+1000adam sizi uyutup eve erkek almadı herhalde
daha önce aldatmış yine aldatıyordur muhtemelen ama bunu banyo dinleyerek anlayamazsınız. zaten önceki sizin için çok hayati br mesele olmamış ki birlikteliğiniz devam ediyor. o halde kurcalamayın.
bi de söylemeden edemicem, aldatıp abdest almak nedir ya, zina yapmak sorun değil, abdestsiz gezmek sorun, adamda kafa 1500
Bende okuyorum okuyorum telefonla konuştu diyecek diye bekliyorum:)) meğer sorun abdestmis.ilginç gerçekten.adam tuhaf birşey yapmamış ki banyo sonrası abdestini almış.tuhaf olan sanırım sizsiniz sadece ilişki sonrası mi alınacak sanıyorsunuz ggusül ü?Bende duş alırken tlf konuştu zannettimuzun süre ulaşamasanız,sonra eve gelip abdest almaya gitse anlarım da.bu durumda düşünceniz biraz paronaya gibi
Valla bende sevgiliyken aldatıldım aynı senin gibi duygularım ağır bastı evlendim evliyken beni aldatmayacagına emindim ama çok büyük ailevi sorunlar oldu aramız baya açıldı yine gitti eskiden beni aldattığı kadınlardan biriyle aldattı 5 ay onunla cinsellik yaşadı. Beni aldattığından şüpheleniyordum ZAten eve geç gelmelerinden yada kavga ettiğimizde eve gelmemesinden.. benim eşimde her duşta abdest almıyor genelde. Bende beni aldattığını eve gelmediği yada geç geldiği günlerde banyoda abdest alırken anladım. Çoğu arkadaş ne kadar tedavi olun dese de katılmıyorum asla. Aldatılan bir kadıb olarak herşeyi gözlemleyip dikkat ediyorsun bildiğin paranoyak oluyorsun yani. Ben başta banyoda ne yaptığını dinlememiştim kapı aralıktı ve kapının kenarından geçerken duymuştum sümkürdüğünü ve sonraları dikkat etmeye başladım ve eve gelip duş aldığı zamanlarda abdest alıyordu genelde. Size hak veriyorum ama tam anlamıyla değil. Şöyle yani abdest alması aldattığına kanıt değil sadece eğer olan bir şüphe durumu varsa bunun yanı sıra eve geç gelmeleri yada gelmemeleri falan varsa o zaman tam olarak emin olabilirsin canımSonunda biri çıkıverdiiii teşekkürler
Çünkü aynen her dusta abdest tazeleyen biri değil.yalnızca ililki sonrası.eee ben daha nası yanminmm :) hey allahımmm.bakalım daha bişi demicem eşime sadece sakin gözlemlicem
Hep öyle olur ruh hastası paranoyak diye suçlarlarAynısını bende yaşamıştım şaka gibi kendimi gördüm bir an:) ve eşim ve çevresindeki herkes tarafından ruh hastası olarak ilan edilmiştim.. halbuki işin aslı çok başkaydı.
