- 8 Eylül 2017
- 2.092
- 4.307
- 53
- 30
- Konu Sahibi canisi canisi
-
katılıyorum ...eşime derim şu babanın yarı huyu sende olsa surmezdı bu evlılık...:)Iyi yine kayinpederiniz kadini degersiz goruyo. Bnmde kayinvalidem kadini degersiz gorur. Kadin yapinca oo.....u olurmus erkek yapinca elinin kiri olurmus. Oyle diyo kendileray evet haklisiniz diyip geciyorum napiyim laf mi anlatmaya calisiyim. esim bu dusuncede olsa evet bosanirdim ama esim ayni dusuncede degil..
kadinn aldatilirsa kadin suclu. Hic bi erkek karisini bos yere aldatmaz. Diyodu. Ne diyim insallah basina gelmez
çalış işe gir paranı da adama verme istersede şöyle söyle, nerde görülmüş erkeğin kadın parası yediği.merhabalar ... arkadaslar benim cok buyuk bir derdim var. ben bu kocami nasil degistirebilirim.. evlenmeden once birbirimize uzak mesafedeydik ve gercek yuzunu cok gorme firsatim olmadi. esimin asiri ama coook asiri cahil bir ailesi var. bu cahilliklerinden sadece 1 tanesini soyliyicem esime surekli kadina parami verilir kadina sakin para verme. kadin geride durur kadin konismaz kadin biz neyapsakta susmak zorunda kadin maldir kadin degersizdir vs. gibi daha neler neler sozler soyler esimin babasi. evlendik bu joyle devam ediyo. cocugum olmadan once de 1 liracik bile verse onu benden zorla almaya calisirdi. cok dengesizdir.yapma dedigim seyleri yapar.ise gondermedi cocugum yokken suandada maddi anlamda ne harclik ne para vermiyor. benim evde cocugum var sonucta. ne istiyosan almiyomuyum diyor aliyor ama bana verdigi suan da 5 10 lirayi bile elimden almaya calisiyor. harcadim diyorum. ne aldin ddiyor hesap soruyor. verimiyorum diyorum benim parami bana vermiyor diyor. ay biktim valla oglusum buyusun hemen ise basliyicam. bir fikri olan varmi neyapabilirim .ben bu adam dan para almak icin.
yok vallahi canim. evlendik meger adam bekarlikta borc batagindaymis. evlendim ve 6 ay sonra ogrendim. ozamanda ben issizlik maasi aldigim icin rahat oduyomis sonradan odeyemeyince banka mesajlari vs. derken adam pislige batmis. 8 aylik gelinlek evimde allah seni inandirsin bir kuru ekmegim yoktu. kuru ekmek yaa. dolap bommboss. amann neler neler cektim 4 yillik evliligimde neler neler. burda anlatsam beni tasa tutarlar hala ne duruyosun o evde diye. ama hani derler ya bekara kari bosamak kolay diye. cocugum var. kocamida severek evlendim. tabi boyle huylarinin oldugunu bekarken bilsem aslaaa evlenmezdim .asla. aslaaa aslaa.parayi nereye verdigi belli degilki. borc bataginda devamli. biktim vallahi.Boşayıp yenisini alarakBu kafa yapısıyla yetişmiş insana yapacak çok bir şey yok.
Harçlık konusunda pazarlık yapın. Haftalık evin ihtiyaçlarını oturun hesaplayın. Siz de belli bir miktar cep harçlığı belirleyin. Onu hafta başında versin.
Tabii bu durum maddi durumunuz iyiyse geçerli. Eksilerde gidiyorsanız adam onun stresini yansıtıyordur. Düzlüğe çıkınca geçer tavırları.
bunu hep icimden soyluyorum zaten gunu gelicek bu lafi soyliyicem diyeçalış işe gir paranı da adama verme istersede şöyle söyle, nerde görülmüş erkeğin kadın parası yediği.
ahtim var zaten canim. bunu defalarca esimin yuzunede soyledim. senin ve ailenin geri kafali zihniyetiyle yetistirmiyicem oglumiu dedim. kendimi ezdirmiyorum asla ama yiprandim icten ice. yinede karsisinda gucsuz durmuyorum.Değişmez canısı, oğluşunu kadın kıymeti bilen bir erkek olarak yetiştirmekten başka yapacağın bir şey yok. Ayrıca çalışsan da elinden paranı alır bu (bence çalıştırmaz bile)
kiz cocugu ona yapmadim kendime yaptim. :)))) cok seviyorum bir cocugum olsun istedim ve ogluma hastayimm ablasii. napayim o beni yasama bagliyor zaten o bei gulduruyor. oglum olmasa ben kafayi coktan siyirirdim.Eskisini verip yenisini alarakbu adam değismez birde cocuk yapmışsın bu herife
Allah bağışlasınkiz cocugu ona yapmadim kendime yaptim. :)))) cok seviyorum bir cocugum olsun istedim ve ogluma hastayimm ablasii. napayim o beni yasama bagliyor zaten o bei gulduruyor. oglum olmasa ben kafayi coktan siyirirdim.
yok olmaz olsa 4 senede olurdu. belkiiii 1 umit ilerde torpuleyerek kavga ederek kizarak sindirebilirim azda olsa belko biseyler gorur ogrenirAllah bağışlasınama senin kocadan cıks birşey olmaz
e acayip terbiyeli gorunuyodu. ama oyunculugu super :)))) hocaniz iyi demisÇok ünlü bir hocam ilk dersine başladığında konu evlilik, eş seçimi vs kısmına geldiğinde direkt şunları der. 'Kızlarım lafım size Koca terbiye edilmez. Terbiyelisi alınır.'
kesinlikle..haklisiniz.iyiki çocuk yapmışsınız o sizin ilerde en büyük desteğiniz olcak :) çalışıp oğluşla beraber istediğinizi yaparsınız kocanız ve ailesinin zihniyeti böyle olsada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?