- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi karamellitrilece
-
Hımmm!Kara Para Aşk.Benim pek hoşuma gitmiyor ama ablam seviyor.Mecbur izliyoruz.
ben son sahnede çok üzüldüm valla şimdi Tarık yeni bir sevgili bulur 1 2 sene sonradan başlatırlar herhalde
Hiç böyle düşünmedimAma iyi biri değildi.Kocasının ailesini öğrendiği halde söylemedi yanlış anlamadıysam.Gerçi bu diziden çıktığı için kötü uğurlamak amaçlı senaristlerin yaptıkları birşeydi bence.Aynen öyle olur.Yeni sevgili gelir.
selam millet!Kara Para Aşk.Benim pek hoşuma gitmiyor ama ablam seviyor.Mecbur izliyoruz.
Hiç böyle düşünmedimCidden mantıklı ha. Çok akıllısın ADRA.
selam millet!
ben bu diziye bayılıyorum, Yonca hariç herkes süper rol yapıyor. hele Pelin yok mu Pelin. bayılıyorum o velede Allah cezamı vermesin ki! Yonca'dan başka kız mı bulamamışlardı Allah aşkına? çok da kötü bi giyim tarzı vardı, saç baş zaten felaketti, işe o kıyafetle mi gidilir ya? töbe töbe! zart diye öldü zaten. oh iyi oldu.
aramızda kalsın'ı izliyordum perşembeleri artık izleyemiyorum, reklam aralarında sadece.
Ama iyi biri değildi.Kocasının ailesini öğrendiği halde söylemedi yanlış anlamadıysam.Gerçi bu diziden çıktığı için kötü uğurlamak amaçlı senaristlerin yaptıkları birşeydi bence.Aynen öyle olur.Yeni sevgili gelir.
Pelin çok tatlı. Bayılıyorum.selam millet!
ben bu diziye bayılıyorum, Yonca hariç herkes süper rol yapıyor. hele Pelin yok mu Pelin. bayılıyorum o velede Allah cezamı vermesin ki! Yonca'dan başka kız mı bulamamışlardı Allah aşkına? çok da kötü bi giyim tarzı vardı, saç baş zaten felaketti, işe o kıyafetle mi gidilir ya? töbe töbe! zart diye öldü zaten. oh iyi oldu.
aramızda kalsın'ı izliyordum perşembeleri artık izleyemiyorum, reklam aralarında sadece.
Diziden çıktığı için ve çok konuşarak çıktığı için onu seyircinin gözünde kötü yaptılar.ben hepini seviyorum yonca son nefesinde diyebilirdi ailen ar ailesi diye
Yonca öldükten sonra Tarık ailesini öğrense sorun olmaz ki! Gül gibi yaşar gider, asıl Yonca ölmeden ortaya çıkmalıydı ki o zaman gör sen gırgırı şamatayı.Diziden çıktığı için ve çok konuşarak çıktığı için onu seyircinin gözünde kötü yaptılar.
internette çeşitli söylentiler var. bak istersen.Selen seyven neden diziden cikti ya arkadaşlar??
katılıyorum canım. ben de beğenmiyorum onları. sahneleri çıkınca sıkılıyorum resmen.Ben bir de şapkalı kıza gıcık oluyorum.Ona bakarsan şapkayla da işe gidilmez.Aramızda Kalsın'ı izliyorum ben.Reklam aralarında da bu dizi.Orada da Yadigar ve Civan'a gıcık oluyorum.
ya ben şu Şeniz'i merak ediyorum? ne haltlar karıştırıyo O alttan alttanYonca öldükten sonra Tarık ailesini öğrense sorun olmaz ki! Gül gibi yaşar gider, asıl Yonca ölmeden ortaya çıkmalıydı ki o zaman gör sen gırgırı şamatayı.
O yüzden söylese de anlamı yok.
Dizi iyice b.ka sardı zaten...
Ben de ölmemiş olmasını isterim. Bir ümit bekliyorum ama maalesef.Ya ben uzuldum. Alisiyorsun sonuçta... selen seyveni de severdim ama dizi de cok gicikti ama rol gereği bilemedim yaa böyle kotu oluyo kesin öldu mu arkadaslar ??
Birkaç sayfa önce konuştuk Şeniz hakkında.ya ben şu Şeniz'i merak ediyorum? ne haltlar karıştırıyo O alttan alttanbi de kocası yok ya ortada nerde acaba?
yok yok para karşılığı satmamıştır da bence kıskançlık var işin içinde. eltisinin tek oğlu 'tarık'! ve bu Şeniz'in çocuğu yok. bunların arasında husumet mi vardı da üzmek için mi yaptı? yani böyle basit bi sebep vardır gibi geliyor bana. kişisel bir hırs, inat, çekememezlik?Birkaç sayfa önce konuştuk Şeniz hakkında.
Ben de merak ediyorum.
Adamı öldürdü mü?
Tarık'ı para karşılığı sattı mı? (Engin'i işte... )
Arkadaşım da öyle söylüyor.yok yok para karşılığı satmamıştır da bence kıskançlık var işin içinde. eltisinin tek oğlu 'tarık'! ve bu Şeniz'in çocuğu yok. bunların arasında husumet mi vardı da üzmek için mi yaptı? yani böyle basit bi sebep vardır gibi geliyor bana. kişisel bir hırs, inat, çekememezlik?
Selen seyven neden diziden cikti ya arkadaşlar??
Selen seyven neden diziden cikti ya arkadaşlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?