artık ne kadar nefret ettiysemHer bayramda gitmene gerek yok bugüne kadar onlarla geçtiyse bu seferde kendi ailemle geçirmek istiyorum de gönlünü alarak bence izin verecektir eşin. Ayrıca zaten başka ilde yaşıyorlarmis niye bu kadar rahatsız oluyosun aynı evde yaşayanlar da var. Bence haline sukret...
özüne döndükten sonra düzeltmem 3 ayı buluyo ama cnmLimoncu bırak Ada'mı bari Bayram'da senin kalıplarına uymak zorunda kalmasın
Özüne dönsün
3 gün bayram işte gider gelir
Geri kalan Zaman'da seninle
Senin ailen de iyi değil
Onunki de
Boş ver aileleri
Onu yaptı bunu dedi
Gitmiyorsan gitme otur evinde
Gidersen de orada misafir olarak git
otur işte
özüne döndükten sonra düzeltmem 3 ayı buluyo ama cnm
bu böyles sürr gider daha 20 30 yıl onun anasınn ölmesinimi bekliyim yani sırf bunun icin bile nefret ettiriyo kendindne o kadın
yazıkkı onun icin ben ailemi bıraktım kactım geldim onun yuzunden 3 sene ailemle kus kaldım degermi 000Bi evlat için anne kötü olmaz. Benim de çocuğum var. Bundan sonra 30 bayram olacağı garantisini kimse veremez. Sen gelin gözüyle görürsün o evlat. Kv deni korumak için demiyorum benim de problemlerim oluyo elbette ama asla esi mi onlardan ayirmayi uzak tutmayı düşünmedim. Çünkü kendi anne babasına yüz çeviren erkek esi ne de kolaylıkla bunu yapar. Bunu unutma.
esimin diger yönlerini yazsam altın tac takarsın anlıma nasıl duruyosun o adamla diyee :))))) emin olİyi de o Zaman sen de git
Ayrıca anası ölse de gider kardeşleri akrabaları var
Ada'mı olduğu gibi kabul et ya da ayrıl
İkinize de zor hayat böyle
Bazen eşini merak ediyorum Cidden
seni zorlamaması artıher sene aynı terane yaa valla delirim ben görmek duymak bile istemiyorum hatta esimin onlara gitmesi ceyiz bohcası gibi valiz hazırlamasına bile tahammül edemiyorum beni gel diye zorlamıyo ama bayramın 3 gununude orda gecircek baska sehir tabi diger kardesler curcunu ooo bulasık yalasık gırla kaynanan yemek yapmaz zaten esimde boyuna gider dısardan yer ana ne ise yarıyosun bayram gelmis yemek yapmıyosun demez
tabi bi sürü sey var benim gitmememdeki amac
esim sadece bayramlarda gitmiyo tabi 3 ayda bi ille gider ailesini görmeye offfffffff
sırf esim dengeyi saglayamadıgı icin böyle onada söylüyorum ama annesi yzuune tükürse ooo yagmur yagdı dıcek karakterde kız kardesleri öyle pis huylu her sene ille biri biriyle küss lanet seyler aslında bulasmamak gitmemek en güzeli ama esimi essek gibi kullanıyolar gel götür yap et onların kocaları pasa gibi karsılanıyo benim kocam öz oglu ne yemek ne hurmet bizimkide anne iste ilerde ölcek ulan annen 30 sene daha yasıcak farzet senin anan yüzünden ben bayramları hep ayrımı gecircem
erken evlenmek iste hep bunlar ahh simdi evleneydim kızlar size söylüyorum öyle 21 22 yasında evlenmeyin en az 30 olsun evlenme yasıı cahillikte hersey ask geliyo insana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?