kocamı dövesim var...yüzünü görmek istemiyorum

9 ay karninizda tasidiniz diye çocuk sadece sizinmis gibi hissediyorsunuz sanki. Çocuklara bende kiyamam keşke cani yanmasaymis yavrucagin. Allah beterin den korusun. Sizde annesiniz tabiki çok uzulursunuz. Eşinizi evden kovdunuz esinizde gitti mi gerçekten

Aynı şey size yapılsa?
Bebek sizinle oynarken eli sobaya değse ve eşiniz insanların yanında "iç çayını kalkıyoruz" dese, surat etse eve almasa sizi?

Demem o ki siz evlisiniz, hayatı paylaşıyorsunuz ve Anne-babasınız.
Yapmayın. Annelik iç güdüsüyle sinirlenseniz bile önceliğiniz bebeğinizse onu sakinleştirmeye çalışın.
Komşu değil ki o adam; eşiniz.
Benim fikrim tabii ki bu.
Geçmiş olsun yumurcağa.

Bencede abartmışsınız anladgm kadarıyla esınız sakın mızaclı sız bıraz baskın karakter. Bence gerek dıger ınsanların yanında gerekse cocugunuzun yanında esınızı azarlamayın zıra bu davranısınız sızı dıger ınsanların gzunden dusurur cocugunuzda da otorıte bosluguna sebeb olur. Ilerde cok sıkıntı cekersınız evladınız ne sızı ne de babasını dınler ve kımse cocugunun ktulugunu ıstemez babası kadar sızınde sucunuz var sızde ılgılenmemşsnz

O çocuk ağaç kavuğundan gelmedi, sizin olduğu kadar babasının da evladı. O çok mu ister sanki canının yanmasını. Çok abartmışsınız

Bence cay falan icmeyin paklamaz sizi acil bi doktora gidin. Cocuk bu dokunacakki ogrenecek. Siz ne kadar annesiyseniz o adamcagizda okadar babasi. Babanizin evinden ceyiz diyemi verdiler cocugu beraber yaptiniz illaki oda cok uzulmustur. Ne kadar abartmissiniz. Yazik adama

Ay pes ya cocugu yaparken tek basınıza yaptiniz herhalde. Yabancı gibi bahsettiğiniz kisi esiniz yanı o çocuğunuzun eli yansin ister miydi acaba?

bence de biraz abartmışsınız çocuk yüzünden anne baba birbirine düşman olmamalı.. o çocuk yarın el evine gidicek siz yine eşinizle başbaşa kalacaksanız.. istediğiniz psikologa ya da din hocasına sorun size aynı cevabı verecek

Slm... sinirimden ne yapacağımı şaştım. Akşam bebek görmeye arladaslara gittik eşimle. ..evleri sobali...ben erken gittim ve 15 aylik bebegim sobaya ellemedi hiç neyse esim sonradan geldi sobaya dikkat edelim dedi falan filan derken yemek yedik içerde oynuyorlar babalar çocuklar...oğlum çok hareketli esim resmen çocuğu inatlastirdi hayır sobaya ellenmez dokunma etme derken dikkatini çektirdi ve en sonunda bebegim gitti pat diye vurdu sol eli yandı çok abartı olmasada aglamaktan helal oldu... çok sinirlendim eşime kızdım napiyosun sen dedim tanimiyomusun çocuğunu bi bakamıyorsun dedim sakinleştirmek ne mümkün oğlum ağla ağla mahvoldu... konuşmadım iç çayını kalkıyoruz dedim sadece evden cikincada aldım oglumu elinden darildi bide beyefendi eve geldik tabi benim yavrum hala agliyo... ise gidecekti hadi görüşürüz falan dedi çıktı neyse mesaj attim gelme eve sakin sinirim geçene kadar git nerde kaliyosan kal dedim... fazla tepki vermiyomusun dedi resmen gozgore göre bebegimin caninin yanmasına sebep oldu anneyim ben buna tahammul edemem...koca kafali nasi sinir etti güzel gunumun icine etti ya
Siz anneyseniz o da baba. Bile isteye olmadığına göre abartmayin. Yarın öbür gün sizin gozetiminizdeyken bir şey olsa aynı tepki size verilse üzülmez misiniz? Kaza bu. Ayrıca daha neler gelecek çocuk büyürken başınıza.

