Kocamı seviyorum ama oğlu Yüzünden boşanmaya gidecek çok dertliyim :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar merhaba bende huzursuzluk Başlatan farklı bişey var,yeniden konu açmak istemedim burdan gören okuyanların yorumlarını merak ediyorum.Sizler durumumu biliyorsunuz diye sizlerle paylaşmak daha kısa yol gibi geldi..
Şimdi mesele şu : Ben Bulunduğum Şehre evlenerek geldim yabancıyım yani.Yakın zamanda apartmanda bekar bir bayanla tanıştık arkadaş olmaya başladık.Eşimle ayni iş yerindeler birimleri farklı.Arksdaş 45 Yaşında ,bir evlilik yapmiş,çocuksuz,yalnız yaşayan bir bayan ,ailesi filan da yok,eşim gibi aile üyeleri çok az Kışı..Beni her gün yokluyor ben de daha Öncesinde 10 yıl yalnız yaşamış biri olarak onun yalnızlığını hafifletme çalışayım hem eşim dışında görüştüğüm bi ark olsa fena olmaz dedim.Bi de arkadaşın çok fazla sağlık sorunları var annesi yok baba uzak uzak duruyo vs ..,Eşimle tanışıyorlar ama birbirleri hakkında bişey bilmiyorlardı kız arıyo her gün beni ve evine sadece iki kere davet etti onun dışında bize gelmeye çslışıyo ,okey tamam..Ama ben şunu anlayamıyorum neden süslenerek geliyo ,ruj filan ve neden eşim işe servisle gidiyor iken eşimi kendi arabasıyla beraber gidip gelmeyi teklif ediyor...Ve eşimin oğluna karşı sevecen davranıyor ona bişey getiriyor...eşimin şunu severim sevmem dediklerine ben de aynen Öyleyim diyor.Çok fazla ortak Noktaları var gibi dıruyo şu an ve onun çocuk sahibi olma ihtimali yok..ben mi gereksiz şüpheci oldum kötü düşünmek istemiyorum ama siz olsanız ne şekilde düşünürdünüz ki :KK43: ( Kırıcı yıpratıcı olmazsanız sevinirim )

Bu konuda asla iyimser olma.

Benzeri bir durumu yaşadım ama şanslıyım ki çok hafif atlattım kadın taşındı gitti başka bir şehre

Kocan ona yüz vermese dahi bu konuda çok sıkıntı yaşarsın
kendi kendini doldurursun yüz veriyor zannedersin.
ikisinin arkandan iş çevirdiğini gözünde bir saniyelik bile olsa canlandırır sonra o görüntüyü kafandan atamaz psikolojini bozarsın.

Mesafe koymalısın. Her çağırdığında gitme. Görüşme sıklığını yavaş yavaş azalt. Niyeti kötü olabilir. Evine alma. Size geldiğinde bir bahane uydur, kabul etme.
Çağırmıyor zaten kendini davet ettiriyor.Bahanemi buldum,evlerde daral geliyo bahçede oturalım dicem artık.Allahtsn öyle bi imkan var.İnsan der ki bu kadın beni krbfiliğinden aramıyo ben de aramayım bari..Bir de akşam demesin mi ki çocuk kek sever diye kek yapmaya niyetlenmişyim ama aksilik oldu yumurtalar dolaptan kaydı Kırıldı.Allahımmmm

Mesafe koymalısın. Her çağırdığında gitme. Görüşme sıklığını yavaş yavaş azalt. Niyeti kötü olabilir. Evine alma. Size geldiğinde bir bahane uydur, kabul etme.
Hatta sohbet etmicem sıkılsın uzaklaşsın.

Bu konuda asla iyimser olma.

Benzeri bir durumu yaşadım ama şanslıyım ki çok hafif atlattım kadın taşındı gitti başka bir şehre

Kocan ona yüz vermese dahi bu konuda çok sıkıntı yaşarsın
kendi kendini doldurursun yüz veriyor zannedersin.
ikisinin arkandan iş çevirdiğini gözünde bir saniyelik bile olsa canlandırır sonra o görüntüyü kafandan atamaz psikolojini bozarsın.
Aynen o şeylere müsait bir yapim var bütün kadınlar aynıyız sanırsam

