Kocami sevmiyorum

sanirim artik cok gec
Biravo ya ayds birle tutturdunuzmu tebrik ediyorum
Tup bebek merkezlerinde defalarca tesavi olup yhvamiza bir yavru gelsin diye maddi manevi yiprsnan nice kadinlar var
Bunu niyemi diyorum
Madem bh mucize oldu esinizi surekli sevmediginizin enerjisini beyinden silip sevdihinize adapte olun.
Belkj duzelir.

sanirim artik cok gec
Keşke yaşamak isteyip de yaşayamadıgımız hayatların similasyonu olsa. Belki çok aşık oldugun bir adamla evlendigini gosteren bir similasyona girsen, miskin, kaba, sorumsuz, pis birisi olabilirdi aşık oldugun adam. Ya da vicdansız, düsüncesiz.. O similasyondan sonra belki şimdiki kocana aşık olurdun.
Ben çoooooook aşık oldugum ve bana çooooook aşık olan bir adamla evliyim ama saçımdan tırnaklarıma kadar mutsuzum.. Hep derim sevmedigim birisi ile evlensem hayatta cinsel hayatımız olamazdı çünkü gercekten kadin icin duygular çok ön planda cinsellikte. Ten çekimi yoksa kadın icin eziyet olur. Ama ya sadece hayatındaki iyi giden tek şey cinsellikse? Onun dışındaki her şey inanılmaz kötü ve tahammül edilmez ise? Hangisi tercih edilesi? Şu sıralar ne sevdigim ne de sevmedigim erkekle olmaktan yanayım. Bekar olmak çok güzelmiş.

Zevkler benzerse,biryere giderken alinan keyif ,sinema filmine girerken ortak fikirle beklediginiz filme gitmek, o ayri dostlarla surekli takilmayip genellikle isten eve gelip yapacaksak planlari birlikte yapalim diyebilmek, orta yolda bulusmak sorumluluk sahibi olmak bir anne bir baba gibi ciddi bir isin hakkini vermek, disari cikmasinz bile evde takilip guldugunz bazen sustugunuz hatta uyuyakaldiginiz yoruldugunuz vakitleri normal karsilamak , espiri anlayisiniz varsa seviyorsaniz sevdiriyorsaniz saygi ozaman olur birlikte gulebiliyorsaniz yine birlikte üzülüyorsanız sanirim uzun bir evlilik icin cok sukur bunlar insani guzel kiliyor zaman cabuk geciyor ozman hayat esinizle yasanasi bir hal aliyor yoksa 4 duvardan ibaret olur... Dayagi ickisi kumari kari kizi kotu davranislarii yoksa kimse yuva yikmasn hayat kisa, ve guzel yasamaya bakin hic kahretmeyin once saglik yoksa onuda kaybediyorsunuz!

Sevgi önemli evlilik için ama anlattıgınız sorunları severek evlenen hatta deli gibi aşık olanda yaşıyor.

Olumlu bakmaya çalışın bence. Bazı şeyleri görmezden gelin. Afedersinizde aşıklar gaz çıkarmıyo mu sanıyosunuz. Sadece size batıyo adamın herşeyi.
Ağız kokusu için çözümler üretebilirsiniz. İnsanlık hali sizinde başınıza gelebilir. Cinsel hayatınız için çözümler üretilebilir. Belki zevk alsan, kadın gibi hissetsen bu duyguların hafifler.
Erkekler böyle ince düşünmez malesef. Hem ona kendini erkek gibi hissettireceksin hem kendi kadınlıgını yaşayacaksın. Zamanla oda alışacaktır. Yönlendirebilirsin onu. Anladıgım kadarıyla sana bağlı bi insanmış.
Yalnızken oku kitabını. Bazen eşine sen şiir yaz. Ona kendini önemli hissettir o duyguyu tadarsa biraz yontulur diye düşünüyorum.
Onun ilgi alanları varsa sende ona yönel. Maksat beraber bişry yapmak. Tavla oyna,ne biliym maç izlr vs vs...
Yani boşan demek dışında aklıma ancak bunlar geliyo.
Çünkü aşık olup dayak yiyen,içki kumar yüzünden yuvası yıkılan o kadar çok kadın varken sizin evliliğinize kıyamadım ben.

Benim eşimde de benzer şeyler var. Ama sevmeme engel değil. Bıkmadan uyarıyorum :) şakaya dönüşüyo artık. Bırak kitabı en sevdigin şarkı desem o bile yok:)))
Resmen ot gibi yaşıyo. Maç, telefon oyunları, iş... okdr.:)

Hayat felsefeniz bardağın dolu tarafından bakmak olsun. Eğer bir cm bile doluluk varsa umut var demektir.

Dönem dönem insanlar bazen sevmediğini hissedebiliyor.. ben de dahil. Sonradan tekrar ısınabiliyorum eşime karşı.ama sizin ki ayrı bir durum gibi.şey sanırım ayrı dünyaların insanısınız.

