- 1 Şubat 2007
- 5.430
- 1.605
- 698
- Konu Sahibi karamellitrilece
-
hamile falan değil bence gazo saçmalıyonazan ne ara hamile kaldı
hamile falan değil bence gazo saçmalıyoikiz diyolar bide
hamile falan değil bence gazo saçmalıyoikiz diyolar bide
nazan ne ara hamile kaldı
hamiledir bence. gerdek yumurtlama gününe denk gelmiştir.hamile falan değil bence gazo saçmalıyoikiz diyolar bide
hamiledir bence. gerdek yumurtlama gününe denk gelmiştir.
yaa niye ayrılmışolabilir ikizler gazoya çekerse ekip yandı
miray diziden ayrılmış yeni miray arayışlarına girilmiş
kendi isteğiyle ayrılmışyaa niye ayrılmış
çok memnun oldum. o kızı izlerken deli oluyorduk ekran başında... değişik dudak hareketleri bilmem neler...olabilir ikizler gazoya çekerse ekip yandı
miray diziden ayrılmış yeni miray arayışlarına girilmiş
O benim de aklıma geldi.bu rıza gecekonduda yaşayan bi insan, ayselin gözünü boyu şeyleri yapcak parayı nerden buluyoda kendini zengin gibi gösteriyo
can, nazan ve gazanferinde diziden ayrılacağı yazıyo facede
doğru vardır arkasında biri yakında o gizemli kişide çıkar ortayaO benim de aklıma geldi.
Rıza'nın destek aldığı birisi mi var?
Bu Aysel'i kandırma olayında tek değil mi acaba
Can ayrılacak gibi geldi bana da... Nazan neyse de Gazanfer ayrılırsa olmaz yaaaa...
Gerçi tabii illa birileri ayrılacak iyice curcuna oldu dizi.
doğru vardır arkasında biri yakında o gizemli kişide çıkar ortaya
gazanferin yerinede isotun oğlu dilaver gelcekmiş
nerede yazıyor bunlar? link verebilir misin?doğru vardır arkasında biri yakında o gizemli kişide çıkar ortaya
gazanferin yerinede isotun oğlu dilaver gelcekmiş
Sefer bu bölüm geliyor herhalde. Yeni fragmandan o anlaşılıyor.gazo çıkarsa dizi bozulur yönetmen oyunculara para ödemek için birini çıkarıp yenisi geliyor dizi neredeyse bitcek sefer yok ortada
https://www.facebook.com/kocaminailesi?fref=tsnerede yazıyor bunlar? link verebilir misin?
Ben buraya bakmış, görememiştim.
Bence de saçma...saçmalikkkkk!!!! aile dizisi diyorlar... izleyiciyi kitliyorlar sonrada obaaa hadi oyuncu çikaralim yenisini ekleyelim!!! olmadi bunu degistirelim!!! falan filan... zaten bir kere yaptilar... günes'e alisana kadar zorlandik... simdi can, miray, gazo-nazo olmadan bu dizi nasil ilerleyecek??? fatih'e ne olacak???? yada gülay'a??? senarist kendine gelsin bi zahmet!!
evet yorumlarda okumuştumBen buraya bakmış, görememiştim.
Yorumlarda mı yazıyor?
Sağ ol bu arada canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?