Kocamın ağzı kokuyor

Şarjlı diş fırçasıyla çözdüm ben o işi erindiklerinden umursamıyorlar, kendime diş randevusu alırken eşime de alıyorum mecbur giriyor, şarjlı fırçada kolayına geliyor ya da sever teknolojik işleri hoşuna gidiyor düzenli fırçalıyor artık. Hiç normal bir durum değil biliyorum ama tek falsosu buysa çözüm arayın maalesef anası babası küçüklüğünden beri her akşam her sabah fırçalamazsa dişlerini o çocuk o alışkanlığı edinmiyor sonra biz uğraşıyoruz. Allah kolaylık versin

o zaman çok temiz değildi aslında ve düzeleceğini düşündüm en büyük hatam bu.
Ve zaten hiç yakınlaşmadık bazen gözüm kör olmuş demekki diyorum
Benim dişlerim bakımlı bembeyaz ve bu benim için önemliyse gidip dişini fırçalama dan sapsarı gezen bir adama aşık olmaz evlenmezdim.Ben sizi anlamıyorum gerçekten.... Temizlik benim kırmızı çizgimse kokan adamın yanında niye gezeyim niye evlilik yoluna gireyim???Aşık bile olamam , siz sevgiliyken hiç öpüşmediniz mi insan soğur ya.......

Düzeltmek istemiyorsa, inada bindi sinirleniyorsa, seninde olmazsa olmazinsa boşuna debelenme...

El bir diş iki gerçekten. Tırnakları kirli adamla asla. Allahtan kocam deli temizde utanmasa etlerine kadar kesecek
Aşırı titiz adama da ben çok gıcık oluyorum.denge herşeyde çok önemli ya hayatta.bir erkek arkadaş vardı bazen git bir yıka gel falan derdi çok itilirdim.

Dan dan söyle canım artık.kavga çıkart.ayı değil ya bu.

Diş hekimine randevu aldık hastalandı gitmedi sonra da sallamadı .dişini her gün fırçalıyor ama bu koku fırçalamayla geçmez hele o elektronik sigara kokusu iğrenç
siz sigara kullanıyor musunuz?
eğer hayırsa daha da feci durum
biran önce çare bulsun baktınız bulmuyor sevişirken maske tak diyin bari :)
o zaman da nasıl olacacaksa

Hayır canım öpüşmedik ayrıca yazdım ya bunu tanıyan birine söylesem inanmaz çünkü çok düzenli ve temiz giyinir dışardan jilet gibi tek sorun ağız bakımı

Hayır canım öpüşmedik ayrıca yazdım ya bunu tanıyan birine söylesem inanmaz çünkü çok düzenli ve temiz giyinir dışardan jilet gibi tek sorun ağız bakımı
Hayatım öpüşmeye gerek yok ki. Ağız kokusu fark edilmeyecek bir şey değil. Mesela benim babamda da vardı feci şekilde. Ki fırçalayan birisidir dişlerini. Diş hekimine götürdük bulamadı en son sinüzit kaynaklı olduğu anlaşıldı KBBde.

Hiç mi ağzını görmediniz? Kemik rengi sarı olabilir ama bakımlı olup olmadığı anlaşılır,hiç mi koku duymadınız.Sigara içtiğini biliyorsunuz rahatsız olmadınız mı???

Ağız bakımına, dişlere çok önem verenin, bunun aksi durumunda olan biriyle evlenmesine şaşırdım. Bu çok büyük bir takıntıdır, kendimden biliyorum.

arkadaşımın dükkanına gitmiştim.bir adam girdi içeri.konuşmaya başladı inanılmaz kötü bir ağız kokusu vardı.sanki içeriye koku bombası atmışlar gibi oldu.2 dakka durdu gitti.ama nerdeyse kusacaktım .o kadar kötü bir kokuydu.ağız kokusu deyip geçmeyin....

Bunda alin 5 dakikaya sari olan disleri tartarlari falan bembeyaz olacak onuda motive eder belki ayrica çüruk varsa agzinda ya da midede problemi varsa bir doktora göturun ama kirmadan sinirlendirmeden yoksa geri teper

Kokunun diş sarılığıyla ilgisi olduğunu hiç düşünmüyorum ama güzel birşeye benziyor :)

Ben olsam boşardım. Ayy yastık kılıflarına bile siner o koku.
Kriz çıkar, doktora gidene kadar da geri vites atma bu ne böyle çekilir mi. Midesinden de geliyor olabilir artık her ne ise bir hal çaresine baksın, etrafındaki insanlar da alıyordur o kokuyu ayıp yani.
Hatta bir kaç samimi aileden birileri de uyarsın onu.
Bu jillet gibi giyinen arkadaş nasıl böyle bi konuyu atlar anlamadım.

Ya dişlerini fırçalıyor demişsiniz. O zaman söyleyin bir de bakır dil temizleyici alsın yanına bi listerin gargara ve sürekli naneli sakız kullansın. Ek olarak misvak da baya etkili tv izlerken falan. Eğer dişini fırçalıyorsa belki yapar bunları da

Dişçiye götür belki sorunu vardır

Abartmiyorsunuz bence de kotu bir durum ve benim esimde de var dislerini fircalasada var bizim aramiz kotu oldugu için yakinlasmiyoruz zaten ama katlanilmasi zor bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…