- 29 Ekim 2025
- 7
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi Empatiksss
-
Yani bu kadar kolay düzeltilebilir birşeyde neden inat ettiğini anlamak mümkün değil. Bu konu belli ki evliliğe, düzeninize zarar veriyor, insan kendine çeki düzen verir. Alınacak bir durum yok.Ben şuan çok tepkisizim artık ne yapacağımı bilemiyorum . Ama kendisine de karısı gibi davranmak asla içimden gelmiyor
Zalım oğlu zalım.Memlekette diş hekimi mi kalmadıHerkese merhaba arkadaşlar
Çok büyük bir sıkıntım var
Ben küçüklüğümden beri ağız bakımıma dikkat eden çok şükür bembeyaz tertemiz dişleri olan biriyim . Maalesef 4 yıllık evliyim ve eşim benim tam tersi dişleri inanılmaz bakım gerektiren gülerken bile herkesin farkedebileceği düzeyde sapsarı. Ve artık kaldıramayacağım düzeyde de ağız kokusu var . Üstüne sigara da içiyor . Meyveli Elektronik sigara da cabası. Kaç defa konuştum cinsel ilişkimiz defalarca yarım kaldı bu yüzden.ama inanılmaz iğrenç bir koku konuşurken bile yayılıyor Yaptığı tek şey sinirlenmek asla kendini ve bu olayı düzeltmiyor kendisi salonda uyuyor ben de yatak odasında. Boşasam abartmış olur muyum çünkü yalnız olmaktan da aşırı yoruldum ve üzgünüm
Arkadaş gibi takılmaktan da sıkıldım yani. Bir kızımız da var .
Küsüp duruyor bir de günlerce konuşmuyor sonra tekrar gelip sokuluyor
Bu resmen saygısızlık yani aranızdaki her şeyi bitirir ben koku konusunda çok hassasım mesela çaba olmasa soğurdum. Hele ilişkide öpüşemez bile insanDiş hekimine randevu aldık hastalandı gitmedi sonra da sallamadı .dişini her gün fırçalıyor ama bu koku fırçalamayla geçmez hele o elektronik sigara kokusu iğrenç
evlerden ırak ya RabbimSence dişini fırçalamaya üşenip kendine dert etmeyip sarı sarı gezen bir adam bunları yaparmı kendini sevmiyorki başkasının ne dediğini umursasın Dünyaya yeme,içme birde etrafındakiler rahatsız etmek için gelmiş
Az önce eşime sana binlerce kez şükürler olsun dedim.dönup bana kulüpte neler okuyup bunu söylüyorsun diyor Ahh Ah bi bilseevlerden ırak ya Rabbim
Koku almama durumunuz ne zamandan beri var? aynı sorun bende de varAllah sabır versin ben bayadir koku almıyorum dünyanın en güzel şeyi sanırım koku almamak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?