- 14 Aralık 2025
- 20
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi ceydaduygu
-
Allah'a ve zamana biraktim eğer ki böyle bişey veya farklı bişey yazarlarsa kenara çekilip izlicem ve sana iyi oldu diycem inşallah o günleri yasarim burdan da size o mutlu haberi veririrmsizin eşiniz sizden kıskanıp yegenıne feda olsun demıs resmen
E o zaman belki de eşin söyledi paranın yerini, kardeşi de seni aşağıda oyaladı aldılar parayı. Eşin de bu yüzden ses çıkarmıyor hırsızlığaBide şunu eklemek istedim paranın gittiğinden haberimiz yok tabi o hafta bize 3 kez geldiler gündüz anne kız ve beni aşağı çağırdı annesi kızında tuvalet için evime çıktı beni tam 20 dakika boyunca aşağıda oyaladı sonrada telefon geldi anne bn tuvaletten çıktım diye sonrada bnmle birlikte yukarı çıktı biraz oturdular ve gittiler ve bnm cam yere yakın bnm düşüncem de şu poşete koydular camın kenarında aldılar diye düşünüyorum
C ceydaduygu
İsteseler siz izin vermeyecektiniz, onlar da gözünüze baka baka almış, eşinizin de işine gelmiş böylesi. Birini gözden çıkarması gerekiyordu, bu tabi kardeşi olmamış.Merhabalar öncelikle bizim evde paramiz gitti yani çalındı bizde kim olduğunu bilmiyoruz tabi çünkü yabancı kimse gelmiyor evimize herneyse eşimin yeğeni geldi grumcemn kızı bana çok farklı yaklaştı tabi paranın çalındığını kimseye söylemedik sonra beni evden göndermek için akla karayı seçti bnde çıktım çocuklarıda ona bıraktım evde diğer telefondan kamera açtım ve bı baktım ki yatak odamı komple kurcalıyor önceden almış zaten belli etti bizde kalan paramızı tabi ordan kaldırdık orda bulamayınca heryeri arıyor videoya da neyse bunu gösterdik tabi ve inkar ettiler bu kadar parayı alması mümkün değil başkası girmiş almıştır felan diye aradan hemen hemen 3 ay geçti sayılır eşim hâlâ kız kardeşiyle görüşüyor yeğeniyle değil tabi görüntüde kız kardeşi yok onun kızı var bnde onlarla görüşmüyorum güvenim kırıldı bı kere eşimin görüşmesi de hâlâ zoruma gidiyor kız kardeşi tamam hani konuşur ama samimi olma diyorum sınırıni belli et diyorum kırmızı cizgin olsun bn onları evime almam dedim ne olursa olsun yani sizce bu halde ne yapabilirim yardımcı olursanız
Yok o kadar da yapmaz eşim çünkü evde yüzleşme yaptık bu eve gelicez artık dedi kardeşi ses edemedi tabiki gelmicekler izin vermem ama eşim o kadar da yapmaz çünkü elinde görüntüler var en ufak.biseyinde seni bildiririm dedi o yüzden bide ortak işlerimiz var evet o yüzden de görüşüyor ama.bn görüşmüyorumE o zaman belki de eşin söyledi paranın yerini, kardeşi de seni aşağıda oyaladı aldılar parayı. Eşin de bu yüzden ses çıkarmıyor hırsızlığa
İsteseler siz izin vermeyecektiniz, onlar da gözünüze baka baka almış, eşinizin de işine gelmiş böylesi. Birini gözden çıkarması gerekiyordu, bu tabi kardeşi olmamış.
Yatak odanı kilitle onlar ve başkaları da gelince anlasınlarMerhabalar öncelikle bizim evde paramiz gitti yani çalındı bizde kim olduğunu bilmiyoruz tabi çünkü yabancı kimse gelmiyor evimize herneyse eşimin yeğeni geldi grumcemn kızı bana çok farklı yaklaştı tabi paranın çalındığını kimseye söylemedik sonra beni evden göndermek için akla karayı seçti bnde çıktım çocuklarıda ona bıraktım evde diğer telefondan kamera açtım ve bı baktım ki yatak odamı komple kurcalıyor önceden almış zaten belli etti bizde kalan paramızı tabi ordan kaldırdık orda bulamayınca heryeri arıyor videoya da neyse bunu gösterdik tabi ve inkar ettiler bu kadar parayı alması mümkün değil başkası girmiş almıştır felan diye aradan hemen hemen 3 ay geçti sayılır eşim hâlâ kız kardeşiyle görüşüyor yeğeniyle değil tabi görüntüde kız kardeşi yok onun kızı var bnde onlarla görüşmüyorum güvenim kırıldı bı kere eşimin görüşmesi de hâlâ zoruma gidiyor kız kardeşi tamam hani konuşur ama samimi olma diyorum sınırıni belli et diyorum kırmızı cizgin olsun bn onları evime almam dedim ne olursa olsun yani sizce bu halde ne yapabilirim yardımcı olursanız
Esınız caldirmis olabilir mi?Benim tek suçum onlara guvenmekti ki binada eşim de dahil görüşüyor evet ortak işleri var çünkü o yüzden samimi değiller artık eskisi gibi çünkü bn evime almam dedim ses edemedi çünkü haklıyım
Onlar zaten artık gelemezlerYatak odanı kilitle onlar ve başkaları da gelince anlasınlar
Asla böyle bişey yapmaz borç isteseler bile vermez ki bnden çekinen bı kocam yok yani kendi bildiği gibi yapar ama parayı gözden çıkarmazEsınız caldirmis olabilir mi?
Valla hiç öyle demeyin kardeş bu illa ki gelecek moralimizi bozmuş gibi olmasın da. Yıllar sonra olsa yine gelir. Kapıyı kilitleyip unutmadığınızı belli edebilirsniz sadece.Onlar zaten artık gelemezler
Aynen doğru söylüyorsunuzValla hiç öyle demeyin kardeş bu illa ki gelecek moralimizi bozmuş gibi olmasın da. Yıllar sonra olsa yine gelir. Kapıyı kilitleyip unutmadığınızı belli edebilirsniz sadece.
Öyle zaten görüşmüyorum asla onlarla oda dışarda veya telefonda çok görüşmüyor zaten artıkkimse benim yatak odama girip gezemez yaa, belki özel çamaşırım var dolaplarımda ki var, buda normal mahrem bi alan sonuçta. sizin durumunuzda eşinizde cephe almalı çalan kişinin aileside azcık boyun büksün bi zahmet, mademki kızlarının böyle bi huyu var nediyim. tazmin etme yollarına girmeliler bence. eğer sonuç alamıyosanız onlarla görüşmemeye devam edin, eşimin görüşmesini istemezdim ama görüşüyosada nabvim surat asardım en fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?