- 9 Mayıs 2015
- 1.979
- 6.472
- 358
- Konu Sahibi Empatiksss
-
O zamanda cok temiz degildi dediginiz neler vardi? Bizlerede fikir olur. Komik gelmesin cunku gerçekten bazen gozden kacan seyler buyuk isaret bile olabiliyor.o zaman çok temiz değildi aslında ve düzeleceğini düşündüm en büyük hatam bu.
Ve zaten hiç yakınlaşmadık bazen gözüm kör olmuş demekki diyorum
Midesinde bir hastalık mı var ki benim eşimde sigara içer ama ağzı kokmuyor bende içerdim buraktim 1 ay oldu benimde kokmuyordu galibaDiş hekimine randevu aldık hastalandı gitmedi sonra da sallamadı .dişini her gün fırçalıyor ama bu koku fırçalamayla geçmez hele o elektronik sigara kokusu iğrenç
Diş eti iltihabı da koku yapıyorDiş eti problemleri de yapar böyle durumlarda olur.Ya da mideden dolayı olabilir kökeni neyse çözülmeli . Sağlık bir yana insanlara da saygısızlık.
Boşanırsanız haklısınız. Bu konu boşanmada da çok çok haklı bır konu dıye bılıyorum.Herkese merhaba arkadaşlar
Çok büyük bir sıkıntım var
Ben küçüklüğümden beri ağız bakımıma dikkat eden çok şükür bembeyaz tertemiz dişleri olan biriyim . Maalesef 4 yıllık evliyim ve eşim benim tam tersi dişleri inanılmaz bakım gerektiren gülerken bile herkesin farkedebileceği düzeyde sapsarı. Ve artık kaldıramayacağım düzeyde de ağız kokusu var . Üstüne sigara da içiyor . Meyveli Elektronik sigara da cabası. Kaç defa konuştum cinsel ilişkimiz defalarca yarım kaldı bu yüzden.ama inanılmaz iğrenç bir koku konuşurken bile yayılıyor Yaptığı tek şey sinirlenmek asla kendini ve bu olayı düzeltmiyor kendisi salonda uyuyor ben de yatak odasında. Boşasam abartmış olur muyum çünkü yalnız olmaktan da aşırı yoruldum ve üzgünüm
Koku almama durumunuz ne zamandan beri var? aynı sorun bende de var
Sonradan diş fırçalamaya başlayan öz bakımına dikkat eden erkek yok bence.Herkese merhaba arkadaşlar
Çok büyük bir sıkıntım var
Ben küçüklüğümden beri ağız bakımıma dikkat eden çok şükür bembeyaz tertemiz dişleri olan biriyim . Maalesef 4 yıllık evliyim ve eşim benim tam tersi dişleri inanılmaz bakım gerektiren gülerken bile herkesin farkedebileceği düzeyde sapsarı. Ve artık kaldıramayacağım düzeyde de ağız kokusu var . Üstüne sigara da içiyor . Meyveli Elektronik sigara da cabası. Kaç defa konuştum cinsel ilişkimiz defalarca yarım kaldı bu yüzden.ama inanılmaz iğrenç bir koku konuşurken bile yayılıyor Yaptığı tek şey sinirlenmek asla kendini ve bu olayı düzeltmiyor kendisi salonda uyuyor ben de yatak odasında. Boşasam abartmış olur muyum çünkü yalnız olmaktan da aşırı yoruldum ve üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?