kocami yakaladim :(

Gul_28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2012
91
17
88
İstanbul
Cok uzgunum. 40 yil dusunsem aklima gelmez kocamin mustehcen video izleyecegi dun aksamdan beri agliyorum. Dun o yatarken telefonunda gordum.gozlerime inanamadim.hemen kaldirdim ve bu ne demek oluyor diye sordum. Once yok öyle bir sey dedi. Aradan 3 saat gectikten sonra yanima geldi ve konusmak istedigini soyledi. Geri cevirdim.bunun bir aciklamasi olabilir mi ki? Ne kadar kotu durumdayim anlatamam.bunlari yazarken bile goz yaslarima engel olamıyorum.

boşanıcakmısınız(

Canım açıklama yapmasına izin verseydin keşke. Özel tabi ama anlamak için soruyorum. Sizin cinsel hayatınızda sıkıntılar var mıydı? Belki o yüzden mi oraya kaydı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bunu yapan o kadar çok erkek var ki ne desem bilemiyorum belki bir anlık merakına yenik düşmüştür.. biraz sakinleştikten sonra dinleyebilirsiniz size ne söylemek istiyormuş.

ben de çok sinir oluyorum erkeklerin böyle şeyler izlemelerine, normal falan diyenler olacaktır mutlaka ama evli adamın ne işi olur ya :/ oturun ciddi ciddi konuşun, filtre uygulaması yapın tel.e pc.ye . bi daha böyle bişey olursa gözünün yaşına bakmam diyin ya da evden uzaklaşın bi süre aklı başına gelsin

üzülme canım benim merak etmiştir erkek aklı işte..bende okumadan aldattı falan sandım

Son düzenleme:

Cok uzuldum canım kim
Ne derse desin ben evli
Bi adamın boyle videolar izlemesini kabul edemem iğrenc. Senin evinde helâlin varken ne sebeple ihtiyac duyabilirsin ki boyle bişeye. Cok uzuldum insallah unutabilirsiniz

bizim karşı komşumuz karı koca beraber izliyorlar bi gün perdeyi çekmemişler gördüm ayy ne şaşırmıştım hala da yüzlerine bakamam aklıma hep o gelir sizden gizli saklı izleyecegine beraber izleyin derdi neymiş ya anlarsınız

Ramazan nedeniyle biraz uzaklasmis olabiliriz.ama bu onun o tarz videoları izlayebilecegi anlamina mi gelir ? Bu da bir nevi aldatma degil midir? Hala inanamiyorum boyle bisey yaptigina. Ilk defa izledim falan diye geveledi. Ona karsi olan sevgim guvenim hersey yerle bir oldu

Yine suclu kadin oldu adam uckuruna sahip cikamiyor sizde davranislariniz degistirin diyosunuz ne yapsin kadin evin icinde p....yildizi gibi mi dolassin

ramazan nedeniyle neden uzaklaştınız ki sonuçta oruç denilen şey akşam da tutulmuyor ben anlamadım orasını :26:

Tabi ki öyle değil. Ama bence bi konuş. Sonrasında da senle bişeyler yapması için süprizler hazırlayabilirsin. Boşluğuna mı geldi belki de sadece meraktır. Takma bence bu kadar. Bakarsa baktığıyla kalır yani. Sen biraz değişik şeyler yap evde. Henüz evli değilim. Evli arkadaşlar tavsiye verebilirler belki. Üzme kendini

Yine suclu kadin oldu adam uckuruna sahip cikamiyor sizde davranislariniz degistirin diyosunuz ne yapsin kadin evin icinde p....yildizi gibi mi dolassin

Yok artık öyle mi dedik. Güzel söz güzel koku güzel temiz kıyafetler. Biraz bakım. Ne biliiym ben. Adam utansın yani. Benim karım dururken ne diye baktım desin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…