- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.539
- 798
- Konu Sahibi canisi canisi
-
kesinlikle haklisinizAllah'tan dayak atmiyormus. Gerçek evlilik bu değil. Eviyle ilgilenen adam böyle olmaz. Ne demek verdiği bir liranın hesabını yapmak geri almak. Çok acayip ilişkiler gerçekten. O değişmez söyleyim. İşine de böylesi geliyor istediğiniz kadar kavga edin dediğine geliyorsaniz gerisi önemli değil. Calissaniz ne olacak ki paranızı almak isteyecek mecbur vereceksiniz kavgadan bunalıp. Baba lafı dinlemekten ziyade işine geleni yapıyor diyelim biz.
kesinlikle ama kesinlikle oglumu boyle yetistirmelerine izin vermeyecegimC canisi canisi
Deli oluyorum böyle zihniyetleri duyunca. Okuldaki öğretmen, hastanedeki hemşire veya doktor, ilaç aldığı eczacı.. bunlar kadın değil mi? Hangi yüzyılda yaşıyoruz ya.. Sizle neden evlenmiş o zaman?
Allahınızı severseniz oglunuzu bari böyle zihniyette yetistirmeyin.. Allah yardımcınız olsun.
vallahi yaparim cunku yontemler ariyorum. esim zaten adam olmayacak cins degil ...esim ailesinden dolayi boyle yetismis uyguluyor.asla ezdirmiyorum kendimi bu yuzden cazgir huysuz geline cikti adim. ama yontemlerin guzel :))
Kadınlar çalışmasın diye viyaklar. Sonra hastaneye gider karısı muayene olmalıdır sonra şu serzeniş duyulur. " Kidin diktir yik mi"C canisi canisi
Deli oluyorum böyle zihniyetleri duyunca. Okuldaki öğretmen, hastanedeki hemşire veya doktor, ilaç aldığı eczacı.. bunlar kadın değil mi? Hangi yüzyılda yaşıyoruz ya.. Sizle neden evlenmiş o zaman?
Allahınızı severseniz oglunuzu bari böyle zihniyette yetistirmeyin.. Allah yardımcınız olsun.
asla . hafifletmek gibi birsey soz konusu degil.en baslardada soyledim kendisini gelistirememis. ailesiylede ayni kafada her allahin gunu gelip kafa sisirmekten baska bir halta yaradiklari yok.nefret ediyorum onlardanAilesinden gördüğü için değil. İşine geldiği için böyle yapıyor. Benim annem de kadının geri durması konusunda senin kv kafasında. Babam da benzer düşüncede. Beni bu insanlar yetiştirdi. Bir gün bile onlar gibi düşûnmedim de yaşamadım da. İmsanın içinde olacak. Aileye suç atıp da eşinizin suçunu hafifletmeyin bence.
Sen kocanın huyunu degistiremessin ama çok güzel "KOCA" değiştirebilirsin.merhabalar ... arkadaslar benim cok buyuk bir derdim var. ben bu kocami nasil degistirebilirim.. evlenmeden once birbirimize uzak mesafedeydik ve gercek yuzunu cok gorme firsatim olmadi. esimin asiri ama coook asiri cahil bir ailesi var. bu cahilliklerinden sadece 1 tanesini soyliyicem esime surekli kadina parami verilir kadina sakin para verme. kadin geride durur kadin konismaz kadin biz neyapsakta susmak zorunda kadin maldir kadin degersizdir vs. gibi daha neler neler sozler soyler esimin babasi. evlendik bu joyle devam ediyo. cocugum olmadan once de 1 liracik bile verse onu benden zorla almaya calisirdi. cok dengesizdir.yapma dedigim seyleri yapar.ise gondermedi cocugum yokken suandada maddi anlamda ne harclik ne para vermiyor. benim evde cocugum var sonucta. ne istiyosan almiyomuyum diyor aliyor ama bana verdigi suan da 5 10 lirayi bile elimden almaya calisiyor. harcadim diyorum. ne aldin ddiyor hesap soruyor. verimiyorum diyorum benim parami bana vermiyor diyor. ay biktim valla oglusum buyusun hemen ise basliyicam. bir fikri olan varmi neyapabilirim .ben bu adam dan para almak icin.
bu kocan değişmez ...otu çek köküne bak demiş atalar...merhabalar ... arkadaslar benim cok buyuk bir derdim var. ben bu kocami nasil degistirebilirim.. evlenmeden once birbirimize uzak mesafedeydik ve gercek yuzunu cok gorme firsatim olmadi. esimin asiri ama coook asiri cahil bir ailesi var. bu cahilliklerinden sadece 1 tanesini soyliyicem esime surekli kadina parami verilir kadina sakin para verme. kadin geride durur kadin konismaz kadin biz neyapsakta susmak zorunda kadin maldir kadin degersizdir vs. gibi daha neler neler sozler soyler esimin babasi. evlendik bu joyle devam ediyo. cocugum olmadan once de 1 liracik bile verse onu benden zorla almaya calisirdi. cok dengesizdir.yapma dedigim seyleri yapar.ise gondermedi cocugum yokken suandada maddi anlamda ne harclik ne para vermiyor. benim evde cocugum var sonucta. ne istiyosan almiyomuyum diyor aliyor ama bana verdigi suan da 5 10 lirayi bile elimden almaya calisiyor. harcadim diyorum. ne aldin ddiyor hesap soruyor. verimiyorum diyorum benim parami bana vermiyor diyor. ay biktim valla oglusum buyusun hemen ise basliyicam. bir fikri olan varmi neyapabilirim .ben bu adam dan para almak icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?