Kocamı tanıyamıyorum !!!

Bunalımda olabilir..belki bir uzman desteği alsanız iyi olur.onunla konuştunuzmu bu konuyu?
Yani eskiden böyle değildik ne oldu bize bak ben çok üzülüyorum özlüyorum eskisi gibi olmayı vs deseniz bagirirmi size?
Yanı yükselıyo hemen sonra uzuluyo ama gene aynı ona oturup degısdıgını soyluyorum boyle degıldık falan bu tarz seyler soyluyorum

Bu dediklerinizin dışında benim de aklıma başka kadın ihtimali geliyor.
Benim kocam yapmaz demeyin
Kim yapar der ki zaten ama aklınızda bulundurun
Size ilgisi nasıl cinsel olarak,kendine dikkat ediyor mu parfümü vs değişti mi ,durduk yerde hediyeler alıyor mu,sinirli mi
Tabi bunların hiç biri aldatma sebebi sayılmaz tek başına ama insanın aklına da gelir
Umarım değildir
Zaten cok suslu bırısı benden oncede oyleydı ama sadece sınırlı su sıralar

Bu dediklerinizin dışında benim de aklıma başka kadın ihtimali geliyor.
Benim kocam yapmaz demeyin
Kim yapar der ki zaten ama aklınızda bulundurun
Size ilgisi nasıl cinsel olarak,kendine dikkat ediyor mu parfümü vs değişti mi ,durduk yerde hediyeler alıyor mu,sinirli mi
Tabi bunların hiç biri aldatma sebebi sayılmaz tek başına ama insanın aklına da gelir
Umarım değildir

Ya anlam veremiyorum, 'durduk yere hediyeler alıyor mu ' demişsiniz, hediye alan ne bileyim, çiçk alan erkekten de mi şüpheleneceğiz arttık mesela.. Geçen gün nişanlım dershaneye beni almaya gelirken bir buket papatya ile gelmiş, şimdi ben beni aldatıyor mu diye mi şüpheleneceğim, yapmayın milletin aklını bulandırmayın ya...

belki canı sıkkındır işten dolayı vs. Allah korkusu var diyosun yapmaz manasında diyorum bunu.. Yada kendi bakımını vs mi azalttınsa uzaklaştı acaba?? Benimki ilgili de noluyo asla dışarı cıkamam mesela bi nefes alabiliyorum rahatca .. Beterin beteri var sükret kısaca:bicak:

Ya anlam veremiyorum, 'durduk yere hediyeler alıyor mu ' demişsiniz, hediye alan ne bileyim, çiçk alan erkekten de mi şüpheleneceğiz arttık mesela.. Geçen gün nişanlım dershaneye beni almaya gelirken bir buket papatya ile gelmiş, şimdi ben beni aldatıyor mu diye mi şüpheleneceğim, yapmayın milletin aklını bulandırmayın ya...
Kesinlikle katiliyorum. Aldatan erkek neden gönlünü hoş tutmaya calissin ki zaten..

Aklıma gelebılcek en son sey kadın yanı kesınlıkle beklemıyorum oyle bısey yapamaz once allahtan korkar namazında falan cunku ama bende anlam veremıyorum gozu cok yukseklerde sureklu zengın olmak ıstıyom deyıp duruyo ve yatrırım yapıyo hep oyle seylerle ılgılenıyo bıze zaman ayırmıyo yatak odasına gırıyo yanı yemegını bıle oraya goturuyorum
Zengin olmak için elini taşın altına koyup birşeyler yapmış eline yüzüne bulaştırmış olabilir. Belki de haber falan bekliyordur.
Erkekler maddi sıkıntı yaşadığın da bu durum cinsel hayatını bile etkiler canım.
Sana anlatmaya çekiniyor olabilir seni de üzmek istemiyor olabilir sen üstüne gidince de seni tersleyerek seni kendinden uzaklaştırabilir.
Ayrıca öyle B..ü nazar vs gibi şeylere inanıp aklınıza sokmayın relax olun biraz.
Eve geliş gidiş saatlerine dikkat edin telefon görüşmelerine kulak verin başka kadın varmı anlarsınız zaten.
Ancak sorun iş konusu ise biraz zaman tanıyın derim.

