Kocamın Ailesi Fox Tv

ben son sahnede çok üzüldüm valla şimdi Tarık yeni bir sevgili bulur 1 2 sene sonradan başlatırlar herhalde

Ama iyi biri değildi.Kocasının ailesini öğrendiği halde söylemedi yanlış anlamadıysam.Gerçi bu diziden çıktığı için kötü uğurlamak amaçlı senaristlerin yaptıkları birşeydi bence.Aynen öyle olur.Yeni sevgili gelir.

Hiç böyle düşünmedim Cidden mantıklı ha. Çok akıllısın ADRA.

Kara Para Aşk.Benim pek hoşuma gitmiyor ama ablam seviyor.Mecbur izliyoruz.
selam millet!
ben bu diziye bayılıyorum, Yonca hariç herkes süper rol yapıyor. hele Pelin yok mu Pelin. bayılıyorum o velede Allah cezamı vermesin ki! Yonca'dan başka kız mı bulamamışlardı Allah aşkına? çok da kötü bi giyim tarzı vardı, saç baş zaten felaketti, işe o kıyafetle mi gidilir ya? töbe töbe! zart diye öldü zaten. oh iyi oldu.
aramızda kalsın'ı izliyordum perşembeleri artık izleyemiyorum, reklam aralarında sadece.

Ben bir de şapkalı kıza gıcık oluyorum.Ona bakarsan şapkayla da işe gidilmez.Aramızda Kalsın'ı izliyorum ben.Reklam aralarında da bu dizi.Orada da Yadigar ve Civan'a gıcık oluyorum.

ben hepini seviyorum yonca son nefesinde diyebilirdi ailen ar ailesi diye

Pelin çok tatlı. Bayılıyorum. Son sahneleri izliyorum şu anda, ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.

Diziden çıktığı için ve çok konuşarak çıktığı için onu seyircinin gözünde kötü yaptılar.
Yonca öldükten sonra Tarık ailesini öğrense sorun olmaz ki! Gül gibi yaşar gider, asıl Yonca ölmeden ortaya çıkmalıydı ki o zaman gör sen gırgırı şamatayı.
O yüzden söylese de anlamı yok.
Dizi iyice b.ka sardı zaten...

Ya ben uzuldum. Alisiyorsun sonuçta... selen seyveni de severdim ama dizi de cok gicikti ama rol gereği bilemedim yaa böyle kotu oluyo kesin öldu mu arkadaslar ??

Ben bir de şapkalı kıza gıcık oluyorum.Ona bakarsan şapkayla da işe gidilmez.Aramızda Kalsın'ı izliyorum ben.Reklam aralarında da bu dizi.Orada da Yadigar ve Civan'a gıcık oluyorum.
katılıyorum canım. ben de beğenmiyorum onları. sahneleri çıkınca sıkılıyorum resmen.
ay biz çok mu fenayız?

Arife bi de torik kafa Mahir çok süperler. Hüsne'nin "bi sokum"u öldürüyo zaten beni.

ya ben şu Şeniz'i merak ediyorum? ne haltlar karıştırıyo O alttan alttan bi de kocası yok ya ortada nerde acaba?

Ya ben uzuldum. Alisiyorsun sonuçta... selen seyveni de severdim ama dizi de cok gicikti ama rol gereği bilemedim yaa böyle kotu oluyo kesin öldu mu arkadaslar ??
Ben de ölmemiş olmasını isterim. Bir ümit bekliyorum ama maalesef. Yeliz KUVANCI mı ne gelecekmiş diziye...
Sonuçta Yonca karakteri cadı falan ama bu şekilde olunca diziden soğuyor insan.

Birkaç sayfa önce konuştuk Şeniz hakkında.
Ben de merak ediyorum.
Adamı öldürdü mü?
Tarık'ı para karşılığı sattı mı? (Engin'i işte... )
yok yok para karşılığı satmamıştır da bence kıskançlık var işin içinde. eltisinin tek oğlu 'tarık'! ve bu Şeniz'in çocuğu yok. bunların arasında husumet mi vardı da üzmek için mi yaptı? yani böyle basit bi sebep vardır gibi geliyor bana. kişisel bir hırs, inat, çekememezlik?

Arkadaşım da öyle söylüyor.
Belki de bunun çocuğu olmuyor diye istedi. Bunlar da vermedi.
Ya da işte kıskançlık vs. olabilir yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…