kocamı dövesim var...yüzünü görmek istemiyorum

Çocuk doğurunca ulasilmaz olmaktan vazgeçin. Nedir bu adamları 2. Plana atmanız yahu canı yanmış ama isteyerek yapmadi herhalde bağırıp cagiracaginiza bir yanık kremi surseymissiniz çocuğunuz o kadar aglamazdi yada hemen soğuk suya tutsaydiniz. Bazen az laf çok iş ise yarar. Eve gelme ne demek ben olsam gelmem valla ne gelcem bide dir dir cekicem ya.

Bu kadınların bir ortası yokmu arkadaş biri abisinin dövmesine göz yumar biri bilerek olmayan şey için kocasına gelme der :KK14:
Yanlız adam nazınızı çektiğinden bu havalarınız onuda bilin istedim başka bir adam olsa elinin tersiyle çakar bitane çocuğu gibi çayını bitir kalkıyoruz bune be
Bitirmesinide beklemezdimde ev sahibine ayıp olurdu...o an orda gerçekten sinirim taban yapmıştı

Gercekt
Bana konu sahibi ilginç geldi azıcık.Istemeden yaşanan bir olaya verdiği tepki başlı başına ilginçken daha sonra yazdıkları dahada ilginç.Bence bu konu açılmak için yaşanmış gibi gösterilen bir durum
Gerçekten yaşandı canım... yapma ne vakit kaybedeyim öylesine bir uydurma konu için

Slm... sinirimden ne yapacağımı şaştım. Akşam bebek görmeye arladaslara gittik eşimle. ..evleri sobali...ben erken gittim ve 15 aylik bebegim sobaya ellemedi hiç neyse esim sonradan geldi sobaya dikkat edelim dedi falan filan derken yemek yedik içerde oynuyorlar babalar çocuklar...oğlum çok hareketli esim resmen çocuğu inatlastirdi hayır sobaya ellenmez dokunma etme derken dikkatini çektirdi ve en sonunda bebegim gitti pat diye vurdu sol eli yandı çok abartı olmasada aglamaktan helal oldu... çok sinirlendim eşime kızdım napiyosun sen dedim tanimiyomusun çocuğunu bi bakamıyorsun dedim sakinleştirmek ne mümkün oğlum ağla ağla mahvoldu... konuşmadım iç çayını kalkıyoruz dedim sadece evden cikincada aldım oglumu elinden darildi bide beyefendi eve geldik tabi benim yavrum hala agliyo... ise gidecekti hadi görüşürüz falan dedi çıktı neyse mesaj attim gelme eve sakin sinirim geçene kadar git nerde kaliyosan kal dedim... fazla tepki vermiyomusun dedi resmen gozgore göre bebegimin caninin yanmasına sebep oldu anneyim ben buna tahammul edemem...koca kafali nasi sinir etti güzel gunumun icine etti ya
Cok fazla tepki gostermisiniz bence,cocuk bu olabilir babasi istermiydi elini yakmasini ,bide eve gelme demissiniz.

Gercekt

Gerçekten yaşandı canım... yapma ne vakit kaybedeyim öylesine bir uydurma konu için
O zaman tepkileriniz normal diil.Ortada yanlışlıkla yapılan bir durum yokmuş gibi davranıyorsunuz.Sanki kocaniz çocuğa bile isteye zarar vermiş gibi..Nicknameniz tam oturmuş genel ruh halinize

benim de evladım var ben de sizin kadar düşkünüm.lakin;kaza bu sizinleyken de düşebilir veya herhangi bi şey olabilir.eşinize aşırı tepki vermişsiniz.eve almamalar falan bana abartı geldi.Allah korusun ona değer veren başka birinin evinde kalırsa ne yapacaksınız?​

Cocuk bu yani daha neler olur normal yani. Duse kalka buyuyecek. Ayrica sizin yavrunuzsa onun da yavrusu. O da istemezdi boyle olmasini.

Bi ben mi hata ettim ya... dusuneyim diyorum ağlayarak uyandi yine az once dayanamıyorum gozgore göre yandı eli ihmal değil mi bu...neyse Tesekkur ederim herkese fikirlerinizi paylastiniz

Yani nickinle yaptgın hareket anca bukadar olur
Eve gelme nedir sanki bilerek yaktırdı çocugu
Cok bilinçsizce tepki vermişsiniz
Oturup kunşabilirdin

Bi ben mi hata ettim ya... dusuneyim diyorum ağlayarak uyandi yine az once dayanamıyorum gozgore göre yandı eli ihmal değil mi bu...neyse Tesekkur ederim herkese fikirlerinizi paylastiniz
Hanımefendi. Hakikaten abartıyorsunuz. Psikolojiniz iyi değil. Babası ayol o adam onun.Ağaç kovuğundan mı buldunuz o çocuğu. Canı yansın ister mi babası? Çocukla siz daha fazla ilgileniyorsanız hesap edememiştir, düşünememiştir, yapmıştır bir hata.
Tamam çocuğun canı yanmış da olur yani böyle şeyler.
Benim annem de benim üzerime çaydanlık devirmişti yanlışlıkla.
Oluyor yani.
Adam çocuğun elini alıp sobaya bastırmış gibi davranıyorsunuz şu an. Onun da evladı.

Siz annesiniz eşinizde babası sanırım bu ayrıntıyı atlamışsınız:) Evet üzücü olan durum ama eşinizde böyle olsun istemezdi kesinlikle.Kızmakta haklı olabilirsiniz ama aşırı tepki verdiğinizi düşünüyorum bende. Eve gelme sinirim geçene kadar filan. Yersiz...

Back
X