Kocamı duşta dinledim.

Çok zor şeyler yaşamışsınız çok üzüldüm

Çok zor şeyler yaşamışsınız çok üzüldüm
Evet maalesef bende çok üzgünüm sevgiliykende ayrılma noktasında geldiğimizde yada ayrıldığımızda hemen birileri ile düşer kalkardı ortamı da buna aşırı müsaitti ama evlenince asla yapmaz dediğimiz insan ilk evlendiğimiz zamanlar çok iyiydi herşey mükemmeldi ne olduysa ailevi sebepler çok uzayınca evde huzur kalmayınca yine gitti işte sonunda yapacagını yaptı. Ne düzeldi ne boşandı çok zor boşandım. Boşandıktan sonra da hiç peşimi bırakmadı 1 yıl oldu hala daha öyle o gece hayatından koparmayan çapkın adam gitti yerine başka adam geldi. Peşimi bırakmadığı için ve gerçekten bu sefer pişman olduğuna inandığım için Ağustos'tan beri görüşmeye başladım 6 ay oldu hala ne gece hayatı ne karı kız olayı oldu yeniden evlenmek istiyor ama ben hala düşünme sürecindeyim ve onu zorlayacak şartlarım oldu hepsini kabul etti ve yapıyor bilemiyorum bende benimde kafam çok karışık ama eski eşimden ziyade ikinci boşanmam olduğu için

İyi düşün taşın bire ikiye ailen çevren karşıdakinin tutarsızlığı der ama üç olupta aynı adamla olunca çevrende saygınlığın kalmaz artıları eksileri koy bir kefeye iyi ölç tart

cnm bence sen kurmuşşun insan böyle durumlarda etkilene biliyor ama belki rüyalanmıştır yani oda elinde olan bişiy değil zaten bence rahat ol onu da sıkma yok yere :)

İnan kafam benimde çok karışık bu kişi 8 yıldır hayatımdan çıkmadı gitti kapıdan kovsak bacadan girdi ben iki kere evlendim ayrıldım yani ilk eşimle ayrılma sebebimiz hiç yoktu erken evlendiğimiz için adapte olamadık zaten evlilik gibi de olmadı sadece kağıt üzerinde yani ikincide de ZAten sorunlar sorunlar peşinden ihanet. Boşanalı 1 yıl oldu hala peşimde bırakmaya da niyeti yok . Benim korkum yaşım oldu 35. Bu yaştan sonra biri çıkacak karşıma tanı et derken bakalım sonu olacak mı yada oldu diyelim bana bir sorunda yada tartışmada sen düzgün bir kadın olsaydın iki koca boşamazdın gibi laflar etmeyeceği ne malum. Devir öyle bir devir oldu ki kimseye güven olmuyor. Şuan eski eşimden yana hiçbir sıkıntım yok genel anlamda istediğim gibi birisi oldu boşanmam sanırım ona büyük ders oldu yoksa beni tekrar evlenmeye ikna etmek için asla bu kadar rol yapamazdı onu çok iyi tanıyorum ama ben geçmişi unutamıyorum açıkçası bana yaşattıklarını . Ne onunla oluyır ne onsuz hesabı. Benim de gerçekten kafam çok karışık ve artık karar vermem lazım kısa bir sürem kaldı.

Komik bir konu olmus adami dusta rahat birakin abdest almasi cok guzel bise esinizin yerinde bende olsam komik bulup tebessum ederdim hastalik derecesindeyse kiskancliginiz psikologla gorusun ruh haliniz normal deil

Ben de vallahi duşta şarkı türkü gidiyorum bi de beni dinleyin sesim nasıl söylersiniz. Şaka bir yana takip her zaman olmalı bana göre ama çaktırmadan, huysuzlandırmadan... Bu şekilde müdahale ederseniz eşiniz bunalır

canım bir insan 7sinde neyse 70 indede odur hala değişecek ümidindesin belliki ama sevgiliyken bu hatalarını gördüğün halde evlenmek gibi bir hata yapmışssın aynı şeyi evliliğinde yaşamışssın hdi boşanıp kurtulmuşsun şimdi ise dönmeyi düşünüp kendi o bataga tekrar atıyosun ne denirki . nolcak ikinci boşanmansa 3. kez evlenmek çok ayıp bişeymi , o batak adama dönmekten daha gururlu ve daha iyi bişeydir bence..

konu sahibi tam dedektif yalnızzz bide demiş telefonunu benden çok iyi saklar bu kadar dedektif bir kadından nasıl bu kadar telefon saklayabiliyor adamada bravooo :)

Günah işleyip üstüne abdest alıyorsa eşinizde ciddi sıkıntılar var demektir zaten. Böyle bir insan olduğunu düşünüyorsanız neden birliktesiniz diye sormayacağım hiç.

Evet canım haklısın ama bu sefer gerçekten düzeldiğine inandığım için görüşüyorum ZAten yoksa boşanmışken asla görüşmezdim

Ah ahh şu en onemli noktalari konunun en basinda yazsa konu sahipleri keske. Biraz farkli olurdu yorumlar en azindan. Her konu sahibi ayni seyi yapıyor.

O zaman 3.yu de deferdersin. Kimsenin seninle oyle konusmaya hakki yok.

Zaten hatayi ilk affedisinde yapmışsın. Duzeldi mi hayir hatta ilk aldattigi kisilerden biriyle aldatmis. Tam boşanıp kurtulmusken ayni hatayi yapmak aptallik olur. Adam akillansa 2.yi yapmazdi ki bana göre bir yeterli ayrılmak için. Hata yapma ve barisma bence. Çıkar onu hayatindan ve önüne bak artık. Yoksa emin ol yine pisman olacaksin ama büyük ihtimalle bundan sonrasinda ayrılmayıp katlanacaksın. Daha zor durumlar seni bekliyor affedersen bence

Şüphelendiğiniz şey ne acaba dışardan gelmişti de o gün sizi aldatıp mı geldiği için abdest aldigini düşündünüz.oyleyse bilemem de banyoda mastürbasyon yaptığı için kizginsaniz bunda kızacak birşey olduğunu düşünmüyorum.zaten sizin cinsel hayatınızda da sorun yokmus.bir de her banyo yaptığında abdest alma alışkanlığı vardır belki.bu yaptığınız biraz tuhaf olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…