Kocamın Ailesi Fox Tv

anlaşma 13 bölümlükmüş belliymiş öleceği güle oynaya çıkmış diziden kavga gürültü yok demiş enarit
Belli olmaz ki o!
Ayrıca SELEN SEYVEN twitter'da Türkiye ve Güneş Gazetelerinin haberleri gerçek değildir gibi bir şey yazmış.
şinesi bende merak ediyorum kocası yaşıyor ama nerde çünkü kaç kez annesiyle konuştu telde
Aaa! Evet. Haklısın.

Ayy akıl işi değil ya bu senaristlerin yaptığı ne güzel izliyorduk valla sinir oldum. Kim gircek acaba yerine ... ölmesi diziden cikmasi ciddwn acayip sacma olmus....
anlaşma 13 bölümlükmüş belliymiş öleceği güle oynaya çıkmış diziden kavga gürültü yok demiş enarit

[="Filozof_Prenses, post: 37219774, member: 431297"]Ben de ölmemiş olmasını isterim. Bir ümit bekliyorum ama maalesef. Yeliz KUVANCI mı ne gelecekmiş diziye...
Sonuçta Yonca karakteri cadı falan ama bu şekilde olunca diziden soğuyor insan.[/QUOTE]
O kim ya merak ettim direk arama motorundan bakmaliyim. Dizinin eski tadi olur mu bilemem....

O kim ya merak ettim direk arama motorundan bakmaliyim. Dizinin eski tadi olur mu bilemem....[/QUOTE]

öyle bir geçer zamankide öğretmendi metenin öğretmeni galiba dizide yeni insan işleri müdürü oldu

O kim ya merak ettim direk arama motorundan bakmaliyim. Dizinin eski tadi olur mu bilemem....

öyle bir geçer zamankide öğretmendi metenin öğretmeni galiba dizide yeni insan işleri müdürü oldu[/QUOTE]
Aaaa hurrem rengi saci vardi o muuuu ??

[QUOozof_Prenses, post: 37221240, member: 431297"]Belli olmaz ki o!
Ayrıca SELEN SEYVEN twitter'da Türkiye ve Güneş Gazetelerinin haberleri gerçek değildir gibi bir şey yazmış.
Aaa! Evet. Haklısın.[/QUOTE]
Bence olmez yaa ne zamandi bu dizi ??

[QUOozof_Prenses, post: 37221240, member: 431297"]Belli olmaz ki o!
Aaa! Evet. Haklısın.
Bence olmez yaa ne zamandi bu dizi ??[/QUOTE]
yarın akşam canım bende merakla bekliyorum şimdi ne olacak diye

yeliz kuvancı gelirse çok sevinirim ve diziye daha bir bağlanırım çok tatlı ve hoş mimikleri olan bir oyuncu öyle bir geçer zamankiden sonra seni bana yazmışlarda çok eğlenceli bir karakterdi ve en son böyle bitmesinin güzel avukatı umarım söylentiler doğrudur.

ya bende seviyorum o kadini ama alisiyo insan sonuçta. .. bilemedim ya dizi devam eder mi ?

yeliz kuvancı yakışır mı ben emin değilim nedense. yeliz kuvancı yı severdim ama..

selen seyven de role yakışıyordu gıcık filandi ama

Bence olmez yaa ne zamandi bu dizi ??
Bu akşam.

Yeliz KUVANCI ismini ilk kez duydum. :)
yeliz kuvancı yakışır mı ben emin değilim nedense. yeliz kuvancı yı severdim ama..

selen seyven de role yakışıyordu gıcık filandi ama
Dediğin gibi sorun Yeliz KUVANCI şu bu değil, sorun bu dizinin bu şekilde değiştirilmesi ana karakterin ölmesi vs.
Hayırlısı bakalım.

Bu akşam.

Yeliz KUVANCI ismini ilk kez duydum. :)
Dediğin gibi sorun Yeliz KUVANCI şu bu değil, sorun bu dizinin bu şekilde değiştirilmesi ana karakterin ölmesi vs.
Hayırlısı bakalım.

Ama tam sürpriz oldu dimi? Hiç haberi de gelmedi cikacağina dair.
Genelde deriz ya başrol ölmez bi şekilde canlanır filan. Bu tam dumur etti bizi

Ben meraktan izlerim yaaa, o aileyi sevdim.
Birde yeliz kuvanci nin bunun gibi cadı olması gerekir, bakalım merak içindeyim.

O değil Hicran da bitiyor yaaa

Yeliz de cadı olacakmış galiba, dizinin içeriği ismine uygun olmalı ya

Hicran ne? "Bana Artık Hicran De" mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…