- 1 Şubat 2007
- 5.430
- 1.605
- 698
- Konu Sahibi karamellitrilece
-
Birkaç sayfa önce konuştuk Şeniz hakkında.
Ben de merak ediyorum.
Adamı öldürdü mü?
Tarık'ı para karşılığı sattı mı? (Engin'i işte... )
Belli olmaz ki o!anlaşma 13 bölümlükmüş belliymiş öleceği güle oynaya çıkmış diziden kavga gürültü yok demiş enarit
Aaa! Evet. Haklısın.şinesi bende merak ediyorum kocası yaşıyor ama nerde çünkü kaç kez annesiyle konuştu telde
anlaşma 13 bölümlükmüş belliymiş öleceği güle oynaya çıkmış diziden kavga gürültü yok demiş enarit
O kim ya merak ettim[="Filozof_Prenses, post: 37219774, member: 431297"]Ben de ölmemiş olmasını isterim. Bir ümit bekliyorum ama maalesef.Yeliz KUVANCI mı ne gelecekmiş diziye...
Sonuçta Yonca karakteri cadı falan ama bu şekilde olunca diziden soğuyor insan.
O kim ya merak ettimdirek arama motorundan bakmaliyim. Dizinin eski tadi olur mu bilemem....
Bence olmez yaa ne zamandi bu dizi ??[/QUOTE][QUOozof_Prenses, post: 37221240, member: 431297"]Belli olmaz ki o!
Ayrıca SELEN SEYVEN twitter'da Türkiye ve Güneş Gazetelerinin haberleri gerçek değildir gibi bir şey yazmış.
Aaa! Evet. Haklısın.
yarın akşam canım bende merakla bekliyorum şimdi ne olacak diyeBence olmez yaa ne zamandi bu dizi ??
ya bende seviyorum o kadini ama alisiyo insan sonuçta. .. bilemedim ya dizi devam eder mi ?yeliz kuvancı gelirse çok sevinirim ve diziye daha bir bağlanırım çok tatlı ve hoş mimikleri olan bir oyuncu öyle bir geçer zamankiden sonra seni bana yazmışlarda çok eğlenceli bir karakterdi ve en son böyle bitmesinin güzel avukatı umarım söylentiler doğrudur.
Bu akşam.Bence olmez yaa ne zamandi bu dizi ??
Yeliz KUVANCI ismini ilk kez duydum. :)yeliz kuvancı gelirse çok sevinirim ve diziye daha bir bağlanırım çok tatlı ve hoş mimikleri olan bir oyuncu öyle bir geçer zamankiden sonra seni bana yazmışlarda çok eğlenceli bir karakterdi ve en son böyle bitmesinin güzel avukatı umarım söylentiler doğrudur.
Dediğin gibi sorun Yeliz KUVANCI şu bu değil, sorun bu dizinin bu şekilde değiştirilmesi ana karakterin ölmesi vs.yeliz kuvancı yakışır mı ben emin değilim nedense. yeliz kuvancı yı severdim ama..
selen seyven de role yakışıyordu gıcık filandi ama
Bu akşam.
Yeliz KUVANCI ismini ilk kez duydum. :)
Dediğin gibi sorun Yeliz KUVANCI şu bu değil, sorun bu dizinin bu şekilde değiştirilmesi ana karakterin ölmesi vs.
Hayırlısı bakalım.
Yeliz de cadı olacakmış galiba, dizinin içeriği ismine uygun olmalı yaAma tam sürpriz oldu dimi? Hiç haberi de gelmedi cikacağina dair.
Genelde deriz ya başrol ölmez bi şekilde canlanır filan. Bu tam dumur etti bizi
Ben meraktan izlerim yaaa, o aileyi sevdim.
Birde yeliz kuvanci nin bunun gibi cadı olması gerekir, bakalım merak içindeyim.
O değil Hicran da bitiyor yaaa
Yeliz de cadı olacakmış galiba, dizinin içeriği ismine uygun olmalı ya
Hicran ne? "Bana Artık Hicran De" mi?
Bende izliyorum ama ben yoncayı seviyordum yaa. Niye çıktı dizidenDizimiz başlıyor bakalım güneşli bölümler nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?