Evet kadın hisseder ama takıntı da olabilir rüyasında abdest almasını gerektirecek bişey görür tek abdest almayla aldatılma ilişkilendirilirse çok saçma olurHep öyle olur ruh hastası paranoyak diye suçlarlar
Tamam da sizinki dışardan eve gelince abdest alıyormuş bundan suphelenilir, konu sahibinin eşi yanından kalkıyor abdest alıyor ikisi çok başkaValla bende sevgiliyken aldatıldım aynı senin gibi duygularım ağır bastı evlendim evliyken beni aldatmayacagına emindim ama çok büyük ailevi sorunlar oldu aramız baya açıldı yine gitti eskiden beni aldattığı kadınlardan biriyle aldattı 5 ay onunla cinsellik yaşadı. Beni aldattığından şüpheleniyordum ZAten eve geç gelmelerinden yada kavga ettiğimizde eve gelmemesinden.. benim eşimde her duşta abdest almıyor genelde. Bende beni aldattığını eve gelmediği yada geç geldiği günlerde banyoda abdest alırken anladım. Çoğu arkadaş ne kadar tedavi olun dese de katılmıyorum asla. Aldatılan bir kadıb olarak herşeyi gözlemleyip dikkat ediyorsun bildiğin paranoyak oluyorsun yani. Ben başta banyoda ne yaptığını dinlememiştim kapı aralıktı ve kapının kenarından geçerken duymuştum sümkürdüğünü ve sonraları dikkat etmeye başladım ve eve gelip duş aldığı zamanlarda abdest alıyordu genelde. Size hak veriyorum ama tam anlamıyla değil. Şöyle yani abdest alması aldattığına kanıt değil sadece eğer olan bir şüphe durumu varsa bunun yanı sıra eve geç gelmeleri yada gelmemeleri falan varsa o zaman tam olarak emin olabilirsin canım
Konuyu açan ben değilim canım ama benim eşimde beni aldatmıştı ya geç gelir yada hiç gelmezdi çünkü aramız ailevi sebeplerden dolayı çok fena açıktı birbirimizle muhatap Bile olmazdık. Bazen eve geldiğinde duşa girer abdest alırdı bende ister istemez duyuyordum banyonun önünden geçerken falan. Sonra dikkat ettim 5 ay boyunca doğru düzgün eve pek gelmedi bazı geldiğinde abdest alıyor bazı geldiğinde almıyordu ben ZAten hissediyordum aldattığını ama eve de pek gelmeyince yakalanmıyordu ama ben hem eve geç gelmesinden yada gelmemesinden yada telefonlarımı bazen uzun süre açmamasından anlamıştım. Yani aramızda yaşanan ailevi sorun gittikçe arttığı kapanmadığı için bir süre sonra ihanette başladı ne olacaktı ki bir erkek o kadar dışarıda takılırsa :)Evet kadın hisseder ama takıntı da olabilir rüyasında abdest almasını gerektirecek bişey görür tek abdest almayla aldatılma ilişkilendirilirse çok saçma olur
Önceki gece geç mi geldi eve
siz yakınlaşmak istediğiniz haldeb o gidip mastürvasyon yapmışsa ayıp etmiş! Ama çokta üzülmeye değmez. Bu arada bende telefonla wc ye girerim. İlla bunda kötü niyet arama. Sizden bir şeyler saklıyorsa hissedersin zaten.Günaydın kızlar .
Bi süredir eşimden şüpheleniyorum ama çalışmadığım için kuruyor muyum acaba dedim.
Eşimin telefonu wc ye bile gitse yanındadır.biri arasa görmem bile kimin aradığını elranı iyi mıhafaza eder.
Seks hayatımız iyi sayılırdı.ama son 2 haftadr seyreldi ililkimiz.
En son 3 gün önce birlikte olmuştuk.bu sabah ben yanaşıyım dedim.istemedi kalktı duşa girdi.aaa dedim kendi kendime.
Dinlemeye karat verdim o duştayken.boy abdesti alacak mı diye.burnuna ağzına su verdiğinde ses anlaşılıyor çünkü.
Nitekim öyle de oldu abdestini aldı.
Bütün vücudum ateş bastıı sinirden.daldım banyoya lafımı soktum.iaşkın şaşkın yüzüme baktı salak değilim ben dedim çıktım.
Banyoda oyalandı biraz daha yanıma gelip bu ne demek şımdı diye sorması gerekirdi yapısı o çünkü.
Geç geldi yanıma bıyık altı tebessüm var yüzünde neden böyle dedin diye de sormadı.yanindan git sinirliyim dedim.
Siz olsanı böyle bi durumda napardınız???
Evet bende öyle söyledim ZAten sadece abdest almayla aldatıyor damgası vurulmaz bir adama normalde olan başka şüpheler varsa anca abdest almasını da sorun edebilir diye. Ama mesela şu da var erkekler biz kadınlar gibi değil mesela benim eşim dışarıda kalıp eve geldiğinde duş almayıp ertesi gün duş ve abdest alıyordu bir de çoğu erkek her duşta abdest almıyor kadınlar gibiTamam da sizinki dışardan eve gelince abdest alıyormuş bundan suphelenilir, konu sahibinin eşi yanından kalkıyor abdest alıyor ikisi çok başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?