- Konu Sahibi imkansizhayaller
-
evet dedgim gibi kitao okumak zaman kaybi okurken rahatsiz eder oda oyle bir adam keske benke okusa kitapYa onu sevmıyor bunu sevmıyor da size de mi engel oluyor açarım kitabımı kendim okurum yürüyüşümü yaparım keyfime bakarim isterse zamanla katılır. Dert mi simdi ......
Boşanmerhaba kk. kadinlari. Yeni uye oldum ve derdim esim.
Simdiden okuyanlardan Allah razi olsun.
evet kocami sevmiyorum.Neden evledin diyecek olursaniz bende bilmiyorum.
Allah mi yazdi kader mi bilmiyorum bildigim sey nisanliyken bile istemiyor olusum ama ayrilamadim o donem neler yasadim aile ici .
Onuda baska bi konuda anlatirim insallah.
Neden sevmedigime gelince ruhsuz .Inanki oyle ruhsuz ve uyumsuz bi ciftiz ki bazen yoruluyorum .
Ben kitap okumayi yuruyus yapmayi muzik dinkemeyi sevrim ama o sadece tw bakar o kadar kitap okumak vakit kaybi onun icin.
Ben genel kulturlu okuyan kendimi gelistirmek icin cabalayan bir kadinim ..Insanlari hayvanlari sevrim o ise karsiliksiz bise yapmaz baslarda ilgim vardi esime ama ole kavgalar dovusler oldu ki sogudum icten ice kinledigim yerler var hala. iyi bi insan evine duskun benide seviyor ama bana mi yetmiyor bende mi problem var cozemedim .Cinsel yastimiz vasat ne kadinligimi hissetim nede bir zevk.Oda ayda bir .Isi biter uyur.Bazen Allah dan belami mi istiyorum diyorum ama sonra yanimd gaz cikarmasi genirmesi ve agiz kokusu inan bazen baska tarafa donuyorum .
Ne yapmaliyim ablalarim bi akil verin inanin ki yoruldum.
Okuyan herkese tesekur ederim 24 yasindayim .
canim benimde kafami karistiran konu bu oyle guzel anlattin ki ama bazende cevremde ozeniyorum iyi insan ama sevgi yok ne biliyim bazende nankormuyum ne diyorumOyle adami mumla arayip bulamayanlar var hayatim. Ben kocamla severek evlendim de ne oldu bi kasik suda bogasim geliyor simdi. Adam seviyor deger veriyor ilgi gosteriyorsa daha ne olsun. Zamanla ask bitiyor geriye adamin karakteri yada karaktersizligi kaliyor. Ona gore dusun karar ver. Bu devirde 3 4 sene gecince evliliklerde hangi kadin kocasini seviyor ki :)
Bak bu son cumleni curuten arkadaslar olduOyle adami mumla arayip bulamayanlar var hayatim. Ben kocamla severek evlendim de ne oldu bi kasik suda bogasim geliyor simdi. Adam seviyor deger veriyor ilgi gosteriyorsa daha ne olsun. Zamanla ask bitiyor geriye adamin karakteri yada karaktersizligi kaliyor. Ona gore dusun karar ver. Bu devirde 3 4 sene gecince evliliklerde hangi kadin kocasini seviyor ki :)
Curutenleri tebrik ediyorum o zaman :)Bak bu son cumleni curuten arkadaslar oldu
Anladımcocuklarim mutsuz diye bir kelime bile yazmadim aksine icimde yasadigimi kimseye soylemedigimi belli etmedimi anlattim cocuklar olmasa neden tahamul edeyim ki
Kız bende aynıyım adami resmen sıkıştırıyorumYok sevmiyo. Geldin yine bana musallat oldun, istemiyom diyo zorla sıkıyorum. Obsesif gibi ordaki siyah noktayı görüyorum çünkü saatlerce.
Yakında bi erkek böyle bi konu açarsa bilinki benim kocam.
