Kocamın ağzı kokuyor

Empatiksss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2025
12
7
1
29
Herkese merhaba arkadaşlar
Çok büyük bir sıkıntım var
Ben küçüklüğümden beri ağız bakımıma dikkat eden çok şükür bembeyaz tertemiz dişleri olan biriyim . Maalesef 4 yıllık evliyim ve eşim benim tam tersi dişleri inanılmaz bakım gerektiren gülerken bile herkesin farkedebileceği düzeyde sapsarı. Ve artık kaldıramayacağım düzeyde de ağız kokusu var . Üstüne sigara da içiyor . Meyveli Elektronik sigara da cabası. Kaç defa konuştum cinsel ilişkimiz defalarca yarım kaldı bu yüzden.ama inanılmaz iğrenç bir koku konuşurken bile yayılıyor Yaptığı tek şey sinirlenmek asla kendini ve bu olayı düzeltmiyor kendisi salonda uyuyor ben de yatak odasında. Boşasam abartmış olur muyum çünkü yalnız olmaktan da aşırı yoruldum ve üzgünüm

Dişini bı zahmet fırçalasin sanki dünyayı kurtar demişsiniz.siz demeseniz bile kendisi yapmalı kişisel temizlik bu.arada kokabilir yiyeceklerden falan ama surekli ise valla bunun için bosanilir.mesela bu hayatta tahammül edemeyecegim iki şey var biri ağız kokusu diğeri ağız şapirdatmasi bunun için katil olabilirim

Eşim öz bakımım ile ilgili bende rahatsız olduğu bir şeyi söylese düzeltmeye çalışırım. Sevgi böyle bir şey bence. Mesela bazen kahveye gidip oturuyor arkadaşları ile, sigara içmemesine rağmen leş gibi kokmuş oluyor. Eve gelince direkt söylüyorum çok kötü kokuyorsun diye o da girer duşa güzelce yıkanır.

Ama o an sinirlenip hır gür çıkarsaydı ben de boşanmayı düşünürdüm çünkü bu bana değer vermediğini gösterir. Suçlayıcı değil ama gerçekten durumun ciddiyetini anlatan tek bir konuşma yapın. Böyle devam ederse evliliğimizi devam ettirmek istemediğinizi söyleyin. Duruma göre kararınızı net verirsiniz. Çünkü dedim ya bu sadece özbakım mevzusu değil, size saygı göstermiyor değer vermiyor. Rahatsız olduğunuz bir şeye çare bulmuyor.

o zaman çok temiz değildi aslında ve düzeleceğini düşündüm en büyük hatam bu.
Ve zaten hiç yakınlaşmadık bazen gözüm kör olmuş demekki diyorum
Pis adama evlenince sihirli değnek mi değecek niye düzelsin?

Kesinlikle öyle . Bu yüzden ben de çok soğudum kendi evimden yatağımdan bile soğudum ilk başlarda ben de mi hata var acaba dedim ve sürekli onu memnun etmeye çalıştım ama artık dayanamıyorum. cinsel hayatımızı daha iyi olduğu bir evlilik bende isterdim

Ağız kokusu aslında boşanılcak bi sebep değil amaa eş bunu düzeltiyorsa değil. Yani tutup koskoca bi ömür ağız kokusu çekmek iğrenç, öpemediğin konuşurken bile koku yayan bi adam ne aşk kadar ne meşk.
Siz ciddi anlamda konuşun bu iş ayrılığa gider midem bulanıyo senden diye, ağzını kezzapla mı yıkıyo çamaşır suyuna mı yatırıyo ne yapıyosa yapsın o sarı katmanları yok etsin, diş hekimine gidip detaylı bi temizlik sonrası geçer diye düşünüyorum.

Diş curugu vardır.
Benim de bu problem vardı eşimde çektirdi kurtuldum

Valla şekerim dayanılacak bir şey değil. Benim burnum ekstra hassas seni çok iyi anlıyorum. Düzelmiyorsa boşanmakta son derece haklısın. Böyle hayat çekilmez çünkü

Diş hekimine randevu aldık hastalandı gitmedi sonra da sallamadı .dişini her gün fırçalıyor ama bu koku fırçalamayla geçmez hele o elektronik sigara kokusu iğrenç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…