Kocamı duşta dinledim.

Boy abdesti aldı adam belki, ben de her girdiğimde boy abdesti alırım.

Sanırım biraz normal düşünmüyorsunuz...

+1000

ben burda konu okudukca kafam bulaniyor.
yahu ne acayip insanlar var. adam banyo yapiyor ya daha ne kadar kisisel alan olabilir acaba. sen niye giriyorsun alanina... ay ne sacma me gereksiz bir durum ya.

Bende duş alırken tlf konuştu zannettim uzun süre ulaşamasanız,sonra eve gelip abdest almaya gitse anlarım da.bu durumda düşünceniz biraz paronaya gibi

Mesela ben de her banyoya girdiğimde mutlaka boy abdesti alırım be olursa olsun taZelemek için.Bence kötü bir durum yok

Bende duş alırken tlf konuştu zannettim uzun süre ulaşamasanız,sonra eve gelip abdest almaya gitse anlarım da.bu durumda düşünceniz biraz paronaya gibi
Bende okuyorum okuyorum telefonla konuştu diyecek diye bekliyorum:)) meğer sorun abdestmis.ilginç gerçekten.adam tuhaf birşey yapmamış ki banyo sonrası abdestini almış.tuhaf olan sanırım sizsiniz sadece ilişki sonrası mi alınacak sanıyorsunuz ggusül ü?

Eşinizden başka ugrasiniz olmadığı nasıl belli
Bence sizde banyoda abdest alın kısasa kısas olsun
Banyo başka hangi amaçla kullanılır bilemedim

Benim de eşim hem sabah işe gitmeden hemde işten geldikten sonra duş alır. Şimdi bu durumda ben ne yapayım bilemedim:) banyo nun kapısına kulağımi zamkla yapıştırim malum banyo da ne yapacağı belli olmaz:))

Valla bende sevgiliyken aldatıldım aynı senin gibi duygularım ağır bastı evlendim evliyken beni aldatmayacagına emindim ama çok büyük ailevi sorunlar oldu aramız baya açıldı yine gitti eskiden beni aldattığı kadınlardan biriyle aldattı 5 ay onunla cinsellik yaşadı. Beni aldattığından şüpheleniyordum ZAten eve geç gelmelerinden yada kavga ettiğimizde eve gelmemesinden.. benim eşimde her duşta abdest almıyor genelde. Bende beni aldattığını eve gelmediği yada geç geldiği günlerde banyoda abdest alırken anladım. Çoğu arkadaş ne kadar tedavi olun dese de katılmıyorum asla. Aldatılan bir kadıb olarak herşeyi gözlemleyip dikkat ediyorsun bildiğin paranoyak oluyorsun yani. Ben başta banyoda ne yaptığını dinlememiştim kapı aralıktı ve kapının kenarından geçerken duymuştum sümkürdüğünü ve sonraları dikkat etmeye başladım ve eve gelip duş aldığı zamanlarda abdest alıyordu genelde. Size hak veriyorum ama tam anlamıyla değil. Şöyle yani abdest alması aldattığına kanıt değil sadece eğer olan bir şüphe durumu varsa bunun yanı sıra eve geç gelmeleri yada gelmemeleri falan varsa o zaman tam olarak emin olabilirsin canım

Hep öyle olur ruh hastası paranoyak diye suçlarlar
Evet kadın hisseder ama takıntı da olabilir rüyasında abdest almasını gerektirecek bişey görür tek abdest almayla aldatılma ilişkilendirilirse çok saçma olur
Önceki gece geç mi geldi eve

Tamam da sizinki dışardan eve gelince abdest alıyormuş bundan suphelenilir, konu sahibinin eşi yanından kalkıyor abdest alıyor ikisi çok başka

Evet kadın hisseder ama takıntı da olabilir rüyasında abdest almasını gerektirecek bişey görür tek abdest almayla aldatılma ilişkilendirilirse çok saçma olur
Önceki gece geç mi geldi eve
Konuyu açan ben değilim canım ama benim eşimde beni aldatmıştı ya geç gelir yada hiç gelmezdi çünkü aramız ailevi sebeplerden dolayı çok fena açıktı birbirimizle muhatap Bile olmazdık. Bazen eve geldiğinde duşa girer abdest alırdı bende ister istemez duyuyordum banyonun önünden geçerken falan. Sonra dikkat ettim 5 ay boyunca doğru düzgün eve pek gelmedi bazı geldiğinde abdest alıyor bazı geldiğinde almıyordu ben ZAten hissediyordum aldattığını ama eve de pek gelmeyince yakalanmıyordu ama ben hem eve geç gelmesinden yada gelmemesinden yada telefonlarımı bazen uzun süre açmamasından anlamıştım. Yani aramızda yaşanan ailevi sorun gittikçe arttığı kapanmadığı için bir süre sonra ihanette başladı ne olacaktı ki bir erkek o kadar dışarıda takılırsa :)

siz yakınlaşmak istediğiniz haldeb o gidip mastürvasyon yapmışsa ayıp etmiş! Ama çokta üzülmeye değmez. Bu arada bende telefonla wc ye girerim. İlla bunda kötü niyet arama. Sizden bir şeyler saklıyorsa hissedersin zaten.

Tamam da sizinki dışardan eve gelince abdest alıyormuş bundan suphelenilir, konu sahibinin eşi yanından kalkıyor abdest alıyor ikisi çok başka
Evet bende öyle söyledim ZAten sadece abdest almayla aldatıyor damgası vurulmaz bir adama normalde olan başka şüpheler varsa anca abdest almasını da sorun edebilir diye. Ama mesela şu da var erkekler biz kadınlar gibi değil mesela benim eşim dışarıda kalıp eve geldiğinde duş almayıp ertesi gün duş ve abdest alıyordu bir de çoğu erkek her duşta abdest almıyor kadınlar gibi

Gerçekten bir piskoloğa gidin. Burada da yazmış bir çok insan sadece seks den sonra gusül abdesti almıyor diye. Yani siz banyo yapaanız ardından abdest alsanız eşiniz sizin hakkınızda ne düşünürdü? Yani siz hiç ilişki yaşamadan abdest almadanızmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…