- 2 Ekim 2018
- 318
- 193
- 18
- 30
- Konu Sahibi imkansizhayaller
-
sanirim artik cok gecCocuk sakiiiinñ yapma.onada yazik
Madem sdvmiyorsun ayril o adamada yazik
Sende oda yolunuza bakin
Biravo ya ayds birle tutturdunuzmu tebrik ediyorumsanirim artik cok gec
Keşke yaşamak isteyip de yaşayamadıgımız hayatların similasyonu olsa. Belki çok aşık oldugun bir adamla evlendigini gosteren bir similasyona girsen, miskin, kaba, sorumsuz, pis birisi olabilirdi aşık oldugun adam. Ya da vicdansız, düsüncesiz.. O similasyondan sonra belki şimdiki kocana aşık olurdun.sanirim artik cok gec
Sevgi önemli evlilik için ama anlattıgınız sorunları severek evlenen hatta deli gibi aşık olanda yaşıyor.merhaba kk. kadinlari. Yeni uye oldum ve derdim esim.
Simdiden okuyanlardan Allah razi olsun.
evet kocami sevmiyorum.Neden evledin diyecek olursaniz bende bilmiyorum.
Allah mi yazdi kader mi bilmiyorum bildigim sey nisanliyken bile istemiyor olusum ama ayrilamadim o donem neler yasadim aile ici .
Onuda baska bi konuda anlatirim insallah.
Neden sevmedigime gelince ruhsuz .Inanki oyle ruhsuz ve uyumsuz bi ciftiz ki bazen yoruluyorum .
Ben kitap okumayi yuruyus yapmayi muzik dinkemeyi sevrim ama o sadece tw bakar o kadar kitap okumak vakit kaybi onun icin.
Ben genel kulturlu okuyan kendimi gelistirmek icin cabalayan bir kadinim ..Insanlari hayvanlari sevrim o ise karsiliksiz bise yapmaz baslarda ilgim vardi esime ama ole kavgalar dovusler oldu ki sogudum icten ice kinledigim yerler var hala. iyi bi insan evine duskun benide seviyor ama bana mi yetmiyor bende mi problem var cozemedim .Cinsel yastimiz vasat ne kadinligimi hissetim nede bir zevk.Oda ayda bir .Isi biter uyur.Bazen Allah dan belami mi istiyorum diyorum ama sonra yanimd gaz cikarmasi genirmesi ve agiz kokusu inan bazen baska tarafa donuyorum .
Ne yapmaliyim ablalarim bi akil verin inanin ki yoruldum.
Okuyan herkese tesekur ederim 24 yasindayim .
yazan butun minnos kuslara sonsuz tessekur ederim
Hayır gelmeyen çiftler de var bizim gibi,
25 yıllık evliyiz.
Bence bu aradaki saygıyı ve hürmeti korumakla ilgili.
Eşini kisisel bakımsızlığı ve yanında osurmasi, gegirmesi gibi durumlar nedeni ile uyaracaksin canım....merhaba kk. kadinlari. Yeni uye oldum ve derdim esim.
Simdiden okuyanlardan Allah razi olsun.
evet kocami sevmiyorum.Neden evledin diyecek olursaniz bende bilmiyorum.
Allah mi yazdi kader mi bilmiyorum bildigim sey nisanliyken bile istemiyor olusum ama ayrilamadim o donem neler yasadim aile ici .
Onuda baska bi konuda anlatirim insallah.
Neden sevmedigime gelince ruhsuz .Inanki oyle ruhsuz ve uyumsuz bi ciftiz ki bazen yoruluyorum .
Ben kitap okumayi yuruyus yapmayi muzik dinkemeyi sevrim ama o sadece tw bakar o kadar kitap okumak vakit kaybi onun icin.
Ben genel kulturlu okuyan kendimi gelistirmek icin cabalayan bir kadinim ..Insanlari hayvanlari sevrim o ise karsiliksiz bise yapmaz baslarda ilgim vardi esime ama ole kavgalar dovusler oldu ki sogudum icten ice kinledigim yerler var hala. iyi bi insan evine duskun benide seviyor ama bana mi yetmiyor bende mi problem var cozemedim .Cinsel yastimiz vasat ne kadinligimi hissetim nede bir zevk.Oda ayda bir .Isi biter uyur.Bazen Allah dan belami mi istiyorum diyorum ama sonra yanimd gaz cikarmasi genirmesi ve agiz kokusu inan bazen baska tarafa donuyorum .
Ne yapmaliyim ablalarim bi akil verin inanin ki yoruldum.
Okuyan herkese tesekur ederim 24 yasindayim .
yazan butun minnos kuslara sonsuz tessekur ederim
Oradakilerin çoğunun tek derdi kadınları yatağa atmak, böyle evli arayışta bir kadını görseler ceylan görmüş aslan gibi atlarlar.Ya şimdi kızacaklar ama bence kardeşim git bir Tinder yükle, ne bileyim başka bir mecrada da olsa yeni erkeklerle tanış neler kaçırdığını gör neye katlandığını daha iyi anla, cesaretlenirsin ve boşar geçersin
Sen cesur inançlı da değilsin. Benim kayınvalidem şimdi 50 yaşlarında 20 yıl önce çalışmaya başlamış 3 küçük çocuk evde bırakıp gitmek zorunda kalmış gelir yok açmı kalsın cocuk lar. Cocuk lar zamanla kendi kendilerine herşeyi yapmayı öğrenmiş böyle şartlar altında büyüyen pırlanta gibi olgun çocuklar. Kayınvalidemin okur yazarlığı da yok. Tertemiz güzel kalpli insan kimsesi yok anne bana vefat etmiş. Bir tek Allahı varmış o günlerde. Bir düğün yaptı salon onu seven sayıpda gelenlere yetmedi. Sen bana ben Allaha güveniyorum diyebilirsin belki ama ben güvenini sorgularım.sanirim artik cok gec
Bencede ama hic degilse elindekinin degerini anlar. Etrafta ne kadar pislik herif olduğunu görürOradakilerin çoğunun tek derdi kadınları yatağa atmak, böyle evli arayışta bir kadını görseler ceylan görmüş aslan gibi atlarlar.
Ben hanımefendiyi yargılamıyorum sevmediği biriyle de sırf evli olmak için evli kalmak da işkence ama yorum yapan kişinin yönlendirmesi çok yanlış.Bencede ama hic degilse elindekinin degerini anlar. Etrafta ne kadar pislik herif olduğunu görür
Bende kesinlikle yargilamiyorum bende yönlendirmeyi yanliş bulduğum icin soyledim. Ama insan kötünün kötüsünü görünce bazen kötünün iyisine şükrediyor.Ben hanımefendiyi yargılamıyorum sevmediği biriyle de sırf evli olmak için evli kalmak da işkence ama yorum yapan kişinin yönlendirmesi çok yanlış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?