kocamı gönderdim bugün :(

merhaba benımde esım orada aralık ayında gıttı bızde dogumdan sonra gıdecektık fakaf ben cok arastırma yaptım yasanılacak ıyı bır yer olmadıgı kannatıne kapıldım esım baskentte degıl farklı bır sehırde dahası kendısıde pısman ve en kısa zamanda ayrılmak ıstıyor sıze kısaca sunu soyleyeyım turkıyemızın cumhurıyetının kuruldugu ılk yılları dusunun yasam kalıtesı bu sevıyedeymıs ozellıkle de cocuklarım oldugu ıcın vazgectım eger cocugunuz yoksa ve calısacaksanız belkı sıze uygun olabılır arastırın derım allah yardımcınız olsun

bende çok araştırdım herşeyin yasak olduğu bir ülke yaşam koşulları zor. bizde karar verme evresindeyiz. dediğim gbi ben hiç istemiyorum sırf eşim için. çocugumuzda yok suanda... bakalım artık inş hakkımızda hayırlısı olur...

Son düzenleme:
Ben kocamla gidebiliyor olsaydım ( cocuğum var kendi isim var bırakamadım) kocam icin geleceginiz icin giderdim.

Eğer maddi olarak işine yarayacaksa gidin. Hayrlisi olsun sizin icin

Allah kavuştursun.Çoğu gitmiş azı kalmış.
İnşallah tez zamanda kavuşursunuz.

allah kavuştursun benim eşimde hafta sonu 2 gün iş dolayısıyla şehir dışına gidecek ben 2 küçük kuzu ile nasıl evde kalacağım diye düşünüyorum ... allah sabır versin...

Hepinize teşekkür ederim. Allah in izniyle kocam 18 Mayıs ta gelecek ve uzun bir süre beraber kalacağız :))

Simdi gun saymaya başladım

Yine son anda sorun çıkardılar bu gece geliyor esim. Cok zor da olsa halloldu ama bizim icin Türkmenistan sayfası kapandı :)))

Merhaba.. benim eşimde Türkmenistanda şu an senin gibi bende çok araştırıyorum.. genelde yazılanlar olumsuz fakat eşim aile hayatı için uygun bekar hayatı için zor bir ülke olduğunu söylüyor.. Aşkabat yaşanılacak tek şehri imiş.. eşimle gmail den kameralı sorunsuz konuşuyoruz.. okuduklarımızdan sonra bizde korkmuştuk ama eşim beğendi..ben yakında doğum yapacağım sonra ilk fırsatta gideceğim.. aslında ne beklediğine bağlı..ama sosyal hayattan anladığın aile yemekleri piknikler ise bunları bulabiliyorsun..yok gece hayatı beklentin varsa çok hayal kurmamak lazım.. bunun dışında evleri güzel.. Türkler arasında bir birliktelik te varmış.. türk restoranları varmış.. küçük bi avm varmış Yimpaş die.. idare edilir die düşünüorum..
herkes izin hayırlısı olsun..

Çok sevindim söylediklerinizi duyunca aşkabata gidecez inşallah tam belli degil ama yüksek ihtimal gidecez inşallah zorluk cekmeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…