kocamı gönderdim bugün :(

Bu erkekler hep hamilelik dönemimizi bekliyor gitmek için sanırım :) sizinkini de Allah kavuştursun insallah
Sağol canım Allah razı olsun eşim daha evvel 6 yıl kadar Kazakistan'da kaldı şimdide Türkmenistan a geçti sebeb olarak Türkiye de emeğimin karşılığını alamıyorum diyor burda taş çatlasa 2 bin olan maaşı orda 5 bin lira bizimde amacımız bir ev alabîlmek bu defa bizide yanına istedi fakat ben bilmediğim bir yerde doğum yapamam korkarım ama doğumdan sonra inşallah gitmek istiyorum

Allah kavuştursun canım... Bence eşini yalnız bırakma daha fazla. Uzaklık mesafe koymasın aranıza daha falza. Sende gitmelisin diye düşünüyorum.

sanırım çok benzer durumdayız ben de doğumdan sonra aşkabata gitmeyi düşünüyorum. Eşinin yorumu nedir aile ile yaşanılacak biryer miymiş??

Aşgabat daha yaşanılacak bur yermiş. Orayla is yapan baska arkadaslarım da var. Esim de sen gelirsen Aşgabat'ta yaşayabiliriz der. Allah hakkımıza hayırlısını versin hepimiz icin

Senamm ; esim de aynı seyi söylüyor. Hatta bu donemde bile burda is teklifleri oldu istemedi. Ben orda cok daha iyi kazanıyorum , diyor. Haklı da.
Dogum icin gitmemekte doğru karar vermişsin bence çünkü saglık konusunun cok iyi olmadıgı söyleniyor.
Ben çalışmasaydım hic düşünmeden esimin yanına giderdim . Beni tek engelleyen isim, ve bırakmak istemiyorum çalısmayı.

Hayirlisi olsun insallah..

sanırım çok benzer durumdayız ben de doğumdan sonra aşkabata gitmeyi düşünüyorum. Eşinin yorumu nedir aile ile yaşanılacak biryer miymiş??
Ben araştırdım biraz benim için okul çok önemli çünkü 4. Ve 1. Sınıfa giden iki kızımız var orda yaşam nasıl olur bilmiyorum eşim birara bulunduğu yer için güzel değil dedi kendisi izne geldiğinde ayrıntılı olarak konuşacağız inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını versin hepimizin âmin

hayırlısı olsun hepimiz için..

Bende çallışmaya devam etmek istiyorum doğumdan sonra..belki orda iş imkanı olabilir diye düşünüyorum.. eşim gitmeden belli olmayacak..bakalım napıcaz:)

Merhaba

Bu başlık o kadar bana göre ki bugün...bende kocamı bugun gönderdim aşkabata.. kendimi hazırladım sanıyordum ama yanılmışım..sabah kahve içtiği fincan bile ağlatıyor beni..ah bu hamilelik hormonları..
artık zaman daha hızlı geçsin istiyorum.. bir an önce kavuşalım kocamla..

Benim eşimde orda ve doğuma gelecek inşallah bende özlüyorum ama Rabbim büyük bizlerede böyle yazmış ne gelir elden Rabbim hayırlı kavuşmalar nasip etsin âmin

Merhabalar öncelikle siteye yeni üye oldum. Türkmenistan ile ilgili sizlerden bilgi almak istiyorum.Eşim yurtdısında çalışmayı cok istiyor ve bugünlerde bir karar vermek zorundayım.çünkü artık problem haline gelmiş durumunda yurtdısı mevzusu. Türkmenistanda birkaç firma ile görüşmeleri var. Sizden ricam biraz bilgi vermeniz.Türkmenistan'da bayanlara karşı tutum nasıl eğer gelirsek bende orda işe başlıcam. Aileleri ile gelenler çoğunlukla nerde kalıyor? Telefon ve internetin çok pahallı olduğu söyleniyor. Ailelerimizle iletişimi nasıl kurabileceğiz? sosyal yaşamı nasıl? birçok forumda okudum vede vazgecme noktasına geldım lakin oraya gitme amacımız para kazanmak. bu arada daha yeni evlendik daha bir yılımız dolmadı. Türkmenistanda çalışmak için bütün düzeni geridebırakmak ne kadar doğru? iletişime sağlayabileceğim birileri varsa çok iyi olacak. teşekkürler...

Merhaba nazsens, ben gitmedim ama esim hala orda.

Ülke tam yasaklar ülkesi. Düzenli bi hayatınız olursa, gece hayatınız olmayacaksa, Aşgabat ta yasayacaksaniz yaşanılabilir bir yer.

Telefon ve internet cok pahalı. Biz esimle normal telden konuşamıyoruz. Whatsapp i falan bile yasakladı ülke. Simdi iPhone da indirebildigimiz line diye bi programdan mjlasip konuşuyoruz.skype tan da konuşuyoruz. Ama görüntülü konuşma kaliteli degil cabuk kesiliyor.

Ben de gitmeyi planlıyordun ama esim hic istemiyor. O hic sevemedi. Ama dgr arkadaslar memnun olabilir bilmiyorum.

Allah hayırlısını versin sizin icin.

bnde gitmeyi hiç istemiyorum ama eşim çok istiyor. orda bayanlara karşı tutum nasıl bir bilginiz var mı? eşiniz kampta mı kalıyor yoksa evde mi? ayrıca ne kadar süredir eşiniz türkmenistanda?

1 yıla yaklaşıyor. Bayanlara karşı kotu bir tutum oldugunu sanmıyorum . Esim o konuda hic olumsuz bir sey söylemedi.
Esim orda evde kalıyor. Ama ailece gidip de memnun olan da var

gul_koc ilginiz için çok teşekkür ediyorum. eğer mümkünse bna mail adresinizi mesajla yollarsanız size birkaç sorum olacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…