- 28 Ocak 2009
- 34.572
- 58.346
- 1.123
- Konu Sahibi karamellitrilece
-
Evet babası aldı gönlünü almak için ama yanlış yaptı.pelin'e telefon mu alındı?
pelin zaten -sevimli olsa da- her şeye çok karışıyor.
o kadar küçük çocuk her lafın her konunun içinde.
Evet ben de beğenmedim.miray çok itici duruyo
ONLARIN BEBEĞİNE NE OLDU?kendi çıkarı için yapıyo işte pelini kandırarak babalık yapmış oluyo
hakan aldı kendini affettirmek için, bundan sonra annesiyle ve teyzoşlarıyla muhattap olmak zorunda kalmıcakmış.
akının sesi çok sırıtıyo, bu ses benim değil diye bağırıyo resmenEvet ben de beğenmedim.
Akını da beğenmedim sesi de kendi sesi değil galiba dublaj gitmemiş bence o ses.
bebeğe nolduğunu bende düşünüyorum, hiç konusuda geçmiyo. geçmiş bölümlerle ilgilide bişey hatırlamıyorumONLARIN BEBEĞİNE NE OLDU?
HAKAN İLE FULDEN'İN?
Bebek olayina hiç deginmediler.ONLARIN BEBEĞİNE NE OLDU?
HAKAN İLE FULDEN'İN?
akının sesi çok sırıtıyo, bu ses benim değil diye bağırıyo resmen
bebeğe nolduğunu bende düşünüyorum, hiç konusuda geçmiyo. geçmiş bölümlerle ilgilide bişey hatırlamıyorum
Bebek de rahatsızlık vardı. Muhtemelen düştü vs.Bebek olayina hiç deginmediler.
Keşke donse. Ve gunude değişse. Reytingler böyle olursa uzun ömürlü olmaz.Kızlar, Gazanfer'in lafı çok geçiyor. Gazanfer geri mi dönecek acaba? Öyle bir hisse kapıldım.
evet, perşembe iyiydi. bir de cılkı çıktı gibi ya, eski tadı vermiyor sanki.Keşke donse. Ve gunude değişse. Reytingler böyle olursa uzun ömürlü olmaz.
Aynen katılıyorum.1- Miray olmamış. Bu kız o role göre fazla iyi , yumuşak
2- Bu Miray'ın hali ne ya? Holding'te çalışıyor. Kafada o şapka falan... Çok saçma oluyor...
3- Akın'ın sesinin kendi sesi olmadığı çok belli ve bağırıyor resmen bu ses benim değil diye... Olmamış...
Aynen katılıyorum.
Dizi başladı sanki seferin Rıza ve Engin konusunda bir suçu yok.
Geçen bölüm rizayi büyüten kadın engin ve rizayi aynı kişi bıraktı demişti. Rizayi aziz bırakmış aynı kişi ise enginide aziz bırakmış oluyor.
Para gonderme olayında da azizin parmağı olabilir senizle beraber.
aziz değil, ismail akarca dedi rızanın annesi. o kimse artıkAynen katılıyorum.
Dizi başladı sanki seferin Rıza ve Engin konusunda bir suçu yok.
Geçen bölüm rizayi büyüten kadın engin ve rizayi aynı kişi bıraktı demişti. Rizayi aziz bırakmış aynı kişi ise enginide aziz bırakmış oluyor.
Para gonderme olayında da azizin parmağı olabilir senizle beraber.
aziz'in gerçek adı ismail akarca olmasın.aziz değil, ismail akarca dedi rızanın annesi. o kimse artık
mantıklı olabiliraziz'in gerçek adı ismail akarca olmasın.
Birakan aziz. Ismail akarca yurtta ki görevli öyle anladım. Mukadderede bir abimiz gibi cümle kurmuştu çalışan görevli demişti.aziz değil, ismail akarca dedi rızanın annesi. o kimse artık
izlemedim bu haftacücünün düğüne beraber geldiği kadın kimdi
Sevgilisi imiş dun öyle söyledi ama ben inanmadim.cücünün düğüne beraber geldiği kadın kimdi
cücü annesiyle tartışmıştı ben kimseye ümit vermiyorum diye 2 bölüm öncesi, sonrada bu kadın çıktı. bencede gerçek sevgili falan değil pelin babasından soğumasın onu babası gibi görmesin falan diye olabilir. mirayı sevmedim çok itici duruyoSevgilisi imiş dun öyle söyledi ama ben inanmadim.
Akin'in sesi değişmiş heralde de değil yeni mirayi beğenmedim sen nasıl buldun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?