Kocamın 40 yaş bunalımından bunaldım

Zavallı ben çocuga süt ısıtmamaya kalkmıştım bu muhabbetler kulağıma çalınınca bende dinledim kapıdan yani benim duyabileceğimi bile umursamadan konuşmuşlar

Eskilerin kırkından sonra azanı teneşir paklar diye ifade ettiği azgın teke sendromuna tutulmuş eşiniz.
Yakın zamanda önemli birinin ölümü eşinizi hayatın kısa olduğu ve gününü gün etmesi gerektiği gibi yanlış düşünceye sevketmiştir. Güven probleminizin oluşması normal. Biraz oluruna bırakın yada eş terapisi almanız mümkünse birlikte evlilik danışmanına gidin,

Şener Şen'in oynadığı Kırmızılı Kadın diye bir film var yabancı bir filmden uyarlama tam da bu konuyu biraz mizahi dille anlatır. O geldi aklıma.

İzlerim o filmi sırf ağlanacak halimize gülmek için

Boş ev dışındakileri kendince hava atmış işte

Takılacak bir şey yok bence

Sarhoş işte erkek muhabbetini öbürü boşanıyor diye artırmışlar azıcık

Taş fırın Haluk tiplemesine girmiş sizinki de

İzlerim o filmi sırf ağlanacak halimize gülmek için
Çok komik bir filmdir ,eğlenmek için bile olsa seyretmeni tavsiye ederim. Orjinali olan kırmızılı kadından daha komik. Şener Şen'in oynadığı versiyonu Aşık Oldum'dur,
Bu arada zaman tanıyın kendinize ,konuşun aşılmayacak sorun değil aranızdaki.

bunda hiç birşey yok. sendrom da yok. normal erker muhabbetine kulak misafiri olmuşşsun. biz kadınlar nasıl kız kıza biryerele gidip kahve cay gun bişeyler yapıyorsak erkeklerinde buna ihtiyacları vardır.
ve onların muhabbeti de arada karı kıza döner. sonra evlerine dönerler. bu aldatmak degildir. biz nasıl kocalarımızı cekiştiriyorsak oınlarda bunu yfarklı şekillerde yaparlar.
adam gelmiş bir özür dilemiş. birşeyleri yanlış yaptıgını seni kırdıgını söylemiş. daha ne istyoyrsun.
benim eşimde erkek ark. buluşur. beraber kısa gezmelere de gidebilir. cunku onunda bensiz kalmaya nefes almaya ark. ile buluşup dagıtmaya ihtiyacı var. arada olmamaış şeyleri söyleyip palavra atmaya ihtiyacı var. he he diyip geciyorum sende öyle yap...

Alkollüyken genelde doğru söylenir içten gelenler söylenir derler. Gerçi bu kişiye göre değişiyor, ben alkollüyken bazı yaptıklarımdan, söylediklerimden bayaca pişman olmuşluğum oldu. Belki O nada öyle olmuştur.

amaaann bu erkekler her daim bunalımdalar, daha da çıkanı görmedim

Bir erkeğin bunalımı :
bunalım, bunalımdan çıkayım, çıkayım, bununla çıkayım, bununla da çıkayım, buna çakayım, buna da çakayım ona da çakayım hepsine çakayım...

Bende bu olaydan sonra araştırdım erkeklerde 40 yaş sendromu felan de çıkıyor. Evet böyle bir genel durum varmış ama kimi hafif kimi ağır geçiriyor genelde 40-45 yaş erkeklerde görülüyor

bence erkeklerde 40 yaş bunalımı var, ama erkekten erkeğe değişiyor, başarısız oldum, istediğim yerlere gelemedim algısı, zaten kalan yıllarımda azaldı, artık çok geç duygusu... bence spoara başlamalı ve birbirinize daha çok yaklaşmalısınız

aslında bu erkekler için çok sarsıcı bişeymiş, bizim gibi duygularını pek belli etmediklerinden algılayamıyoruz belkide, babanın ölümü onlar için erkekliğini kaybetmek gibi birşeymiş
Tam anlamıyla ifade ettiğin gibi erkekliğini kaybetmiş gibi hissediyorlar . Bunu anladım

Bence eşinizin söylediklerinin bunalımla bir ilgisi yok, bunalıma giren insan içine kapanır depresyona girer, kadın kız muhabbeti yapması başka şeylerin işareti
Kaldı ki bir arkadaşın dediği gibi olgunluk gelmesi lazım 40 yaşla bunalım değil

Eşiniz rahat batması sendromu yaşıyor. Şımarmış.

Bu bunalımlar da erkeklere maşallah bir tek cinsellik konusunda geliyor. Hayatın anlamı, felsefe, kariyer, çocuklarım diye dertlendiklerini görmedim hiç. Maşallah ne bunalımsa hep "eğlenemedik karı kız eksik kaldı" diye giriyorlar.

benimde kaygılarım var valla bendemi sendromdayım
bence bu sıkılmışlık sendromu olabilir aile yaşantısından sıkıldı belkide biraz kafa dağıtmaya ihtiyacı vardır
arkadaşlarıyla karısız kızsız biraz takılabilir mesela
karı kız girerse eyvah eyvah yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…