Kocami sevmiyorum

zor bir şeyi başarmışsınız. ama hiç eğitimi ve iş deneyimi olmayan ve yanında bir eş desteği de olmayan (boşandığını varsayıyoruz) biri için bir tık daha zor olacaktır. sıfırdan bir hayat kurmak. ne diyelim umarım herkes kararlı ve güçlü olur ve hayallerini gerçekleştirir.

Tabiki rahatsız olduğunuz hususları eşinize söylemelisiniz, ama aranızdaki ilişkiyi biz bilemeyiz, ters mi söylüyorsunuz, ya da adam mı umursamaz. Yani belli ki tiksiniyorsunuz adamdan biz ne yapalım şimdi?

Ya çok alakasız olacak biliyorum ama çok da merak ediyorum, eşin yanında geğirme gaz çıkarma vb bunlar kaçınılmaz son mu? Ne zaman başlıyor bunlar evlilikte? İlla o raddeye geliniyor mu yani?

Cok sukur esimi cok severim ve buna bagli olarak hareketleri bana batmaz ona has olan herseyi severim. Evlenmeden de nasil bir insan oldugunu gorerek sevdim ve evlendim haliyle. Bende hic sevmem oyle patir patir osuran geyiren adamlari. Saygisizlik bu zaten ki asla da yapamam esimde yapmaz dikkt eder he bunu yapan evli arkadaslarimda var ama gayette mutlular karakter meselesi sanirim. Hastayken olur uyurken olur kacar yani arada boyle seylere de gulup gecmek lazim. Gozunuzun icine baka baka yapilirsa igrenc bi hal alabilir tabii. Ben mesela cok gaz problemi cekerim agladigimi bilirim yani esim pervane olur nasil cikacak diye. Sivilce olayi icinde cok abartmamak lazim bende sıkarim valla gordugum sivilceyi esimde sizin iliskiniz de balik bastan kokmus deyimi yerinde olur. Sevmediginiz bir insan gık dese batar zaten. Bu saatten sonra durumunuz el veriyorsa ya bosanacaksiniz ya da zor bi ihtimal ama sevmeye calisacaksiniz. Belki oda sizin ruhsuz isvesiz cilvesiz oldugunuzu dusunuyordur kim bilir. Insanlar ayna gibidir derler ya. Oturup guzel bir sekilde konusun insallah cozulur sıkıntılarınız.

inanai4misiniz ben nisanliykende istemiyordum esimi ama ayrilamdik o baska iyi bi insan bni seviyor diyorum ama bazende insan sevecegi biri ariyor iyi bir baba o kadar cok iyi yonu var ki ayrilamiyorum gelen daha mi iyi olcak diyorum sevip aldatilacagina boyle olsun diyorum bilmiyorun bnde akisina biraktim

saolun

Çok haklısın..

Ya çok alakasız olacak biliyorum ama çok da merak ediyorum, eşin yanında geğirme gaz çıkarma vb bunlar kaçınılmaz son mu? Ne zaman başlıyor bunlar evlilikte? İlla o raddeye geliniyor mu yani?
Hayır gelmeyen çiftler de var bizim gibi,
25 yıllık evliyiz.
Bence bu aradaki saygıyı ve hürmeti korumakla ilgili.

Kaçınılmaz son sanırım.Kadınlarla erkeklerin yapısı farklı erkeğe göre bu rahatlık. Kadına görede yapılmaması lazım. Herkes bir değil tabi yapmayanda vardır.

Evlendiğimiz kişiyi değiştirmeye ve istediğimiz adama dönüştürmeye çalışmak üzgünüm ama beyhude bir çaba.
Bunu başarmak mümkün olmayacağı gibi bu çaba süreçte hem sizi hem eşinizi yıpratır.
Bu sonuca nerden vardığımı soracak olursanız kişisel, mesleki ve 25 yıllık evlilik tecrübesiyle cevabını verebilirim.
Kişi ancak ve ancak kendisi isterse bir nebze değişebilir ya da şöyle söyleyeyim olumsuz yönlerini törpüleyebilir.
Kişilik üzerinde ufak tefek değişiklikler mümkün olabilir mizaç ise doğuştan gelir ve değişmez.
Mutlu ve huzurlu evlilik için karşımızdakini olduğu gibi kabul edip olumsuz yanlarımızı birlikte, birbirimize destek olarak törpülemek ve gelişmek için birlikte çaba sarf etmek gerekiyor.

İşte bunları yapabilmek içinde sevmek gerekiyor
Sevmediğin bir adam için bu çabaları gösteremezsin
Kaldı ki sevdiğimiz adamlara bile tahammülümuz kalmıyor..

Bir de bir insan iyi diye evlenilmez yardım kuruluşumu yapacaksın adamı.
Cinsel olarak bir insan iyi diye arzulanmazki
Sevdiğini arzularsin
Hayat değerli şunu biliyorum sevmedigimiz insanlarin hayatımızda yeri olmamalı..
Çıkış noktası varsa çıkıp kapılar kapatılmalı

bes yillik evliyim .anneniz dogru soylemis sanirsam
Yaşınız 24. 5 yıllık evlisiniz. Ve 2 çocuk sahibisiniz... Bu ne hız ? Hız her zaman kaza yaptırır konu sahibi.
Problemlerinizi ve hoşnutsuz olduğunuz durumları eşinizle konuşun. Sorunları aşarsanız sevmeye de başlarsınız belki.

Evet çok haklısınız. Baştan aşağı tabi değiştiremem bu mümkün değil. Aynı şekilde oda beni değiştiremez. Ama uğraşıyorum bazı şeyler için. Hayatımı daha çok yaşanabilir bi hale getirmek için. Belki de bi umut...

Cocuk sakiiiinñ yapma.onada yazik
Madem sdvmiyorsun ayril o adamada yazik
Sende oda yolunuza bakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…