Bunu ben demiyorum uzmanlar diyor...Durduk yere denilıyor ayrıca
Kimsenin aklını bulandırmaya çalışmıyorum
Yardım etmeye çalışıyorum
Atarlarını ilerde yap

Bunu ben demiyorum uzmanlar diyor...Durduk yere denilıyor ayrıca
Kimsenin aklını bulandırmaya çalışmıyorum
Yardım etmeye çalışıyorum
Atarlarını ilerde yap
Evet bende duydum bunu vicdan yapip kendini rahatlatmak veya anlamamasi icinde yaparmis off bu erkekler ne istiyo cozemedik zaten:sinirli:

Aklıma gelebılcek en son sey kadın yanı kesınlıkle beklemıyorum oyle bısey yapamaz once allahtan korkar namazında falan cunku ama bende anlam veremıyorum gozu cok yukseklerde sureklu zengın olmak ıstıyom deyıp duruyo ve yatrırım yapıyo hep oyle seylerle ılgılenıyo bıze zaman ayırmıyo yatak odasına gırıyo yanı yemegını bıle oraya goturuyorum
yatak odasında yemek yıyor sebep?

Ne biliim korktum yaa bir anda :KK43:
Allahim mutlu etsin canim boyle seyler geneline bakim soyluyorlar uzmanlar cok insan dinledikleri icin biliyorlar genelde nelerlden suphe oluncagini,ama takma boyle seylere kotu seyler kafana takarsan korku gerceklesiyo bir sekil allah korusun mutlu olun hep insalalh:KK54:

Allahim mutlu etsin canim boyle seyler geneline bakim soyluyorlar uzmanlar cok insan dinledikleri icin biliyorlar genelde nelerlden suphe oluncagini,ama takma boyle seylere kotu seyler kafana takarsan korku gerceklesiyo bir sekil allah korusun mutlu olun hep insalalh:KK54:

Çokkk teşekkür ederim, ne güzel temennilerde bulundun, sen de inşallah canım... :)

Herkese meraba arkadaslar
Ben dırek konuya gırmek ıstıyorum yoksa kafayı yıcem.. 4 senedır evlıyım 2 cocugum var esım son 2 aydır acayıp degıstı hıc ılgı gostermıyo hıc bızle ılgılenmıyo evet belkı dıceksınız sız kendınızde arayın sucu falan dıye ama ınananı ben sureklu uzerıne tıtrıyom hep ortak kararlarımız olurdu sohbet eterdık ama sımdı degıl sohbet konusamıyoruz bıle neden boyle oldu bılmıyorum annemlere bısey dıyemıyorum hep ıcıme ıcıme atıyorum cok ıyıyıdık hıc ama hıc bı sorunumuz yoktu cok mutluyduk neden son 2 aydır boyle anlam veremıyorum onunla konusmayı denedım ala her defasında kendısını haklı cıkarıp bagırıp cagırıyo onceden hep benı dınlerdı anlardı ama sımdı benı anladıgımı dusunmuyorum acıkcası nazardan korkuyorum Cunku etrafımıZda kıskanan fesatlanan ınsanlar o kadar cok kı nasıl yapıcam bılmıyorum lutfennn yardımm edınnn :KK43:((
canım öncelikle Allah sabır ve kolaylık versin. En yakın zamandada eşini eskisinden daha iyi bi es bir baba yapsın inşallah. Cevremizde fesat insanlar var demissin. Belki inanmıyorsundur ama kurandada büyü diye birsey var. Bence annene yada yakin gordugun guvenilir bi aile buyugunle paylaş ve bilen birilerine gidin. Hersey olabilir herkes senin gibi iyi niyetli olmayadabilir. Eger sorunu kendinde gormuyorsan esini arastir telefonunu karistir sorunu ne ogren gerekirse takip bile edebilirsin. Demekten cekiniyorum allah korusun ama esiniz size bagliligini kaybetmisde olabilir dua edin Allaha sıgının ve cozum yollari arayin

Zengin olma hayali peşinde koşan erkekler , genelde kısa yolları denerler. Bilgisayarla cok haşır nesirse kumar v.s oynuyor olabilir.
Bu size olan ilgisini azaltmistir. Aklı karışıktır, uzgundur,korkuyordur v.s

Back
X