Nankorluk degil de elindekiyle yetinmeyi biraz bilmek lazim aslinda. Adam iyi adamsa evliligi bitirmek mantiksiz hem gelen gideni her zaman aratir .canim benimde kafami karistiran konu bu oyle guzel anlattin ki ama bazende cevremde ozeniyorum iyi insan ama sevgi yok ne biliyim bazende nankormuyum ne diyorum
valla bebekim sizlerle konusunca bende artik oyle yapmaya karar verdim hersey sevgi guzellik degil ya bak mesla uyudu ve horluyor en son kulakcalik taktim yaocak bise yok nereye kadar giderse anlimiza ne yazildiysaKız bende aynıyım adami resmen sıkıştırıyorum
Konu sahibi bence eşine azda olda sevgin vardır çünkü sevmeyen kadın ayni yatağı paylaşmaz(istisnalar olabiliyor)
Inan bana bazen bende diyorum sevmiyor muyum diye kendime çünkü yaptığı bir hareket bize batıyorsa soğuyoruz...
Evlatların var kıyamam sana bazı şeyleri görmemezlikten gel kendine bak gez toz...
bazen bende oyle dusunuyorum hele burda okuyunca yok dayak icki kumar allahdan belamimi istiyorum acaba diye dusunmuyor degilimNankorluk degil de elindekiyle yetinmeyi biraz bilmek lazim aslinda. Adam iyi adamsa evliligi bitirmek mantiksiz hem gelen gideni her zaman aratir .
Bide 2 tane birdenhadi çektin bir şekil nasıl sevişilir e hadi seviştinde diyelim sevmediğin adamda niye çocuk yapılır?
konu sahibesi hata üstüne hata yapmışsın küçücüksün daha. eğitimin ne alemde? boşanmalısın bence, geleceğinden çalıyorsun önünde uzun yıllar var.
haklisiniz degistirmek yerine oldugu gibi kabul etmekSevmediğiniz için yaptığı herşey sizi rahatsız ediyor, gaz çıkarması vs..daha çok gençsiniz ama iki çocuğunuz var, ayrılmak ta istemiyorsunuz belli ne biliim kendinize uğraşlar bulmaya çalışın, ve eşinize çok yoğunlasmayın...siz kitap okumayı seviyorsunuz diye eşiniz sevmek zorunda değıl onu olduğu gibi kabul etmeye çalışın..
Siz kendinizde söylüyorsunuz kötü huyları olmadığını, sizi anlatmadığını..
Kiz benim kocami bi bilsen kendi kocanin etrafinda pervane olursun. Yalanci hilekar hain sinsi anneci ne kotu ozellik ararsan hepsi var . Cocuklar icin ayni evde yasiyoruz iki yabanciyiz dusun artik. Allah korusun boylesi gelseydi basina ne yapardin birde o tarafini dusun bence . Yat kalk dua et Allaha iyi insan cikmis karsina.bazen bende oyle dusunuyorum hele burda okuyunca yok dayak icki kumar allahdan belamimi istiyorum acaba diye dusunmuyor degilim
allah razi olsun sorma benimkide anneci ne cektik su kaynanalardanKiz benim kocami bi bilsen kendi kocanin etrafinda pervane olursun. Yalanci hilekar hain sinsi anneci ne kotu ozellik ararsan hepsi var . Cocuklar icin ayni evde yasiyoruz iki yabanciyiz dusun artik. Allah korusun boylesi gelseydi basina ne yapardin birde o tarafini dusun bence . Yat kalk dua et Allaha iyi insan cikmis karsina.
Bu şaka heraldeOyle adami mumla arayip bulamayanlar var hayatim. Ben kocamla severek evlendim de ne oldu bi kasik suda bogasim geliyor simdi. Adam seviyor deger veriyor ilgi gosteriyorsa daha ne olsun. Zamanla ask bitiyor geriye adamin karakteri yada karaktersizligi kaliyor. Ona gore dusun karar ver. Bu devirde 3 4 sene gecince evliliklerde hangi kadin kocasini seviyor ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?