Kocamın Ailesi Fox Tv

ben kaçırdım uyuyakalmışım son kısmında en son esma hanım sizde kalcam sen toparlanana kadar falan diyordu önemli birşey oldu mu

cücü ile tülay arasında bişi olcak demedi demeyin

bence de. tülay mutlu olsun.
başlarını kacırdım bende birazdan izlicem.
pelin gercekten cok tatlı nasıl rol yapiyor Allah cezamı vermesin ki birde cücükcüm demiyor mu, nazar değmesinnn

şu miray da artık şık giyinmeye başlasın yaa, aslında baya bi alımlı kız gerçek hayatında.

Ben de onu diyorum hep; Miray aslında güzel kız.

Pelin'i yerim ya...
Bu arada son iki bölümdür Pelin'li sahneler çoğaldı. Farkında mısınız?

Pelin tatlıydı evet.Son zamanlarda senaristler onun ilgi çektiğini gördüğü için artık onun sahnelerini çoğalttılar.Tıpkı Küçük Ağa'daki çocuk gibi.O da başlarda daha sevimliydi.Şimdi aynı şeyi Pelin'e yapıyorlar.Sevimlilikten çok bilmişliğe doğru yol alıyor.Yonca çok konuşuyordu şimdi o.

Evet, akşam izlerken ben de onu dedim.
Biz böyle sevimli buluyoruz konuşmasını falan ama çocuğun psikolojisini etkiliyor bu, inşallah çokbilmiş şımarık bir şey olmaz.

Evet, akşam izlerken ben de onu dedim.
Biz böyle sevimli buluyoruz konuşmasını falan ama çocuğun psikolojisini etkiliyor bu, inşallah çokbilmiş şımarık bir şey olmaz.
Duygusal bir kız galiba.Geçen gün settekiler doğum günü yapmışlar ona seviçten ağlamış. Şımarmaz gibime geliyor.

Duygusal bir kız galiba.Geçen gün settekiler doğum günü yapmışlar ona seviçten ağlamış. Şımarmaz gibime geliyor.

evet ne kadar tatlıydı değil mi?
mesela ben öbgz de emir berke'ye bayılıyordum. simdi aksine. cok itici geliyor. şımardı cünkü.

beren hep böyle kalsın

ben sonunu şimdi izledim..
yonca, kime söylemiş tarığın öz ailesini bulduğunu.
tarık yıkıldıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…