Kocamı duşta dinledim.

Benim sorun ettiğim böyşe bişi yapıosan gel bana dürüst ol brn hayatındayken böyle bi halt yeme.sal beni sonra napıosan yap.
Hem pastam dursun hem larnım doysunn...

Yooo telefonunu alıcam arama dökğmüne bakıcam hesabından.en çok hangi numarayı cevirmişş.
Az evvelde seni çok seviyorum dedii (hoşuma gitti) amaa bakıcam yoksa da içim rahat etsinn
Online işlemler diye birşey var kendi telefonununzdan onun numarasıyla girin onun telefonuna bi şifre gelecek o şifreyle giriş yapın sisteme arama mesaj ne varsa çıkar

Benim sorun ettiğim böyşe bişi yapıosan gel bana dürüst ol brn hayatındayken böyle bi halt yeme.sal beni sonra napıosan yap.
daha önce de aldatmıştı heralde eşin yanlış mı anladım

Doğru mu çııktınız peki
Yani duşa kadar şüphelendiğim çok olay olmuştu ve her şüphe beni daha fazla şüpheye itti..Artık en ufak hareketi bile izlemeye almıştım.Nitekim sonra patladı bombalar zaten bir kadın şüphe duyuyorsa kocasından altı boş değildir erkekler kendilerini çok kolay ele veriyolar yeterki gerçeği görmek iste..

Adam belki gece rüya gördü, bu ne paranoyaklık!!

Siz adamlara nefes aldırmayın, sonra niye aldattı oysa ki seviyordu, birbirimize aşıktık, çocuğumuzda vardı bla bla bla....

kusura bakmayın ama normal göremedim. burda insanlar yazmak için yazmış demişsiniz ama duştaki adamı dinlemek hiç normal değil. daha önce aldatıldıysanız ve güvenmiyosanız neden hala ilişkiye giriyosunuz ? çelişkili hareketleriniz.
ömür mü geçer böyle. ay hiç uğraşamazdım.

Salmak nedir ya?
Esir misiniz ki?
Çekip gidebilme kabiliyetiniz yok mu?
Adam illa seni azad ediyorum mu demeli?

Aman tanrım didim. Adam banyoda boy abdesti almış hemde banyoda şok bacım neye sinirlendin biz onu anlamadıkki

Küveti yatak odasının ortasına alın.
Canlı ve naklen yayın.
Başınız ağrımaz

her banyodan sonra abdest alıyorum

cinsel ilişki şartı mı var abdest için
ilk defa şahit oluyorum

tuhaf

Ay telefon melefon konuya girince herhalde sevgilisiyle konuşuyordur diye düşündüm.
Ama siz resmen paranoyak olmuşssunuz.
Aldatılınca affetmenin ne kadar yanlış olduğuna bir örneksiniz şu durumda.
Bu arada eşiniz tekrar o günlere dönmüş de olabilir. Hiç sizi takıyormuş gibi gelmedi.
Ha, şu da var. Sürekli hurafelerle adamın karşısına çıkıyorsanız takmaz tabii.
Neyse sözün özü ihanet affedilmemeli.

Konu sahibine kızamıycam bende bu konuda hassasım.Eşimin yanlış birşeyini yakaladığımdan değil ben baya kıskancım sanırım ondan.Eşimde huyumu bildiğinden banyoya girmeden beni yanına çağırır banyoya giricem diye Benm en çok takıntılı olduğum şey işten sabah geldiğinde beni çağırmadan direk banyoya girmesi oluyodu bazen.Alıştırdı çünki bi müddet sonra bu niye beni çağırmadan banyoya girdi diyorm bu seferde yani adamlarda ne yapsn onlarda çaresiz bnce artk Baktıki o halinide kıskanıyorm en snnda geldi dedi işyerinde kestirirken rüya gördüm banyoya giricem diye itiragf etti kızamadım da gülermisin ağlarmısın

Rüyada bir ekşın yaşamış olamaz mı :)

Yazdıklarınızdan ve şüphelerinizden bişey anlamadım. Cinsel münasebetinizin iyi olduğunu söylüyosunuz yazmadığınıza görede evliliğinizde başka bi sıkıntı yok.

Siz şüphelenmek için yer arıyosunuz bence. Gusül tazelemek sünnettir

Belki adam ruyasinda biseler gordu te Allah im ya okuz altinda buzaga ariyosunuz resmen. Kendinize oyalanacak bisey bulun

ay kusura bakmayin ama çok komiksiniz.en son 3gun önce ilişkiye girmissiniz size göre bu çok mu az gun aşırı mi olması lazım suphelenmemek için.ben yeni evli sayildigim halde benim bile 3gunde bir bile canım ilişki istemiyor. En tuhafida kocanizin dusa girdiğinde sesini duyup suphelenmissiniz bende bekliyorum ki dusta başka kadınla konuştu.meğerse adamcagiz abdest almışne var ki bunda bende her dusa girdiğimde abdest alırım o iş olsada olmasa da.Bi arkadaş pskologa gidin demis bence de çok haklı gitmenizin sizin için faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…