Kocamın ağzı kokuyor

Her şeyi geçtim insan hayat arkadaşını bu kadar basit bir şey için neden dikkate almaz, alt tarafı dişçiye gidecek neye sinirlenip salonda yatıyor, kendine de saygısı yok.

Ağzı lağım olmuş çevreden de utanmıyor , jilet gibi giyinse ne olacak kokudan yanına yaklaşamadıktan sonra.

Tanıyan birine söylesem inanmaz ne , iki metre öteden onlarda alıyordur kokuyu da öte git diyemiyorlardır.

o zaman çok temiz değildi aslında ve düzeleceğini düşündüm en büyük hatam bu.
Ve zaten hiç yakınlaşmadık bazen gözüm kör olmuş demekki diyorum
O zamanda cok temiz degildi dediginiz neler vardi? Bizlerede fikir olur. Komik gelmesin cunku gerçekten bazen gozden kacan seyler buyuk isaret bile olabiliyor.
Bir durum sadece yani pislik bile değil insanın kendisine ve etrafındaki insanlara saygı duymadığını gösterir. Mide rahatsızlığı da var mı acaba diyeceğim ama zaten siz dişlerin de sapsarı olduğunu söylemişsiniz bu başlı başına zaten bir hijyen eksikliği. Elbette temizliğe özen göstermeyen birinin ömür boyu ağız kokusunu çekmeyi istememeniz çok anlasilir. Sizi saygısı yok ve bu bence daha da önemli bir sebep.

Diş hekimine randevu aldık hastalandı gitmedi sonra da sallamadı .dişini her gün fırçalıyor ama bu koku fırçalamayla geçmez hele o elektronik sigara kokusu iğrenç
Midesinde bir hastalık mı var ki benim eşimde sigara içer ama ağzı kokmuyor bende içerdim buraktim 1 ay oldu benimde kokmuyordu galiba
Mide rahatsızlığı olan kişilerin ağzı kokuyor diş çürüğü veya iltihap olabilir
Sigarayı azaltma gibi bir düşüncesi var mı birde dış fırçalama sonrası sirkeli su ile gargara iyi gelir

Tam olarak bu sebepten maddi tazminatlı boşanma davası kararı olduğunu hatırlıyorum.

Boşanırsanız haklısınız. Bu konu boşanmada da çok çok haklı bır konu dıye bılıyorum.

Böle spontane öpüşmeye başlayanlara hep şaşırmışımdır filmlerde falan yemeğe giderler sonra öpüşürler falan bana hep garip gelir önce diş fırçalanmalı. Yani birine kırmadan nasıl söylenir bana bunu sölemek cok ayıpmış gibi geliyor benm eşim fırçalar sabah akşam ama hani ilişki spontane gün içinde gelişirse fırçalamz yani ben rahatsız olurum

Koku almama durumunuz ne zamandan beri var? aynı sorun bende de var

Benim burunda et var ameliyat oldum ama yine tekrarladı bunların bir dişisi birde erkeği oluyormuş dişi olunca yeniden tekrarlıyormus benimki de tekrarladı yaklaşık 10 senedir var koku almama durumu

Sonradan diş fırçalamaya başlayan öz bakımına dikkat eden erkek yok bence.
Sevgiliyken gözüne girmek adına bile dikkat etmemişse sen dikkat etmeliydin başta
Bu adam hiç mi ayrı yatmaktan begenilmemekten rahatsızlık duymuyor ilginç

Son düzenleme:
Benim ağız kokusu takıntım var bu yüzden sosyal hayatımda da insanlarla fazla yakın durmak istemem hep kaçınırım. Bu takıntı da bana üniversitedeki arkadaşımdan kaldı acayip bakımsız pis bir kızdı. Eşim bu yüzden çok dikkat eder. Etmeseydi neler olurdu bilmiyorum çünkü katlanamıyorum midem bulanıyor. Ağız bakımı yapmayanlarda da koku oluyor ama dayanılmayacak o koku genelde mide bağırsak sağlığından kaynaklanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…