kocami yakaladim :(

böyle şeyleri gördükçe evlilikten korkuyorum ya bizler mi geniş olmalıyız acaba anlamıyorum ki hepsi aynı savunmayı yapıyo okudugum kadarıyla

Salonda yatsin biraz da akli basina gelsin. Hayatimda yapacagim en son seydi yatak ayirmak. Ama igreniyorum ya midem bulaniyor. Nasil bisey bu ya. Cokta sinirliyim.

Kadinsin ya isten gelinca yemegini yaparsin ortaligi toplarsin hic dinlenmesin.sinavin vardir ders calisirsin.kocani mutlu edersin. Eee bu mudur yani.

Salonda yatsin biraz da akli basina gelsin. Hayatimda yapacagim en son seydi yatak ayirmak. Ama igreniyorum ya midem bulaniyor. Nasil bisey bu ya. Cokta sinirliyim.

Yataklari ayirarak onu o tur seylere daha fazla itmis olmuyor musun?

Valla evli degilim, ayni durumda ne yapacagimi gercekten bilmiyorum.
Muhtemelen Allaha havale ederdim, Rabbim isledigi butun gunahlarin hesabini sorar nasilsa..

Bunlar utanmazlar cnm cunku yetinmeyi bilmiyolar
Kadin her zaman bakimli olmak zorun da da degildir bizler de insaniz cani sikkin olabilir hasta olabilir yani bi kadin allah korusun sagligini yitirse adam esine bakmak yerine kendine hemen baska kadinlarmi bakacak sebep ne kadinlik yaoamiyo diyemi

Yani orası öyle tabii. Allahım ıslah etsin. Sabır versin. Ama bence hiç konusmamazlık etmesin. Yatak ayırmasın. Daha kötü sonuçlar çıkabilir ortaya.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yataklari ayirarak onu o tur seylere daha fazla itmis olmuyor musun?

Valla evli degilim, ayni durumda ne yapacagimi gercekten bilmiyorum.
Muhtemelen Allaha havale ederdim, Rabbim isledigi butun gunahlarin hesabini sorar nasilsa..

Diyorum yaa yatak ayirmadim aimdiye kadar ki tartismalarimizin hic birinde ama emin ol bu tarz bi adamla ayni yatakta uyumayi düşünemiyorum. Yanimda yatan adam müstehcen video izliyor. Ben boyle boyle siyiracagim sanirim. Simdidw annesi gile gitti. Misafirimiz gelecek iftara yok ortada. Seytan diyor ara annesini ben cok iyi egittim diyordun ya al oglun bu. Bundan sonrada sizde kalsin ne hali varsa gorsun. Diyesim var zor tutuyorum kendimi

Sakın annesine laf etme. Haklıyken haksız duruma düşersin valla. Adın terbiyesiz olur. Boşver. Sen kocanı ara. Söyle.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hamile olsak ne olacak riskli bir durum vs olsa ne yapacak. Erkek milleti bu kadar iradesiz mi ya

Uzun bi sure konusmayacagim. Konusursam kuran a el basmasini ve onu allaha havale ettigimi söyleyeceğim. Allah biliyor içimi doktugum goz yasini. Beraber olsak bile o gordugum videolar hic aklimdan cikmayacak. Ve en onemlisi bidaha kocama hic guvenemeyecegim

Bir video için böyle olduysanız aldatsaydı Allah korusun o zaman ne tepki verecektiniz.. Sakin olun bi kendinize gelin. Zaten kocanızın bir daha yapacağını sanmıyorum. İzlemeyen erkek de yok bu arada. Varsa gösterin.. Kimi izledikten sonra yakalanıyor kimi yakalanmıyor tek fark bu.

Bosanmak icin cok sacma bi sebep bence olabilir böle seyler canım büyütme bence belki arkadası falan tavsiye etmis yollamıs falanda olabilir bi acıklasın yani hemen kesip atma yuva kurmak kolaymı herkez hata yapar unutma

Seker kissss

Hamile olsak ne olacak riskli bir durum vs olsa ne yapacak. Erkek milleti bu kadar iradesiz mi ya

Cnm bu iradesizlik degil kolaya kacmak toplumun erkektir yapar mantigina siginmak acizliktir
ayrica birak eslerini bu yaptiklari seylerin allah katinda ne kadar gunah ve haram oldugunu bilseler bu uckur meselesine ne yuvalar yikiliyor kac cocuk ana baba ayri yasamaya mahkum ediliyor sebep ne bir kac dakikalik zevk....

üzülme canım benim merak etmiştir erkek aklı işte..bende okumadan aldattı falan sandım

Aynen bende okumadan aklıma direk aldatmış sandım norw =) Neyse ki aldatma gibi bir durum yokmuş çok şükür..

Aldatıp , başka kadına gitmesindense arada bir iki kereliğe mahsus bu şekilde bir şeyler izleyip işini görmesi ; başka kadının koynuna girmesinden daha iyidir..
Görsellikten,anlık duygudan ibaret 5 dakikacık bir olay yani..

Tabi b.kunu çıkarmamak lazım.Bazıları da işin cılkını çıkarıyor yani..

Evlilik öncesinde bu işini bu şekilde görüyor olmasını hiç düşündünüz mü =) Yani bir şekilde ihtiyacını gidermek zorunda..
Ya bunu hayal gücüyle ya da video,resim vs ile ya da başka başka kadınlara gitmesiyle görmüştür..

Biraz farklılık istemiş bu konuda. Bunun tek açıklaması bu yani.Merakından,girmiş ve bakmış..
Eşin şuan kimin yanında, senin..
Senin yatağında, senin koynunda..
Rahatsız olduğunu dile getir, ama kesinlikle yasakçıı davranma.Daha çok itersin bu tarz şeylere..

İnan basligi okuyunca bir kadinla yakaladin zannettim.. bu kadar uzme kendini cogu erkek buna merak duyar...tamam senin ne dusundugunu anliyorum boyle seylere bakmamasi daha iyi fakat simdi otur agla bir daha yapmam der yine firsatini buldumu bakar..sen kendini uzdugunle kalirsin arkadasim biraz sakin olmaya calis bu tur filmleri kocasi izleyen tek kadin degilsin...bende bir defa esimin bilgisayarinda gordum inan sormadim bile daha sonra gordugumu o farketti inan daha oyle seyleri yakalamadim.. kafamada takmam yani uzme kendini

bende mi bir gariplik var acaba bana çok normal geliyor böyle şeyler. ben izliyor muyum hayır, kocam izlesin ister miyim hayır ama oldu ki izledi bu kadar olay yapacak ne var ki? herkesin algısı farklı evet kimine göre iğrenç kimine göreyse olmazsa olmaz ama benim için hiç bir şey ifade etmiyor. o kadınlara bakınca noluyor ki? aldatmış değil bir şey değil ne bileyim bana tuhaf geliyor. sizin fikriniz tabii ki saygı gösteririm eşinizin ..... izlemesine sinirlenmenize ama bu kadar tiksinecek odaları yatakları ayırmayı düşünecek ne var biraz düşünün allah aşkına

bir çok eş birlikte izliyorlar, ben bu konulara girmeyi pek sevmem ama aranızda hiç mi eşiyle fantazi yapan yok herkes ödev gibi mi yaşıyor cinselliği? kiminin fantazisi de bu videolar filmler işte bana da hiç çekici gelmiyor ama napalım boşayalım mı adamları iki film için?

Bence sorun, eşinin kendinden başka bir kadını düşünerek tatmin olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…