Kocamın 40 yaş bunalımından bunaldım

40 bunalımı 50 çaresizliği 60 sendromu 70 azmışlığı...Bunlar hiç bitmeyecek mi

Valla ya.. Konu sahibi çocuğa süt ısıtsın,adam orda uçkur muhabbeti yapsin ama adam bunlalimda diye yine kadin internetlerde arastirma yapsin. Bekarlik gunlerindeki gibi takılalım, ev acip adam atalim diyen konu sahibi olaydi 3. sayfadan okurduk muhtemelen.

Konu sahibi arkadaş naparsin bilmiyorum ama bahane aramayi bosver bence. Hep erkekler bunalımda vs kadinlar bütün yükü ceksin, erkekler kudursun. Seninkine rahat batmis. Zaten çoğu arkadaş da aynı fikirde. Bir süre gözlemle iyice bence

Ahaha
40 yaş erkek bunalımı da duyduk vay be, neler varmış.

Aslında oda bende sosyal insanlarız arkadaşlarıylada vakit geçiren birisi birbirimiz üstünde hiç baskı kurmadık. Ama gel gelelim bu muhabbetleri duyduktan sonra ona tekrar güvenmekte zorlanıyorum. Affetmek unutmayı gerektiriyor ama zaman lazım sanırım yinede

40 yaş sendromu ne yahu! bu erkekerde kadınların yaşadığı bunalımın binde birini yasamaz her yasa ayri bunalımları çıkar.kadinlarda menopoz olur yinede menopoz sendromu denildiğini hiç duymadım..
kusura bakmayın kocaniz basbaya bahane göstermiş.içinde yaşamadığı seyler ukte kalmış bu bahaneylede yasamaya karar vermis sanırım.aradasina anlattıkları da cok çirkin.ben erkeklerin aile hayatını paylasmadiklarini düşünürdüm.demekki bu tarzlarda varmış.40 yaşına gelmis bir adama hiç yakıştıramadım konuştuklarını.umarım benim esimde 40 yaşına gelince karşıma böyle bir bahaneyle gelmez.zira 40 yaşından sonra hiç cekemem ergence tavırları.babasi ölmüş basi sagolsun.ama hayat kisa diye akla kari kiz gelmeside ilginç.hayat kisaysa sevdiklerimizede kisa degil mi?Allah kolaylik versin size ve hepimize..

Acı olan erkekler
Acı olan ise erkekler çabuk unutuyor hatalarını da özürlerinide sözlerinide. Ben unutamıyorum zaman lazım bu süredede dediğin gibi gözlemliyorum

Ben eşimi 11 yıldır tanıyorum bir gün olsun bile böyle birşey duyacağımı düşünmemiştim.böyle şeyler düşündüğünü bile hissetmedim. Kimileri demişki erkek muhabbetleri bunlar olabilir diye. Belki de her zaman erkek muhabbetleei böyle çirkin dönüyor bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…