bende almıyim ıyyyama işşte sırf gıcıklıgına öyle izlenmez böyle izlenir diye
Salonda yatsin biraz da akli basina gelsin. Hayatimda yapacagim en son seydi yatak ayirmak. Ama igreniyorum ya midem bulaniyor. Nasil bisey bu ya. Cokta sinirliyim.
Yok artık öyle mi dedik. Güzel söz güzel koku güzel temiz kıyafetler. Biraz bakım. Ne biliiym ben. Adam utansın yani. Benim karım dururken ne diye baktım desin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bunlar utanmazlar cnm cunku yetinmeyi bilmiyolar
Kadin her zaman bakimli olmak zorun da da degildir bizler de insaniz cani sikkin olabilir hasta olabilir yani bi kadin allah korusun sagligini yitirse adam esine bakmak yerine kendine hemen baska kadinlarmi bakacak sebep ne kadinlik yaoamiyo diyemi
Yataklari ayirarak onu o tur seylere daha fazla itmis olmuyor musun?
Valla evli degilim, ayni durumda ne yapacagimi gercekten bilmiyorum.
Muhtemelen Allaha havale ederdim, Rabbim isledigi butun gunahlarin hesabini sorar nasilsa..
Diyorum yaa yatak ayirmadim aimdiye kadar ki tartismalarimizin hic birinde ama emin ol bu tarz bi adamla ayni yatakta uyumayi düşünemiyorum. Yanimda yatan adam müstehcen video izliyor. Ben boyle boyle siyiracagim sanirim. Simdidw annesi gile gitti. Misafirimiz gelecek iftara yok ortada. Seytan diyor ara annesini ben cok iyi egittim diyordun ya al oglun bu. Bundan sonrada sizde kalsin ne hali varsa gorsun. Diyesim var zor tutuyorum kendimi
Bunlar utanmazlar cnm cunku yetinmeyi bilmiyolar
Kadin her zaman bakimli olmak zorun da da degildir bizler de insaniz cani sikkin olabilir hasta olabilir yani bi kadin allah korusun sagligini yitirse adam esine bakmak yerine kendine hemen baska kadinlarmi bakacak sebep ne kadinlik yaoamiyo diyemi
Uzun bi sure konusmayacagim. Konusursam kuran a el basmasini ve onu allaha havale ettigimi söyleyeceğim. Allah biliyor içimi doktugum goz yasini. Beraber olsak bile o gordugum videolar hic aklimdan cikmayacak. Ve en onemlisi bidaha kocama hic guvenemeyecegim
Hamile olsak ne olacak riskli bir durum vs olsa ne yapacak. Erkek milleti bu kadar iradesiz mi ya
Bunun aldatmaktan bir farki mi var ? Her tarafi acik sacik bir kadini izleyerek ondan medet umuyorsa ha kadin gercek ha sanal ne farkeder ki?
üzülme canım benim merak etmiştir erkek aklı işte..bende okumadan aldattı falan sandım
Cok uzgunum. 40 yil dusunsem aklima gelmez kocamin mustehcen video izleyecegidun aksamdan beri agliyorum. Dun o yatarken telefonunda gordum.gozlerime inanamadim.hemen kaldirdim ve bu ne demek oluyor diye sordum. Once yok öyle bir sey dedi. Aradan 3 saat gectikten sonra yanima geldi ve konusmak istedigini soyledi. Geri cevirdim.bunun bir aciklamasi olabilir mi ki? Ne kadar kotu durumdayim anlatamam.bunlari yazarken bile goz yaslarima engel olamıyorum.
bende mi bir gariplik var acaba bana çok normal geliyor böyle şeyler. ben izliyor muyum hayır, kocam izlesin ister miyim hayır ama oldu ki izledi bu kadar olay yapacak ne var ki? herkesin algısı farklı evet kimine göre iğrenç kimine göreyse olmazsa olmaz ama benim için hiç bir şey ifade etmiyor. o kadınlara bakınca noluyor ki? aldatmış değil bir şey değil ne bileyim bana tuhaf geliyor. sizin fikriniz tabii ki saygı gösteririm eşinizin ..... izlemesine sinirlenmenize ama bu kadar tiksinecek odaları yatakları ayırmayı düşünecek ne var biraz düşünün allah aşkına
bir çok eş birlikte izliyorlar, ben bu konulara girmeyi pek sevmem ama aranızda hiç mi eşiyle fantazi yapan yok herkes ödev gibi mi yaşıyor cinselliği? kiminin fantazisi de bu videolar filmler işte bana da hiç çekici gelmiyor ama napalım boşayalım mı adamları iki film için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?