- 14 Aralık 2025
- 20
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi ceydaduygu
-
Hayır o konuda değil bu eşimin konusu için görüşmesindenn bahsediyorumBanka diye bir kurum var onu kullanabilirsiniz.
Evinize almamaya devam edeceksınız yegenını.
Bir başkasının sucu yüzünden kardesıne tavır almayın .
Ayrıca görüntüler varken neyin inkarı çok merak ettim ?
Şimdi benım yegenım olduğunu düşünürsek ablamın yada abimin suçu ne , neden ablamı abimi hayatımdan çıkarayım ki ? Yegenım aklı başında büyük biriyse yegenıme sınır koyarım
Görüşmemeye devam edin .Evet doğru ama kızına bişey dememesi zoruma gitti hani hiç suçu yokmuş gibi kızını korudu başkası almış senin üstüne kalmış gibi konuşması yüzünden onunla da görüşmüyorum bide küçük bı miktar değil baya büyük bı miktar giden para bı özür bile diletmedi kızına sanki bizi enayi gibi gördü bnde görüşmek istemediğim için görüşmüyorum
Aynen doğru diyorsunuz ister istemez zoruma gidiyor ve eşim parayı seven bı adam bunlara karşı böyle suspus durması bana gelincede en ufak bi hatamda kavga çıkarması olduğu için zoruma gidiyorGörüşmemeye devam edin .
evinize gelmedıkleri sürece eşinizin kararlarına yapacak bisey yok .
Valla görüntü olduktan sonra hâlâ çocuğum hırsız değil diyorsa o onun sorunu polise gitmedik ama görüştuler duruyorO zaman polise gitseydiniz madem. Kimse benim cocugum da hirsiz demez. Benim kaynim annesinin butun altinlarini caldi harcadi 7 mahalle biliyor. Kv hala altinlari cinler periler goturmus gibi aaaa bi anda yok oldu modunda.
Tabi tahmini doğru çıktı ister istemezEşiniz bence biliyordu daha önceden kimin aldığını
Bide şunu eklemek istedim paranın gittiğinden haberimiz yok tabi o hafta bize 3 kez geldiler gündüz anne kız ve beni aşağı çağırdı annesi kızında tuvalet için evime çıktı beni tam 20 dakika boyunca aşağıda oyaladı sonrada telefon geldi anne bn tuvaletten çıktım diye sonrada bnmle birlikte yukarı çıktı biraz oturdular ve gittiler ve bnm cam yere yakın bnm düşüncem de şu poşete koydular camın kenarında aldılar diye düşünüyorumEvinize almamaya devam edeceksınız yegenını.
Bir başkasının sucu yüzünden kardesıne tavır almayın .
Ayrıca görüntüler varken neyin inkarı çok merak ettim ?
Şimdi benım yegenım olduğunu düşünürsek ablamın yada abimin suçu ne , neden ablamı abimi hayatımdan çıkarayım ki ? Yegenım aklı başında büyük biriyse yegenıme sınır koyarım
Ama parayı sakladigimiz bölümü ilk açıyor biliyor o para bitti gelip tekrar almak istedi tabi aradığını bulamadıPara aldığı görüntü yok sadece karıştırıyor ise polise gitseniz bile eşiniz yeğenim tabi gezebilir evimde diyecektir
Yani bu denklemde siz her türlü yalnız kalıyorsunuz
Eve almamaya devam edin şuan yapabileceğiniz başka bir şey yok gibi
Anladım ben sizi keşke bir miktar bıraksaydınız madem kamera koydunuzAma parayı sakladigimiz bölümü ilk açıyor biliyor o para bitti gelip tekrar almak istedi tabi aradığını bulamadı
Bide şunu eklemek istedim paranın gittiğinden haberimiz yok tabi o hafta bize 3 kez geldiler gündüz anne kız ve beni aşağı çağırdı annesi kızında tuvalet için evime çıktı beni tam 20 dakika boyunca aşağıda oyaladı sonrada telefon geldi anne bn tuvaletten çıktım diye sonrada bnmle birlikte yukarı çıktı biraz oturdular ve gittiler ve bnm cam yere yakın bnm düşüncem de şu poşete koydular camın kenarında aldılar diye düşünüyorumAnladım ben sizi keşke bir miktar bıraksaydınız madem kamera koydunuz
Aldığını böylelikle ispat edebilirdiniz
Dediğim gibi şimdi sadece karıştırmış gibi algılanır
sizin eşiniz sizden kıskanıp yegenıne feda olsun demıs resmenAynen doğru diyorsunuz ister istemez zoruma gidiyor ve eşim parayı seven bı adam bunlara karşı böyle suspus durması bana gelincede en ufak bi hatamda kavga çıkarması olduğu için zoruma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?