- 3 Eylül 2013
- 806
- 460
- 158
Bir video için böyle olduysanız aldatsaydı Allah korusun o zaman ne tepki verecektiniz.. Sakin olun bi kendinize gelin. Zaten kocanızın bir daha yapacağını sanmıyorum. İzlemeyen erkek de yok bu arada. Varsa gösterin.. Kimi izledikten sonra yakalanıyor kimi yakalanmıyor tek fark bu.
Cok uzgunum. 40 yil dusunsem aklima gelmez kocamin mustehcen video izleyecegidun aksamdan beri agliyorum. Dun o yatarken telefonunda gordum.gozlerime inanamadim.hemen kaldirdim ve bu ne demek oluyor diye sordum. Once yok öyle bir sey dedi. Aradan 3 saat gectikten sonra yanima geldi ve konusmak istedigini soyledi. Geri cevirdim.bunun bir aciklamasi olabilir mi ki? Ne kadar kotu durumdayim anlatamam.bunlari yazarken bile goz yaslarima engel olamıyorum.
Bence sorun, eşinin kendinden başka bir kadını düşünerek tatmin olması
Valla her harfine katılabileceğim bi yorum olmuş bu. Kesinlikle haklısıınız.
böyle şeyleri gördükçe evlilikten korkuyorum ya bizler mi geniş olmalıyız acaba anlamıyorum ki hepsi aynı savunmayı yapıyo okudugum kadarıyla
2 gün ağlamak,yatak ayırmak,annesine söylemeyi veya boşanmayı düşünmek...Ne kadar abartılı tepkiler bunlar.
İzlemeyen var mı diyeceğim,var diyenler olacak ya...
Geçen hafta böyle bir konu açılsa,konu sahibi de var diyenlerden olacakmış.40 yıl düşünse eşinin izleyeceği aklına gelmezmiş.
aynen bende evlilikten korkuyorum
Cok uzgunum. 40 yil dusunsem aklima gelmez kocamin mustehcen video izleyecegidun aksamdan beri agliyorum. Dun o yatarken telefonunda gordum.gozlerime inanamadim.hemen kaldirdim ve bu ne demek oluyor diye sordum. Once yok öyle bir sey dedi. Aradan 3 saat gectikten sonra yanima geldi ve konusmak istedigini soyledi. Geri cevirdim.bunun bir aciklamasi olabilir mi ki? Ne kadar kotu durumdayim anlatamam.bunlari yazarken bile goz yaslarima engel olamıyorum.
aramıza hoşgeldin canım malesef benim eşimde de var bende bir care bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?