Arkadaşlar merhaba bende huzursuzluk Başlatan farklı bişey var,yeniden konu açmak istemedim burdan gören okuyanların yorumlarını merak ediyorum.Sizler durumumu biliyorsunuz diye sizlerle paylaşmak daha kısa yol gibi geldi..
Şimdi mesele şu : Ben Bulunduğum Şehre evlenerek geldim yabancıyım yani.Yakın zamanda apartmanda bekar bir bayanla tanıştık arkadaş olmaya başladık.Eşimle ayni iş yerindeler birimleri farklı.Arksdaş 45 Yaşında ,bir evlilik yapmiş,çocuksuz,yalnız yaşayan bir bayan ,ailesi filan da yok,eşim gibi aile üyeleri çok az Kışı..Beni her gün yokluyor ben de daha Öncesinde 10 yıl yalnız yaşamış biri olarak onun yalnızlığını hafifletme çalışayım hem eşim dışında görüştüğüm bi ark olsa fena olmaz dedim.Bi de arkadaşın çok fazla sağlık sorunları var annesi yok baba uzak uzak duruyo vs ..,Eşimle tanışıyorlar ama birbirleri hakkında bişey bilmiyorlardı kız arıyo her gün beni ve evine sadece iki kere davet etti onun dışında bize gelmeye çslışıyo ,okey tamam..Ama ben şunu anlayamıyorum neden süslenerek geliyo ,ruj filan ve neden eşim işe servisle gidiyor iken eşimi kendi arabasıyla beraber gidip gelmeyi teklif ediyor...Ve eşimin oğluna karşı sevecen davranıyor ona bişey getiriyor...eşimin şunu severim sevmem dediklerine ben de aynen Öyleyim diyor.Çok fazla ortak Noktaları var gibi dıruyo şu an ve onun çocuk sahibi olma ihtimali yok..ben mi gereksiz şüpheci oldum kötü düşünmek istemiyorum ama siz olsanız ne şekilde düşünürdünüz ki :KK43: ( Kırıcı yıpratıcı olmazsanız sevinirim )

Bir insan beni negatif etkiliyorsa gorusmeyi kesinlikle azaltiyorum. Ama bunu yapamam diyorsaniz size gelmek istediginde hadi disarda kahve icelim, avmye gidelim vs diyerek eve sokmayabilirsiniz

Bir insan beni negatif etkiliyorsa gorusmeyi kesinlikle azaltiyorum. Ama bunu yapamam diyorsaniz size gelmek istediginde hadi disarda kahve icelim, avmye gidelim vs diyerek eve sokmayabilirsiniz
Onu da Yaptım iki defa ama akşamları eşimle vakit geçirmek isterken bu kadına vakit ayırmak da istemiyorum.En iyisi tellerine bakmamak bi gün sonra filan dönmek..

Çağırmıyor zaten kendini davet ettiriyor.Bahanemi buldum,evlerde daral geliyo bahçede oturalım dicem artık.Allahtsn öyle bi imkan var.İnsan der ki bu kadın beni krbfiliğinden aramıyo ben de aramayım bari..Bir de akşam demesin mi ki çocuk kek sever diye kek yapmaya niyetlenmişyim ama aksilik oldu yumurtalar dolaptan kaydı Kırıldı.Allahımmmm
Ben olsam her seferinde bir bahane ya da iş bulur onunla görüşmezdim. Bahçede bile olsa. Çünkü senin ağzından kocanla ilgili laf almaya çalışıyor olabilir. Uzak olmak en doğrusu.

Ben olsam her seferinde bir bahane ya da iş bulur onunla görüşmezdim. Bahçede bile olsa. Çünkü senin ağzından kocanla ilgili laf almaya çalışıyor olabilir. Uzak olmak en doğrusu.
Aynen öyle durup durup : x ile nasıl tanışmıştınız ,severek mi evlendiniz,evde sana yardım ediyor mu,çocuk odaya gelmeye devam ediyor mu x ne diyo bu duruma ,diz yakında bebek filan da yaparsınız zaten ( bunda susuldu bişey söylemedim )vs vs.. Bilgi topluyo resmen

Aynen öyle durup durup : x ile nasıl tanışmıştınız ,severek mi evlendiniz,evde sana yardım ediyor mu,çocuk odaya gelmeye devam ediyor mu x ne diyo bu duruma ,diz yakında bebek filan da yaparsınız zaten ( bunda susuldu bişey söylemedim )vs vs.. Bilgi topluyo resmen
Konuyu size getirme canım,ustaca başka mevzulara kay,istediği bilgiyi elinle verme,güven telkin etmiyor...

