kocamı dövesim var...yüzünü görmek istemiyorum

Siz annesisiniz o da babasi adam istermiydo ki git oglum sobayi mi elle dedi sanki uyarmis yapmasini istemediginden e senin oglunda gitmis ellemis cok abartmissin bence cok sacma

Erkekler biz kadar dikkatli dusunceli degiller bu net! Zaten ne olursa kalabalikta oluyor.. Bir dahakine cocugunuzu yaniniza alin.. İyi yanindan bakin.. Muhtemelen cocugunuz bir daha sobaya el surmeyecek.. Cok gecmis olsun

Bi anne olarak sizi çok iyi anlıyorum bnmde bikac gün sonra üç aylık olucak hi oğlum var ve geçen gece eşim bebeğimi yanına alıp uyumuştu bende diğer odadaydım ve pat diye bi sese ve bebeğinin sağlamasına koşup gittim ki bebeğim yerde yatiyo sevgili kocam uyumuş ve nasıl olduysa minikimde yere düşmüş :KK43:nasıl kötü oldum ve eşime bi bağırdım adam uyandı ama benden daha kötü oldu baya bi süre kendine gelemedi ....evet biz anneyiz ama evlat onlarında evladı...fazla tepki vermiştim ve sanırım sizde benden çok daha fazla tepki vermişsiniz haksızlık etmeyin onunda ici yanıyordur evladina

Tabi cocuk sadece senin! Bide koca kafali demissin ya el insaf

Ya kizlar konu sahibi korkmus sinirlenmis..yarin ertesi gun o da verdigi tepkinin farkina varacak ve eve gelme filan demenin yanlis oldugunu anlayacak..

Ben bi anne ve evli degilim. Sizin gozunuzden olaylari goremem. Ne hissettiginizi tam anlamiyla anlayamam ama gercekten cok tepki vermissiniz.

Bizim de gerek aile gerek evli arkadaslarla toplantilarimiz oluyor. Ben size ev sahibi hir yakin gozunu anlatayim size.Mesela ayni bu tarz dusme, yaralanma konularindan esler birbirine giriyorlar. Biz misafirler olarak da ev sahibi olarak da cok geriliyoruz. Hani biseyde soylenmiyor bisey soylemeyince de olmuyor. O yuzden mumkun mertebe boyle esiyle buyuk ofkeleri tartismalari benim yanimda yasayacak-yasamis dost cevresinden uzak durmaya calisiyorum.
Bide bu gozle bakin. Misafirliklerde olabildigince ofkenizi kontrol edin.

Umarim evladiniz iyidir. Cok gecmis olsun.

Slm... sinirimden ne yapacağımı şaştım. Akşam bebek görmeye arladaslara gittik eşimle. ..evleri sobali...ben erken gittim ve 15 aylik bebegim sobaya ellemedi hiç neyse esim sonradan geldi sobaya dikkat edelim dedi falan filan derken yemek yedik içerde oynuyorlar babalar çocuklar...oğlum çok hareketli esim resmen çocuğu inatlastirdi hayır sobaya ellenmez dokunma etme derken dikkatini çektirdi ve en sonunda bebegim gitti pat diye vurdu sol eli yandı çok abartı olmasada aglamaktan helal oldu... çok sinirlendim eşime kızdım napiyosun sen dedim tanimiyomusun çocuğunu bi bakamıyorsun dedim sakinleştirmek ne mümkün oğlum ağla ağla mahvoldu... konuşmadım iç çayını kalkıyoruz dedim sadece evden cikincada aldım oglumu elinden darildi bide beyefendi eve geldik tabi benim yavrum hala agliyo... ise gidecekti hadi görüşürüz falan dedi çıktı neyse mesaj attim gelme eve sakin sinirim geçene kadar git nerde kaliyosan kal dedim... fazla tepki vermiyomusun dedi resmen gozgore göre bebegimin caninin yanmasına sebep oldu anneyim ben buna tahammul edemem...koca kafali nasi sinir etti güzel gunumun icine etti ya

Siz anneyseniz o da babası. Çocuğuna zarar gelsin ister mi hiç. Çok abartmissiniz çocuk gibi azarlamissiniz.

Biraz da empati yapmanizi tavsiye ediyorum bu arada. Sizde robot degilsiniz elbet bi bosluk aniniza denk gelir cocugu dusurursunuz vs.

O zaman esiniz "gelme eve. Bi cocuga bakamadin." Dese ne hissedersiniz? Normal karsilar misiniz?

Öff amma abartmışsınız ya. Okurken ben daraldım. Madem ben anneyim adı altında her türlü çemkirmeyi kendinizde hak görüyorsunuz, otursaydınız çocuğunuzun başında. Bu çocuğun eli yanarken siz nerdeydiniz?
Bu kadar tantanaya boşanma davası da açın, bu kadar konuşup gecesinde aynı yatağa girmek de yüzgöz olmak oluyor.