Severek evlenen ama yıllar geçtikçe iki yabancıya dönüşen hayatlarında yolunda olan tek şeyin cinsellik olduğu bir evlilik için ne söylersiniz?? Cinsellik evliliğin %80ini oluşturur deniyor doğru olsa mutlu olurdum. Öyle yoğun duygu eksikliği yaşıyorum ki sevilmeye ilgiye açım. Cinsellik bu boşluğu doldurmuyor bende.

Ben sevmediğim adamdan çocuk yapmazdım..çünkü aşık olduğum adamla ortak bir parçam olsun isterdim..keşke bu denli uyuşmadığınız birinden çocuk sahibi olup, çocukları da kendi huzursuzluğunuza eklemeseydiniz.

Görmezden gelmeye çocuklar için devam edin ama unutmayın..yarın birgün çocuklarınıza “ben sizin için bu evliliğe katlandım” dediğinizde, alacağınız yanıt “çekmeseydin” olacak.

Eşini kisisel bakımsızlığı ve yanında osurmasi, gegirmesi gibi durumlar nedeni ile uyaracaksin canım....

Kavgalar nedeni ile ara ara eşten soğuma olağan bir durum....

Senin kitap okuma onun TV izlemesine gelince bu da çok olağan....tun erkekler hemen hemen aynı...

Ya şimdi kızacaklar ama bence kardeşim git bir Tinder yükle, ne bileyim başka bir mecrada da olsa yeni erkeklerle tanış neler kaçırdığını gör neye katlandığını daha iyi anla, cesaretlenirsin ve boşar geçersin

brad Pitt genirmiyor mu, gaz çıkarmıyor mu, dönüp arkasını uyuduğu olmuyormudur sevmiyorsan brad de olsa Ömerde olsa batar. Sevmediğin birine mahkum etmişsin kendini. İnsan kendine yaptığını kimseye yapmazmış derler. Allah da şöyle der başınıza gelenler kendi elinizle yaptıklarınızdandır. Bende söyle diyorum sana daha ne kadar kendi kul hakkına gireceksin? Sevmiyorsan sevmeye çalış olmuyorsa ayrıl. O adama da yazık sanada çocuklara da. Yaptığımız hataların bedelini ödemek zorundayız. Sende ödüyorsun bu şekilde. Artık düzeltme zamanın gelmiş. Ya sev içtenlikle yada ayrıl.

Oradakilerin çoğunun tek derdi kadınları yatağa atmak, böyle evli arayışta bir kadını görseler ceylan görmüş aslan gibi atlarlar.

sanirim artik cok gec
Sen cesur inançlı da değilsin. Benim kayınvalidem şimdi 50 yaşlarında 20 yıl önce çalışmaya başlamış 3 küçük çocuk evde bırakıp gitmek zorunda kalmış gelir yok açmı kalsın cocuk lar. Cocuk lar zamanla kendi kendilerine herşeyi yapmayı öğrenmiş böyle şartlar altında büyüyen pırlanta gibi olgun çocuklar. Kayınvalidemin okur yazarlığı da yok. Tertemiz güzel kalpli insan kimsesi yok anne bana vefat etmiş. Bir tek Allahı varmış o günlerde. Bir düğün yaptı salon onu seven sayıpda gelenlere yetmedi. Sen bana ben Allaha güveniyorum diyebilirsin belki ama ben güvenini sorgularım.

Kardeşim her evlilik çiftlerin tam uyumu ile olmaz. Mesajların hepsini okuyamadım fakat sanırım yeni evlisiniz. Evliliğin oturma yaşı en az 5 yıldır. Birbirinizle bence farklı konular üzerine değil mesela ben kitap,o tv sever gibi değil ortak vakit geçirecek anlar bulun çay muhabbeti, piknik vs gibi. Hadi konuşalım sorunlarımızı çözelim dediğiniz zaman her iki tarafta kendisini haklı cikarmak için uğraşacağı için çözüm bulmak yerine daha da kırıcı ve ümitsizlik olabilir. Esin ile sorunlarını çözmeye kaliteli vakitlerde ve az az kendini hoşlandığın şeyleri tanıtmakla başlayabilirsin. Daha çok konuşulacak ortamlar oluşturmaya çalışın. Bir evliliği bozmak düşünülecek en son şey hele ki bir de evine düşkün bir adam ise yavaş yavs değişir diye ümit etmek daha mantıklı.

Bencede ama hic degilse elindekinin degerini anlar. Etrafta ne kadar pislik herif olduğunu görür
Ben hanımefendiyi yargılamıyorum sevmediği biriyle de sırf evli olmak için evli kalmak da işkence ama yorum yapan kişinin yönlendirmesi çok yanlış.

İstemediğin bir hayata neden katlanıyorsun canım benim ne güzel yazmışsın kitap okumayı hayvanları severim diye . Kendine yeni bir hayat kurabilirsin henüz geç değil . Birlikte mutsuzsun ayrılıp mutlu olsan ne güzel olur

Ben hanımefendiyi yargılamıyorum sevmediği biriyle de sırf evli olmak için evli kalmak da işkence ama yorum yapan kişinin yönlendirmesi çok yanlış.
Bende kesinlikle yargilamiyorum bende yönlendirmeyi yanliş bulduğum icin soyledim. Ama insan kötünün kötüsünü görünce bazen kötünün iyisine şükrediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…