• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamı tanıyamıyorum !!!

Hıc ama hıc yoktu yanı 3 aya bı tartısırdık onuda hep luzumsuz seyden dolayı zaten cok kus de kalmazdık en fazla 10 dk barısırıdık ama sımdı cok degıstı
Yani anlayamadim o zaman.. Baska biri olma ihtimali var mi sence? Agzima almak istemiyorum ama.. Her ihtimali konusalim ki bi çözüm bulabilelim

Evdeki ve dısarıdaki hal ve tavırlarında ne gibi desimler soz konusu ? Belki isiyle ilgili bir sıkıntısı vardır hemen negatif seyler uzerine dusunmeyin bence..
Herseyı bana anlatır karı kocadan cok arkadas gıbıyız bısey saklayamaz yalanda soylemez oyle bı huyu var bısey olsa bana anlatırdı

2 cocukla strese girmis olabilir, daha cok para kazanma hevesine girmis olabilir, yine bir bakima ailesi icin yani.
tabi bu arada aile ihmal ediliyor ne yazikki.

Niye uzaklasmis geçerli bi sebebi var miymis bana abes gelmiyo biz oturup doğru dürüst konusamiyoruz çok zit karakterleriz cunku
Ya bız cok acayıp ıyı anlasıyoduk kaynanam hep der sankı senıde ben dogurmusum o kadar benzıyosunuz der huylarımız falan

2 cocukla strese girmis olabilir, daha cok para kazanma hevesine girmis olabilir, yine bir bakima ailesi icin yani.
tabi bu arada aile ihmal ediliyor ne yazikki.
Haaa ıste bundan dolayı gelecek kaygısı ıcıne dusmus sımdıden ama ben fakır buydum arkadasım ne gorduysem kocamda gordum yanı fazlasından gozum yok sukretmesını bılıyorım ama o bılmıyo sukret dıyorum ama nerdeee adam daha bılgısayara en ıyı araba fotosu koyuyo

Nnazar mazar degil cok net okacak ama baska kadin oldugu ayan beyan ortada.etrafunda da fir donmeyin cekin kendibizi gozlemleyin

Haaa ıste bundan dolayı gelecek kaygısı ıcıne dusmus sımdıden ama ben fakır buydum arkadasım ne gorduysem kocamda gordum yanı fazlasından gozum yok sukretmesını bılıyorım ama o bılmıyo sukret dıyorum ama nerdeee adam daha bılgısayara en ıyı araba fotosu koyuyo

zmnla normallesir ins, ama bu sekilde guzelce konusmaya devam etmen gerekiyor.
biz halimizden cok memnunuz gibi seyler soylesen belki zmnla duzelir.

Bunalımda olabilir..belki bir uzman desteği alsanız iyi olur.onunla konuştunuzmu bu konuyu?
Yani eskiden böyle değildik ne oldu bize bak ben çok üzülüyorum özlüyorum eskisi gibi olmayı vs deseniz bagirirmi size?

Bu dediklerinizin dışında benim de aklıma başka kadın ihtimali geliyor.
Benim kocam yapmaz demeyin
Kim yapar der ki zaten ama aklınızda bulundurun
Size ilgisi nasıl cinsel olarak,kendine dikkat ediyor mu parfümü vs değişti mi ,durduk yerde hediyeler alıyor mu,sinirli mi
Tabi bunların hiç biri aldatma sebebi sayılmaz tek başına ama insanın aklına da gelir
Umarım değildir

Back
X