Kocamı duşta dinledim.

Abdest almasimi sizi suphelendiriyor hayret. Adam ruya gormuste olabilir. Ben her banyoya girdigimde boy abdesti alirim ne varki bunda.

3 gün öncesi ilişki normal değil mi? Belki bu iki hafta adam stresliydi belki morali bozuktu sürekli birliktelik düşünecek değil ya? Ayrıca benim adetimdir ojelerimi siler abdest alırım. Eşim de alabilir ne var ki bunda? Çok abartmışsınız konu sahibi adama da yazık.

senden habersiz nasıl rüya görür kızmadınmı adama Allah yardımcısı olsun

valla sizin halinize ağlarım.

Bence takıntınız kritik seviyede. Adam aylarca değil sadece 3 gün önce birlikte olmuş sizinle yahuu bu adamlarda robot değil ki iki gün olmadı diye insan aldatılıyorum demez ki. Ayrıca hep cebinde taşıyor değil ya telefonu illa evde bir yere koyuyordur benim eşimde sevmez karıştırmamı. Ayrıca banyoda boy abdesti alıyor mu acaba diye dinlemek nedir Allah aşkına ya bir de anladım aldığını diyorsunuz. Haa evet aldatılıyorsunuz kesin çok yeterli deliller hadi gidin boşayın.

rüyasında olduğu için istememiştir, o yüzden de abdestini almıştır. başka ne yapacaktı ki??

Gusül abdesti almak cünüp değilken bile sünnettir diye biliyorum . Hatta adet dönemindeyken bile normal namaz abdesti alınabilir ama ibadet edilmez. Adam abdest almış sadece, aklınıza kötü şeyler getirmeyin.

Siz kendiniz her banyoda abdest almazmısınız
garip bence doğal olan bir şeyi büyütmüşsünüz

Ben anlamadım bişey kocan sormadığına ve sende ona bunları anlatmadığına göre muhtemelen o hiç anlamamıştır. Şaş kaldım ya sana :) güzelim kendi kendine kurma üç gün önce beraber olmuşsunuz üç aydır bekleyenler var burda :)

arkadaşım erkelerin rüyada boşaldıklarını hiç duymadın mı???? illa açık açık yazdıracaksınız insana, off adam ne yapmış olabilir Allah aşkına? daha 3 gün önce sevişmişsiniz yahu?

Ben her banyoda alırım boy abdesti

Eşinizi birdahaki banyoda da dinleyin bakalım belki o da her banyoda alıyordur

Cok degısık dusuncelerınız var
Sız sadece ılıskıye gırınce mı boy abdestı alırsınız ben her dusta alırımda esımde alır
Esım boy abdestı alcak mı dıye dınleyıp abdest aldı dıye saldırırcasına gırmedım hıc banyosuna oyle bırsey yapsam benı kesın bı psıkıyatrıye gotururdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…