, ama final destination un 3 boyutlu sevişme sahnesinde kadının zıplayan memelerini 3 boyutlu görünce dayanamayıp gözlerini kapatmıştım itiraf ediyorum ama tv spikeri mi, asla kıskanmam banu güven olsa bile :)

bence biraz kendinize bakım yapsanız, hani süslü püslü dolansanız, sizin kıskançlıktansa kendinizi güzel bulmanızla ilgili bir probleminiz var bence,
sarı saçlı bayanlardan kıskanıyorsanız, demek ki sarı saçı çok beğeniyorsunuz ki sizden artı görüyorsunuz o halde saçınızı sarı yapın, zayıf hatunlardan kıskanıyorsanız o zaman zayıflayın. anlatabildim mi? bence eşiniz normal bir eş, güzel bile olsa a ne güzel bir bayan diyip geçiyordur aklında kalmıyordur eminim, ama böyle yaparsanız onu da inandırırsınız başkalarının güzelliğine, dikkat edin eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak diye birşey var. asıl sorun bence özgüveninizde, spor salonuna gidin, makyaj yapın yeni ciciler alın, gerekirse psikiyatra gidin önce kendinizi geliştirin, ve biraz sosyal olun görüceksiniz ki hayat bu kadar basit değil, çalışıyor musun bilmiyorum ama siz bence biraz da boşluktan odak noktanızı kocanız yapmışsınız ve kaybetmekten çok korktuğunuz ve sevdiğiniz için bütün kadınları potansiyel görüyorsunuz, yapmayın.

alemsin canım yaa... o filimde çok uç bi örnek yahuuu, kıskanmamak elde değil babamla gitmiş oolsam babamın bile gözlerini kapatırdım o derece

buarada fikirlerine katılıyorum, ne zamanki kendinizi en az o kadınlarr kadar güzel hissedersiniz ozaman kıskançlığınızdan bi nebze olsun kurtulursunuz diye düşünüyorum tabi bunun için güzelleşmeye çalışmak değil bence düşüncelerinizide değiştirmeniz gerekli... çünkü eminim bi çoğundan güzelsinizdir... bide eşinizi herşeyden kıskanırsanız, onun aklına bişeyleri sokarsınız gibime geliyor... mesela işyerinde x bayandan kıskandığnızı söylerseniz... x, eşinize daha bi kıymetli gözükür

ben bekarken babamı da çok kıskanırdım canım

canım ben zaten kendine bakan giyimi kuşama süslenmeyi seven biriyim eşim de bu halimi seviyo ama ben çok ilginç yaa erotic filmi bile oturup izlerim onunla birlikte ama bazen acayip bir kıskançlık sarıyo benigüzel mi o kız diye soruyorum mesela ben benim olmayan güzüle güzel demem deyip geçiyo adam:26:

yok kızz çok güzel haber sopikerleri var

ne alaka ya sen eşine güveniyosan isterse yanında ki fıstık ötesi olsun yinede bakmaz bile hem bi odada olmaları gerekmez altadan adam için okul,bi cafe ne bilim sokakta karşılaştıkları fıstık gibi kızlardan da etkilenir öyle yapıcak adam sen içini ferah tut canım eşine güveniyosan gerisi boş boşuna mutluluğunuzu bozma böyle şeylerle

bence ... esin memur okumus akilli biriyse ve ciddi.. onlarla birsey yasicagini sanmiyorum sonucta hep yüz yüze bakiyorlar.... oda korkar basina bela olcaklarindan... sorumluluk sahibi bide oglun varmis Allah bagislasin.. sen kiskandigini sakin belli etme.. kendine güvenen istikrarli olgun durusunu bozma.. biliyorum zor insan icini yer... ama o zaten secimini yapmis demi senle evlenmekle?? :))

bence ... esin memur okumus akilli biriyse ve ciddi.. onlarla birsey yasicagini sanmiyorum sonucta hep yüz yüze bakiyorlar.... oda korkar basina bela olcaklarindan... sorumluluk sahibi bide oglun varmis Allah bagislasin.. sen kiskandigini sakin belli etme.. kendine güvenen istikrarli olgun durusunu bozma.. biliyorum zor insan icini yer... ama o zaten secimini yapmis demi senle evlenmekle?? :))

mutlulugumun bozuldugu falan yok zaten kızlar bunlar hep benim kafam da arada tabi çakıyo oda durumu ama ciddi bir sorun olmadı hiçç... ben sadece ben mi böyleyim yoksa benim gibi olanlar var mı diye merak ediyorum okadar

mutlulugumun bozuldugu falan yok zaten kızlar bunlar hep benim kafam da arada tabi çakıyo oda durumu ama ciddi bir sorun olmadı hiçç... ben sadece ben mi böyleyim yoksa benim gibi olanlar var mı diye merak ediyorum okadar

bence sen bu ısı bıraz fazla abartıyorsun hıslerıne engel ol durduk yere essegın aklına karpuz kabugu sokma tabırı caızse sakın ol kocana guven ve mutlu gunlerınız senı ne kadar sevdıgını fılan dusun kendını bu tur seylerle yıpratma

bazen banada öyle oluyor, babamı bende çok kıskanırdım, ama sanki büyüdükçe olgunlaştıkça biraz azaldı bu durum... ama şuna eminimki birini eşinizden/sevgilinizden kıskanıp bunu dile getirirseniz, o kişi karşı ttaraf için kıymete biniyor... bunu bende yaşadım eski erkek arkadaşım bi arkadaşımdan beni kıskandıkça sanki arkadaşım benim için daha bi kıymetli oldu bilemiyorum yani oyüzden kıskançlığımı çoğu zaman içime atıyorum, zaten içime atıncada bi süre sonra kendiliğinden yok oluyor

Bence sen sıkılmışsın git kendine iş bul sabah 8 akşam 8 aklına sarı kız gelmez

Sonuçta senin kocan brad pitt değil ki kızlar atlasın adama

Adam kızlara zarf atarsa o başka

var bennnnn:92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…