- 29 Mart 2011
- 2.763
- 1.885
- 448
- Konu Sahibi karamellitrilece
-
Pelin çok tatlı yaaSanki yıllardır oyunculuk yapıyor. Ama Babasına çok sinir oluyorum pislik herif
Pelin'i yerim ya...Peline bayılıyorumm çok tatlı yaa yirim onu bennn
Evet, olabilir gibi...cücü ile tülay arasında bişi olcak demedi demeyin
cücü ile tülay arasında bişi olcak demedi demeyin
Ben de onu diyorum hep; Miray aslında güzel kız.bence de. tülay mutlu olsun.
başlarını kacırdım bende birazdan izlicem.
pelin gercekten cok tatlı nasıl rol yapiyor Allah cezamı vermesin kibirde cücükcüm demiyor mu, nazar değmesinnn
şu miray da artık şık giyinmeye başlasın yaa, aslında baya bi alımlı kız gerçek hayatında.
Dizinin anlami kalmadi. Guya kocamin ailesiydi. Ortada ne karı kaldi ne koca Gelini neden öldürmüşler ben o bölümü izleyemedin?
Hasta olduğu kısmı gördümde, onsuz eksik kalmış dizi
Aynen çokda yakışıyorlardı, bi diziden de başrol çıkınca dizinin tadı kalmıyor zaten, bakalım neye dönecek diziDizinin anlami kalmadi. Guya kocamin ailesiydi. Ortada ne karı kaldi ne koca 
Bencede. Artik izlemiycem ben :) benm gibi dizi koliği kacirdilar yakinda yayindan kalkarAynen çokda yakışıyorlardı, bi diziden de başrol çıkınca dizinin tadı kalmıyor zaten, bakalım neye dönecek dizi
Tvden kaçırınce gece netten izliyoruk bizdeBencede. Artik izlemiycem ben :) benm gibi dizi koliği kacirdilar yakinda yayindan kalkar
Bencede. Artik izlemiycem ben :) benm gibi dizi koliği kacirdilar yakinda yayindan kalkar
Pelin'i yerim ya...
Bu arada son iki bölümdür Pelin'li sahneler çoğaldı. Farkında mısınız?
Evet, akşam izlerken ben de onu dedim.Pelin tatlıydı evet.Son zamanlarda senaristler onun ilgi çektiğini gördüğü için artık onun sahnelerini çoğalttılar.Tıpkı Küçük Ağa'daki çocuk gibi.O da başlarda daha sevimliydi.Şimdi aynı şeyi Pelin'e yapıyorlar.Sevimlilikten çok bilmişliğe doğru yol alıyor.Yonca çok konuşuyordu şimdi o.
Duygusal bir kız galiba.Geçen gün settekiler doğum günü yapmışlar ona seviçten ağlamış.Evet, akşam izlerken ben de onu dedim.
Biz böyle sevimli buluyoruz konuşmasını falan ama çocuğun psikolojisini etkiliyor bu, inşallah çokbilmiş şımarık bir şey olmaz.
Duygusal bir kız galiba.Geçen gün settekiler doğum günü yapmışlar ona seviçten ağlamış.Şımarmaz gibime geliyor.
öyleymiş. kız kardeşim söyledi. :)Duygusal bir kız galiba.Geçen gün settekiler doğum günü yapmışlar ona seviçten ağlamış.Şımarmaz gibime geliyor.
bilmiyorum. :)ben sonunu şimdi izledim..
yonca, kime söylemiş tarığın öz ailesini bulduğunu.
tarık yıkıldıııı
öyleymiş. kız kardeşim söyledi. :)
bilmiyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?