Ciddi söylüyorum. Çocuğu olan bazı kadınlar bütün öfke kontolsüzlüklerine, tüm anormal, hastalıklı davranışlarına "annelik" etiketi yapıştırıyorlar. Hayır efendim, siz anne olduğunuz için bu şekilde davranmadınız. Siz kendi kişisel sorunlarınızdan dolayı böylesiniz. Bir doktora görünün.

Bana konu sahibi ilginç geldi azıcık.Istemeden yaşanan bir olaya verdiği tepki başlı başına ilginçken daha sonra yazdıkları dahada ilginç.Bence bu konu açılmak için yaşanmış gibi gösterilen bir durum

Banada fake gibi geldi. Söyledigi seyler cok fazla sansasyonel. Yok esinin akli kitmis, yok bebegi kiskaniyormus,.. Hani yorum alabilcegi bildigi seyler yaziyor.

Haksizsiniz. Adam sanki bilerek yapmış. O da babasi, üzülmüştür emin olun. Bunun için evden kovmaya hiç hakkiniz yok. Yarın bir gün sizin yanınızdayken de bisey olabilir çocuğa, o zaman da Eşiniz sizi evden kovsun.

Ayrıca kalk eve gidelim diyeceğinize bi doktora goturseydiniz.

Oha yani ben bunları desem eşime madem annesin kalkıp sen takip edeydin derdi üstelik ortamda başkaları da var bide onların yanında azarlanmak eş için gurur kırıcı bişey yanmıştır olabilir Allah beterinden saklasın çocuk lar düşe kalka öğrenecek bir daha zaten sobaya değmez olur çok ayıp etmişsiniz

Slm... sinirimden ne yapacağımı şaştım. Akşam bebek görmeye arladaslara gittik eşimle. ..evleri sobali...ben erken gittim ve 15 aylik bebegim sobaya ellemedi hiç neyse esim sonradan geldi sobaya dikkat edelim dedi falan filan derken yemek yedik içerde oynuyorlar babalar çocuklar...oğlum çok hareketli esim resmen çocuğu inatlastirdi hayır sobaya ellenmez dokunma etme derken dikkatini çektirdi ve en sonunda bebegim gitti pat diye vurdu sol eli yandı çok abartı olmasada aglamaktan helal oldu... çok sinirlendim eşime kızdım napiyosun sen dedim tanimiyomusun çocuğunu bi bakamıyorsun dedim sakinleştirmek ne mümkün oğlum ağla ağla mahvoldu... konuşmadım iç çayını kalkıyoruz dedim sadece evden cikincada aldım oglumu elinden darildi bide beyefendi eve geldik tabi benim yavrum hala agliyo... ise gidecekti hadi görüşürüz falan dedi çıktı neyse mesaj attim gelme eve sakin sinirim geçene kadar git nerde kaliyosan kal dedim... fazla tepki vermiyomusun dedi resmen gozgore göre bebegimin caninin yanmasına sebep oldu anneyim ben buna tahammul edemem...koca kafali nasi sinir etti güzel gunumun icine etti ya
honk pardon da o çocuk o da baba uyaracak tabiki sürekli. Sen annesinde o şam babasını sen uzuldun de o uzulmedi. Tek başınıza peyda etmediniz o çocuğu hiç hakkı yoksa bile 23 kromozomu var. Çok abartmışsınız. Tamam çocuğun canı yanmasına bende üzüldüm, aynısı olsa bende eşime keşke biraz daha dikkat etseydin der kızardım ama sizin tepki çok abartı olmuş. Madem bu adama çocuk konusunda güvenmiyorsun. Anneyim ben diye celalleniyorsun o zaman o zaman otur çocuğunun başında. Bebeğinize de geçmiş olsun diyor tez zamanda iyileşmesini diliyorum.

madem ikisinin de huylarını biliyorsun, babaya koca kafalı diyene kadar sen gözünün önünden ayırma çocuğunu.
o da babası, çocuğu tek başına sahiplenmişsin, evi sahiplenmişsin. sinirliyim eve gelme, ben koca olsam zaten gelmem.
hangimizin çocuğu ağlamadan büyüdü, abartmayın.
Allah'ın gücüne gider. en büyük dikkatsizlikler sizin gözünüzün önünde olur. öylece bakakalırsınız.

Tepkilerinizi kontrol etmenizi öneririm.. Tepkinizin dozu fazla kaçmış.
Sizin de başınıza gelebilir böyle kazalar.
Size böyle tepki verilse hoş karşılar mısınız ?

Cocukdur hersey olabilir Allah korumus kotu bisey olmamis ya sukur bence sizin bnu dusunmeniz lazim ayni sey sizi yaninizda olup esiniz sizi b sekil azarlasa hosunuza gidermiydi hemde birilerinin yaninda esinizden verdiginiz tepki ici bozur dilemeli bndanbsonra.ikinizinde daha dikkatli olmasi gerektigini guzellikle soylemelisiniz yoksa bu sekil evden.kovarsaniz 1 ay sonra da esim beni aldatiyor diye yazarsiniz

Oho daha neler olacak asıl sen ergenlikte bak şimdiki sorunların sorun mu sanıyorsun , gelecekteki günler bugününü aratmasın diyeceğim yanık melhemi sür acısı dinsin bebişin

Back
X