Merhaba. siz bence eşinizin diğer evliliklerinden kalan borçlarından sıkılmışsınız, ve haklı olarak Evin giderlerinde kocanızın da katkısı olmasını istiyorsunuz. Bende olsam bu durumdan çok sıkılırdım.para kolay kazanılmıyor, öte yandan ben sizin çocuktan ziyade bu durumdan rahatsız olduğunuzu düşünüyorum

Evet ben kilit sözü şu mesajınızda yakaladım "haaaaa şunu da söylemeliyim eşime aşığım hep hayatında olsun istiyorum" eğer durum buysa ben sizin yerinizde olsam o çocukcağızı da kendi evladımdan ayırmam , sonuçta o da çocuk ve babasına ihtiyacı var, o çocuğun yerinde sizin çocuğunuz olsa ve başka eş tarafında bu şekilde düşünülse içiniz acımaz mı bunu düşünün, bence o çocuğu kendi çocuğunuz gibi kabullenip ilişkinizi bu şekilde kursanız eminim eşiniz de hemen sizden çocuk yapmak isteyecektir. Laptop konusuna gelince de ben o konuda şöyle düşünüyorum, muhtemelen çocuk ,diğer çocuklarda da görünce tutturdu baba bana laptop al diye, e adamın da alacak durumu yok borçları var diyorsunuz, bir yandan da babalık içgüdüsüyle çocuğunun isteğini yerine getirsin istityor, e ne yapacak, bir ömür boyu iyilikte kötüşülte hastalıkta sağlıkta evet dediği eşinin kapısını çalacak doğal olarak.. Bu enerjiyi yakalayabilirseniz çok mutlu olacağınıza inanıyorum
Eşten destek beklemek normal,fakat bunu eşiyle önceden konuşup çözmeliydi,çocukla arada birleştirici köprü olmalı,tam bir aile olmak istiyorsa konu sahibinin eşi...

Aynen o şeylere müsait bir yapim var bütün kadınlar aynıyız sanırsam

Siz onunla ilişkinizi kesemiyorsanız onun sizinle kesmesini sağlayın
Hiç ağırlamayın biraz kaba davranmaya başlayın
Çay kahve vs ikram etmeyin sohbetine katılmayın ara ara ufaktan bozun onu
Her aradığında açmayın
Normal insan zaten bunlardan sonra ayağını keser.

Eşinize de deyin ama bu kadından rahatsız olmaya başladım ilişkimi keseceğim sende bil diye

Siz onunla ilişkinizi kesemiyorsanız onun sizinle kesmesini sağlayın
Hiç ağırlamayın biraz kaba davranmaya başlayın
Çay kahve vs ikram etmeyin sohbetine katılmayın ara ara ufaktan bozun onu
Her aradığında açmayın
Normal insan zaten bunlardan sonra ayağını keser.

Eşinize de deyin ama bu kadından rahatsız olmaya başladım ilişkimi keseceğim sende bil diye
Onu da düşündüm ama bu sefer eşimle beraber evine davet etme yoluna gidebilir.Eşime kadın hakkındaki korkularımı hissettirmek istemiyorum(kendini kıymete bindirmesin) onun tellerini ihmal edicem Bir iki kapı tıklayıp Napıyosun dediği olmuştu o durumda içeri davet etmicem bunaldım filan diyo bazen öyle derse de hadi Bahçeye çıkalım ya da yürüyelim derim ama sohbet etmem.Eşim illa ki sorar niye artık gelmiyo.Bu kadının şeker ,mide hastalık muhabbetleri beni geriyo Görüşmek istemiyorum dicem bu durumda davet de etse beraber bahane buluruz :KK66:

Herşeye "evet" de kayınvalidenizi kendi annenizin yerine koyabiliyor musunuz ? Eminim ki mecburiyetten iyi davranıyorsunuzdur ,ben de öyle ...içten kendi Evladım gibi düşünmem çok zor yaşayan anlar ha ilerisini bilemem yani ne olur hisseder miyim bilemem
size çok samimi birşey söyleyeyim o zaman, ben kayınvalidemi kayınpederimi kendi annem babamdan ayrı tutmuyorum, aynı şekilde eşim de benim annem babam için aynı durumda, kendi anneme babama ne yaparsam aynılarını onlara da yapıyorum ve seve seve, canım onlar benim çünkü benim sevdiğim aşık olduğum adamın bir parçası onlar ve bana hiçbir zararları yok aksine faydaları var , o yüzden malesef sizi bu konuda anlamamı beklemeyin.

Herhalde çocuğuna geldiğinde yakın olacak bir kadin yüzünden ayda 3-4 gun gördüğü oğlundan mi uzaklassin. O çocuk adamın cani parcasi. Bence sen çocuk dogurma daha olgunlasamamissin

bence bu adamdan çocuk yapma. vardı burda bir arkadaş o da çocuk istiyordu adam 13 yaşında olan oğlumu çocuğun olarak gör sev demiş. koca adam olmuş çocuğu yani! sizin kocanızda öyle geliyor bana. evet çocuk haftasonları geldiğinde en çok onunla ilgilenecek, ona en üst değeri verecek bunlar olağan şeyler ama zorla size birşeyler aldırması ok çirkin çok. kocanızla ciddi ciddi konuşun.

Evet sonuna kadar haklısınız benim yaşadığım evliliğe benziyor sonu pek hayırlı bitmez..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X