Bence eşinize üzüntüden ne yaptığınızı bilmediğinizi söyleyin konuyu da kapatın.

Suclu aramiyorum ama bile bile yanmasina sebep oldu bebek o daha ve engel olmadı

Erkekler bize göre daha az evhamli olurlar ve hataya daha yatkindirlar. Biz de bunu bilir ona göre neyi ne zaman emanet edeceğimizi kestirebiliriz.
Madem bu kadar söylenecektiniz sobali evde vermeyecektiniz oğlunuzu babasına. Daha güvenli bir ortam olduğunda bakardı.

Çocuk bu, günün 23 saat 59 dakikası gözünün önünde tutsan, gider o 1 dakika da kendini camdan bile atabilir. O zaman siz mi suçlu olacaksınız? Çocuğunuz bu güne kadar hiç mi düşmedi örneğin? Nasıl düşmesine izin verdiniz o zaman siz nasıl annesiniz mi diyelim şimdi? Kapris midir şımarıklık mıdır, bilemedim.

Gelinlerin tatli telasi sayfasinda bir konu vardi. Sevgilimi dövuyorum dövuyorum hirsimi alamiyorum, gecen bulustuk yine dövdum cumlelerinden olusan. Aklima o konu geldi :KK53: Siddetin her turlusune karsi degilim, kadinlara pozitif ayrimciligim var ama cok da abartmayin yazik o da istememistir boyle olmasini:KK51:

Sizin cocugunuz da esinizin degil mi?
Oda baba sonucta Boyle bir sey yasansin istemez.
Bence asil sorun davranisiniz.
Hayir yani getirdi cocugun elini sobaya yapistirmadi ya.
Bu nasil asiri bir tepkidir.

Cocugunuz kac yasinda? Bu kadar olay yaraticaksaniz oturup basini bekleyin. Bu ne yahu. Sanki babasi degilde dusmani o adam, elini yakinca sevindi mi yani ne bu tavirlar ? Sizinde basiniza gelebilir. Kizmanizi anliyorum. Bende cok kizardim ama eve gelme vs seylere gerek yok bencede iyice suyunu cikartmissin. Sizin gibi sacma sapan davranan insanlar oldugundan kimsenin cocugunu ellemedim kendimi bildim bileli, kucagima verseler almadim biyerine bisey olurda o gudubet suratini cekemem kimsenin bide zaten sevmiyorum cocuk.

Adam zaten en bastan cocugu uyararak vs dikkat etmeye calismis. Bu cocugun dikkatini cekmek degildir. Butun cocuklar oyle ya da böyle sakincali seyleri yasayarak ogrenirler. Babaya oyle davranmak dogru olmamis. Bir cocuga bakamiyo musun diyene kadar kendiniz baksaydiniz. Ayrica madem o kadar tepki verecek kadar ciddi bir yanik var kavga edeceginize doktora gitseydiniz krem filan cocuk aci cekmezdi bari. ..

Aklı varsa gelmez demene güldüm. .. anlayışı kıt zaten gelir yine daha kizdirir beni

Erkek olsaydım ve hakkımda böyle düşünen ve özellikle sizin gibi bir eşim olsaydı kesinlikle o eve döner, burda pek çok kadının kocasından şikayat ettiği şekilde aynen kıçımı size dönüp yatar ve ertesi gün de boşanma davasını açardım. Burda okuduğum pek çok konuda kocaları haksız bulup sinir olurum çoğunlukla ama şimdi sizi çook şımarık ve haksız buldum kusura bakmayın.

haklısın "oda baba" diyolar ya "o da baba" ise göz göre göre böyle tehlikelere çocuğunu sokmayacak koruyacak huyunu suyunu bilecek gerekirse havada yakalıyacak...

bazı insanlara baba da olsalar güvenilip te çocuk emanet edilmez..

Anlayışını bilmemde korkudan zaten gelemez bence ben bile korktum adama kızacağına çocuğun yanında oturaydın

Back
X