- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi karamellitrilece
-
Evet bence de Aziz'in adamı.dikkatimi çekti güven azizin adamı galiba geçen bölümde arabaa konuştular sanırım ayselde azizin adamı bu bölüm odasına geldi acaba gülay kurtuldumu patlamadan
bencede canla fatih önce gelmişti ya girip gülayı çıkarttılar ümit deliside intihar etmiştirEvet bence de Aziz'in adamı.
Gülay kurtulur bence.
Ben izlemeye devam ediyorum.bencede canla fatih önce gelmişti ya girip gülayı çıkarttılar ümit deliside intihar etmiştir
Neden öç alacaklarda zaten şeniz yardım etti hakana onlar birlikte olsun diye,Tülay kızının velayetini bile kaybedecekti şenizin yüzünden.Sefer ve Aziz de arkadaş değiller artık.Evt o kız. Hakandan tülayun öcünü alackalar galiba. Fukdende bıraksın diye
Henüz izleyemedim,yarın izleyeceğim.Gazonun Aşkı nasıl güzel mi* Aziz ile Şeniz arasında eskiden bir şey varmış, belli.
* Hikmet babaanneye uyuz olurdum. İyice gözüme batıyor.
* Gazanfer hayatının aşkını mı buldu?
* Fatih'e yazık ya... Miray karakterine uyuz olsam da Fatih onu seviyor ya.
* Fulden'in seçkin bir mekanı var; o kadar çevresi var; o rüküşlük ne ya( olması gereken o demek ki! )
neredeydi?cücü ve güneşin evindeki tv niye saçma sapan bi yerde duruyo ona takıldım
45 yaşındaki gazanferede hep 20 yaşındaki kızlara bakıyolar, bu kızlar babamı dicek ona
yok yaHenüz izleyemedim,yarın izleyeceğim.Gazonun Aşkı nasıl güzel miaslında esma ile evlense daha komik olur du
yemek masasının olduğu bölümde duruyo, koltukta oturup izlemek mümkün değilneredeydi?
şimdi sen deyince ben de onu düşündüm. bulamadım. : )
Sahi orada bir yerdeydi değil mi?yemek masasının olduğu bölümde duruyo, koltukta oturup izlemek mümkün değil
Hafta sonu izledim.tekrarından.Gazo sonunda aşık oldu.yok ya
esma gazo ne alaka
Ay sinir oluyorum Zikri dayıya. Gitsin yaşına göre bulsun.Hafta sonu izledim.tekrarından.Gazo sonunda aşık oldu.hikonun elinden nazanda çekecek belli. Esmanın damat Ada'yı çok eğlenceli .
Nereden anladınız benim bildiğim hiç evlenmedi.geçen bölümde kızlar laf dokundurdu 45 yılda diye.Bu hikoda bi tuhaf sanki çok akıllı oğlu varda kız beğenmiyoGazo daha önce evlenmiş. Galiba
Gülay aşktan falan bahsediyodu. Babannede daha önce sevdide ne oldu. Dedi. Yada sevdiği vardıda. Ayrıldımı acaba. bi şey olmuş ama bakalım. GörücezNereden anladınız benim bildiğim hiç evlenmedi.geçen bölümde kızlar laf dokundurdu 45 yılda diye.
Onu Tülay için söyledi.diye anladım ben ona bakarak sevdide ne oldu diye.Gülay aşktan falan bahsediyodu. Babannede daha önce sevdide ne oldu. Dedi. Yada sevdiği vardıda. Ayrıldımı acaba. bi şey olmuş ama bakalım. Görücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?