- 24 Şubat 2017
- 160
- 171
- 18
- 42
- Konu Sahibi hissikablelvuku
-
Antrapoz 50 lili yaslarda biliyordum. Bunalimdayim diye bahane bulmasin. Siz bir sey demeyin anlayisli olun diye yani.Merhaba arkadaşlar, 5 yıllık evliyim eşimde son zamanlarda bazı değişiklikler farkediyordum. Bunlar hayatını sorgulamak ,yaşlanma korkusu,hastalık korkusu vs gibi bunların getirdiğide bencillik halleride başladı. Fakat en son 2 ay önce ,boşanmak üzere olan bir erkek arkadaşımız ile yapmış olduğu şöyle bir konuşmaya şahit oldum: hayat çok kısa şurda yaşıyacağımız bi 30 yıl var,eski bekar günlerindeki gibi vur patlasın çal oynasın günlerimizdeki gibi eğlenmelerinin gerektiğini ,o arkadaşımızda boş ev ayarlarım birgün orda takılırız felan gibi muhabbetler döndü. (Bu arada eşim bir gece bile evinden başka bir yerde uyumuş insan bile değil)Bunun yanında karı kız muhabbetleri yaptılar . İlişkilerinden bahsettiler . Eşim benim üzerimde çok etkisi olduğunu o ne yaparsa yapsın benim alttan aldığımı,kendisi haksız bile olsa bir şekilde kızarak baskın gelerek beni bastırdığını ilişkimizinde bu yüzden sürdüğünü , karısından boşanmak üzere olan arkadaşımıza da eğer barışırsalar kendisi gibi bir erkek olmasını tavsiye ediyordu. (bizim evde işler hiç arkadaşına bahsettiği gibi değildi )Şuanda özet geçiyorumda 1 saate kadar bu konuşmalar sürdü dinledim. Gece eşim zil zurna odaya girdi sorduğumda inkar etti. O kadar çok üzüldüm ve evliliğimi sorgulamaya başladım ki eşimle 10 gün boyunca hiç konuşmadım oda beni alttan aldı tavrımı sorgulamadı haksız olduğunu bildiği için. Neyse 10 gün sonra geldi ve alkolun etkisiyle ve bu 40 yaş bunalımlarından dolayı kendisininde fark ettiği bazı değişikliklerinin olduğunu , gereksiz yere etrafına erkeklik ispatına girdiğini konuştuğu şeyler için çok utandığını söyleyip içten bir şekilde özür diledi. 2 yaşında bir çocuğum var ve eşimle bu 2 ay önceki olaya kadar mutlu olduğumuzu biliyorum bu yüzden bende bir geri adım attım belki de haklıydı erkekler bazı dönemlerde saçmalayabiliyorlardı. Ama zaman ilaç olmuyor dediklerini unutamıyorum ve güven problemim oluştu. Bu durumu aşmak için daha ne yapacağım? İçinizdede böyle sıkıntılar yaşayanlarınız oldu mu? Nasıl atlattınız veya atlatamadınız? Yardımcı olursanız sevinirim
Geçen sene babasını kaybettiSeninki erken yaşlanmış..bir yakınını mi kaybetti de ölümü hatırladı
Bende bu olaylar sonrası araştırdım 40 yaş bunalımı diye geçiyo zaten 43 yaşında her erkeğin geçirdiği bir dönemmiş 40 dan sonra kimi hafif kimi ağır vakaAntrapoz 50 lili yaslarda biliyordum. Bunalimdayim diye bahane bulmasin. Siz bir sey demeyin anlayisli olun diye yani.
Olmaz olurmu azgın teke sendromu da diyolarÖyle bir bunalım mı varmış
Bence bunalıma girmek için bahane aramış o
Haklı olabilirsinEşin bana göre yapamadıklarının pişmanlığını yaşıyor...bunalımı bu yüzden
Bu muhabbetten bunu anladım ben
Her arkadaş muhabbetinde böyle şeyler konuştu belkide ben bir kere dinleme gafletinde bulundum da duydum. Zamanla duyduklarımın acısı hafifler ve eskisi gibi güvenirim inşallah.Kırıcı bir konuşmaya şahit olmuşsunuz. Kimbilir bizim eşlerimiz de nasıl bahsediyorlardır acaba "evde benim sözüm geçer" gibi. Oysa hiçbiri bilmez ki erkek başsa kadın boyundur. Kadın nereye dönerse başta oraya bakar. kendini arkadaşına ispatlamak için saçmalamış kendisi de itiraf etmiş zaten. Genelde iyi bir evliliğiniz varsa kendinize zaman tanıyın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?