Cok uzgunum. 40 yil dusunsem aklima gelmez kocamin mustehcen video izleyecegidun aksamdan beri agliyorum. Dun o yatarken telefonunda gordum.gozlerime inanamadim.hemen kaldirdim ve bu ne demek oluyor diye sordum. Once yok öyle bir sey dedi. Aradan 3 saat gectikten sonra yanima geldi ve konusmak istedigini soyledi. Geri cevirdim.bunun bir aciklamasi olabilir mi ki? Ne kadar kotu durumdayim anlatamam.bunlari yazarken bile goz yaslarima engel olamıyorum.
Cok uzgunum. 40 yil dusunsem aklima gelmez kocamin mustehcen video izleyecegidun aksamdan beri agliyorum. Dun o yatarken telefonunda gordum.gozlerime inanamadim.hemen kaldirdim ve bu ne demek oluyor diye sordum. Once yok öyle bir sey dedi. Aradan 3 saat gectikten sonra yanima geldi ve konusmak istedigini soyledi. Geri cevirdim.bunun bir aciklamasi olabilir mi ki? Ne kadar kotu durumdayim anlatamam.bunlari yazarken bile goz yaslarima engel olamıyorum.
boşanıcakmısınız(
Boşanmak bu kadar kolay mı Allah aşkına. Bir yuva ne zorluklarla kuruluyor. Yapmayın lütfen. Oturun konuşun. Sebebini öğrenin ve ona göre davranıslarınızı değiştirin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
erkekler sardı bu video olayına
aslında onlara inat sende izliyceksin göstere göstere bakalım ne tepki vericek hoşlarına mı gider acaba :26:
Ramazan nedeniyle biraz uzaklasmis olabiliriz.ama bu onun o tarz videoları izlayebilecegi anlamina mi gelir ? Bu da bir nevi aldatma degil midir? Hala inanamiyorum boyle bisey yaptigina. Ilk defa izledim falan diye geveledi. Ona karsi olan sevgim guvenim hersey yerle bir oldu
Ramazan nedeniyle biraz uzaklasmis olabiliriz.ama bu onun o tarz videoları izlayebilecegi anlamina mi gelir ? Bu da bir nevi aldatma degil midir? Hala inanamiyorum boyle bisey yaptigina. Ilk defa izledim falan diye geveledi. Ona karsi olan sevgim guvenim hersey yerle bir oldu
Yine suclu kadin oldu adam uckuruna sahip cikamiyor sizde davranislariniz degistirin diyosunuz ne yapsin kadin evin icinde p....yildizi gibi mi dolassin
yok cnm ben almiyim :120::120:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?