Kocami sevmiyorum

Ya onu sevmıyor bunu sevmıyor da size de mi engel oluyor açarım kitabımı kendim okurum yürüyüşümü yaparım keyfime bakarim isterse zamanla katılır. Dert mi simdi ......

Boşan

Oyle adami mumla arayip bulamayanlar var hayatim. Ben kocamla severek evlendim de ne oldu bi kasik suda bogasim geliyor simdi. Adam seviyor deger veriyor ilgi gosteriyorsa daha ne olsun. Zamanla ask bitiyor geriye adamin karakteri yada karaktersizligi kaliyor. Ona gore dusun karar ver. Bu devirde 3 4 sene gecince evliliklerde hangi kadin kocasini seviyor ki :)

canim benimde kafami karistiran konu bu oyle guzel anlattin ki ama bazende cevremde ozeniyorum iyi insan ama sevgi yok ne biliyim bazende nankormuyum ne diyorum

Bak bu son cumleni curuten arkadaslar oldu

Yok sevmiyo. Geldin yine bana musallat oldun, istemiyom diyo zorla sıkıyorum. Obsesif gibi ordaki siyah noktayı görüyorum çünkü saatlerce.
Yakında bi erkek böyle bi konu açarsa bilinki benim kocam.
Kız bende aynıyım adami resmen sıkıştırıyorum
Konu sahibi bence eşine azda olda sevgin vardır çünkü sevmeyen kadın ayni yatağı paylaşmaz(istisnalar olabiliyor)

Inan bana bazen bende diyorum sevmiyor muyum diye kendime çünkü yaptığı bir hareket bize batıyorsa soğuyoruz...

Evlatların var kıyamam sana bazı şeyleri görmemezlikten gel kendine bak gez toz...

canim benimde kafami karistiran konu bu oyle guzel anlattin ki ama bazende cevremde ozeniyorum iyi insan ama sevgi yok ne biliyim bazende nankormuyum ne diyorum
Nankorluk degil de elindekiyle yetinmeyi biraz bilmek lazim aslinda. Adam iyi adamsa evliligi bitirmek mantiksiz hem gelen gideni her zaman aratir .

valla bebekim sizlerle konusunca bende artik oyle yapmaya karar verdim hersey sevgi guzellik degil ya bak mesla uyudu ve horluyor en son kulakcalik taktim yaocak bise yok nereye kadar giderse anlimiza ne yazildiysa

Kadınlar olarak %95imiz mutluluğu evlilikte arıyoruz.
ilk evliliklerin %50 si mutlu oluyorsa ikinci evliliklerin %10u mutludur o denli düşüyor. Yani boşanınca daha mutlu bir hayatın olmayacaksa bazen katlanmak zorunda oluyor insan. Hayat sürekli aşk ile ilerlemiyor. Elbette evlilikte sevgi paylaşım iyidir ama. Iyi bir muhabbete ihtiyacınız var sizin. Bazen bir dedikoduyu anlatırken Tolstoyun bir karakterine benzetmeniz gerek veya bir yeri betimlerken Hemingway alıntısı yapmaya... Bir filmi sırf arkadaş önerdi diye değil de yönetmeni ödül aldı diye izleyeceğiniz insanlara. Tavsiyem kocanızdan cacık olmuyorsa iyi bir arkadaş bulun dost bulun bunları yapacak.

Bide 2 tane birden evlenmek için evlenmek mi bu yani anlamadım ki

Sevmediğiniz için yaptığı herşey sizi rahatsız ediyor, gaz çıkarması vs..daha çok gençsiniz ama iki çocuğunuz var, ayrılmak ta istemiyorsunuz belli ne biliim kendinize uğraşlar bulmaya çalışın, ve eşinize çok yoğunlasmayın...siz kitap okumayı seviyorsunuz diye eşiniz sevmek zorunda değıl onu olduğu gibi kabul etmeye çalışın..
Siz kendinizde söylüyorsunuz kötü huyları olmadığını, sizi anlatmadığını..

haklisiniz degistirmek yerine oldugu gibi kabul etmek

bazen bende oyle dusunuyorum hele burda okuyunca yok dayak icki kumar allahdan belamimi istiyorum acaba diye dusunmuyor degilim
Kiz benim kocami bi bilsen kendi kocanin etrafinda pervane olursun. Yalanci hilekar hain sinsi anneci ne kotu ozellik ararsan hepsi var . Cocuklar icin ayni evde yasiyoruz iki yabanciyiz dusun artik. Allah korusun boylesi gelseydi basina ne yapardin birde o tarafini dusun bence . Yat kalk dua et Allaha iyi insan cikmis karsina.

allah razi olsun sorma benimkide anneci ne cektik su kaynanalardan

Bu şaka heralde yani son cümleniz 12 senedir birlikte 5 seneyi geçti evliyiz gayette seviyorum ve kk da çokça görüyorum böyle olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…