- 23 Mayıs 2009
- 14.578
- 16.115
- 823
- Konu Sahibi karamellitrilece
-
Onu Tülay için dedi.Bu hikoda bi tuhaf sanki çok akıllı oğlu varda kız beğenmiyoGazo daha önce evlenmiş. Galiba
Hakanbu rıza azizden hem tırsıyo, hemde pişkin pişkin sırıtıyo, çok komik oluyo
hakanda iyice şerefsiz oldu kızı öpmeye kalktı ondanda yapsın bi çocuk
hikmet gelinden pek memnun kaldı evlenince beraber otururlar, ama bu sefer gelin ona çektirmeye başlar cazgır geline dönüşür kesin
Bu bölüm kız kaçırma sahneleri çok komikti.şeniz yakalandı ama gülayı tehdit eder gibime geliyor
olabilir tarıkıda kendilerine benzettiler sonunda kız kaçırma olayı güzeldi geçenki bölümlerde vardı aıle lokantısı diye gittiklei yer ve karakol sonuBu bölüm kız kaçırma sahneleri çok komikti.Tarıkta onlara uydu en sonunda. Nazan bence göründüğü gibi değil evlenince değişecek çok çektirecek bence ar ailesine.
şeniz yakalandı ama gülayı tehdit eder gibime geliyor
Azizin seferin sağ kolu olduğunu Aziz'le kavga ettiklerini Anlattı Gülayda inandı buna.Şeniz Gülay'a ne hikaye anlattı orayı anlayamadım. Misafir geçiriyordum. Netten bakayım
Konuşma boğulacaksın , mı dediAzizin seferin sağ kolu olduğunu Aziz'le kavga ettiklerini Anlattı Gülayda inandı buna.
Sefer güya Rıza'nın babasını ölürmüş ama pek inanmadım Aziz'le Rıza'nın başka bir bağlantısı var bence,Aziz rızayı suyun içine batırıp çıkardığında suyun altında konuşma boğulacaksın dedi kızdı,sonra annesinin Rıza'ya söylediği Aziz sana zarar vermez dedi sadece Gözdağı vermek istemiş,neden zarar vermesin Rıza'ya amacı ne olabilir.Başka birşeyler var bu işte.
Azizin seferin sağ kolu olduğunu Aziz'le kavga ettiklerini Anlattı Gülayda inandı buna.
Sefer güya Rıza'nın babasını ölürmüş ama pek inanmadım Aziz'le Rıza'nın başka bir bağlantısı var bence,Aziz rızayı suyun içine batırıp çıkardığında suyun altında konuşma boğulacaksın dedi kızdı,sonra annesinin Rıza'ya söylediği Aziz sana zarar vermez dedi sadece Gözdağı vermek istemiş,neden zarar vermesin Rıza'ya amacı ne olabilir.Başka birşeyler var bu işte.
Ben de Sefer'in oğlu diye düşünüyordum.diziyi tam izlemedin netten izliyom Rıza seferin yada azizin oğlu olmasın annesi aziz sana zarar vermez dediğine göre
https://www.facebook.com/kocaminail...1443372724867/385483738320829/?type=1&theaterBu bölüm kız kaçırma sahneleri çok komikti.Tarıkta onlara uydu en sonunda. Nazan bence göründüğü gibi değil evlenince değişecek çok çektirecek bence ar ailesine.
Ben de Sefer'in oğlu diye düşünüyordum.
Bu hafta "acaba aziz'in oğlu mu?" dedim ama değildir ya. Aziz'in değildir.
Bir ara acaba Şeniz'in mi bile dedim :) Sefer ile Şeniz'in
nereden haberleri olacak?şenizin olamaz seferin olsa ailenn bi şekilde haberi olurdu
Evet Aziz Rıza ya kızdı,suyun içine batırıp çıkarırken rıza suyun için de konuşmaya çalışıyordu Aziz de suyun altında konuşma boğulacaksın diye kızdı sonra annesinin Aziz sana zarar vermez demesi neden zarar vermesin,Rıza annesine çekmiş ama belki oda gercek annesi değildir,bakarsın Aziz ile şenizin çocuğu olurmuş.Konuşma boğulacaksın , mı dedi
Evet, annesi öyle dedi.
Bu kadın Rıza'nın gerçek annesi galiba emin oldum gibi
Hiko onada çektirir artık .https://www.facebook.com/kocaminail...1443372724867/385483738320829/?type=1&theater
nazan değişmeyecekmiş. :)
Yok Ölmez o azizin Planın bir parçası Rıza'nın annesi ile telefonda Konuşurken Rıza seferin peşini bıraksın diye onunla ilgili bir planım var dedi Rıza'nın annesine.seferi göremeden öldürcekler galiba
geçen bölümlerde nazan iadei ziyaretinde şeniz mukader ve güneş nazanı kıskandılar son bölümde ise nazanın alışverişi kumaş alır kendi gelinliğimi dikerim demesi ne kız
her gün curcuna, her gün aksiyon az geliyodu zaten Allah cezamı vermesinGüneş'in ablaları gelince iyice curcuna oldu değil mi?
Sürekli olacak olmaları kötü bence...
Hoş geldin Pelin, nasılsın iyi misin?her gün curcuna, her gün aksiyon az geliyodu zaten Allah cezamı vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?