kocamın ailesi yuzunden bayramlarda nefret eder oldum

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
her sene aynı terane yaa valla delirim ben görmek duymak bile istemiyorum hatta esimin onlara gitmesi ceyiz bohcası gibi valiz hazırlamasına bile tahammül edemiyorum beni gel diye zorlamıyo ama bayramın 3 gununude orda gecircek baska sehir tabi diger kardesler curcunu ooo bulasık yalasık gırla kaynanan yemek yapmaz zaten esimde boyuna gider dısardan yer ana ne ise yarıyosun bayram gelmis yemek yapmıyosun demez

tabi bi sürü sey var benim gitmememdeki amac

esim sadece bayramlarda gitmiyo tabi 3 ayda bi ille gider ailesini görmeye offfffffff

sırf esim dengeyi saglayamadıgı icin böyle onada söylüyorum ama annesi yzuune tükürse ooo yagmur yagdı dıcek karakterde kız kardesleri öyle pis huylu her sene ille biri biriyle küss lanet seyler aslında bulasmamak gitmemek en güzeli ama esimi essek gibi kullanıyolar gel götür yap et onların kocaları pasa gibi karsılanıyo benim kocam öz oglu ne yemek ne hurmet bizimkide anne iste ilerde ölcek ulan annen 30 sene daha yasıcak farzet senin anan yüzünden ben bayramları hep ayrımı gecircem

erken evlenmek iste hep bunlar ahh simdi evleneydim kızlar size söylüyorum öyle 21 22 yasında evlenmeyin en az 30 olsun evlenme yasıı cahillikte hersey ask geliyo insana

Ama sonuçta seni zorlamıyor ki illa geliceksin diye.Bu iyi birşey.Bunun yüzünden ne kavgalar çıkıyor normalde.Hem 3 ayda bir gitmesi de normal.Daha ne kadar durabilir insan özler.Sen de hiç bu durumu kafana takmayıp kendi ailenle geçir bayramını.Ayrı kalmanız konusunda da yapcak bişey yok bu durumda.Sen gitmediğin için o bende gitmeyeyim o zaman demez.

Şimdi kaynananız eşinize nasıl davranıyor iyi karşılamıyor mu bilemem. Ama eşinize kötü davransalar bile eşinizin tercihi gidip gitmemek. Ailesi sonuçta. hem de 3. günü gidiyormuş demek ki ilk iki gün sizinle daha ne istiyorsunuz ki adam ailesini mi silsin?
+Pardon 3 gününü de yazmışsınız yanlış okumuşum. Oyleyse konuşun bir kısmını sizinle geçirsin.

Her bayramda gitmene gerek yok bugüne kadar onlarla geçtiyse bu seferde kendi ailemle geçirmek istiyorum de gönlünü alarak bence izin verecektir eşin. Ayrıca zaten başka ilde yaşıyorlarmis niye bu kadar rahatsız oluyosun aynı evde yaşayanlar da var. Bence haline sukret...

artık ne kadar nefret ettiysem
2 senedir zaten gitmiyorum

ama ömrümüz daha 50 sene farzedelim 30 sene kaynanam var diye 30 sene daha her bayram esim ailesine gitmek zorundami bunu algılamıyo kapasitesi yok yakın sehir arife git kal 1 gece bayramın 1 .günü öp elini aksama gel fazla iyi niyetli kaynanam diger ogullarını bosattı kızlar fing atıyo kocalarını susturdu esimi damatlarla yan yana getirdilermi rezil ediyolar aslında bunu görmyee tahammül edemedigim icin gitmiyorum benim yanımda kimse kocamı asalıyamaz ama benim aptal kocam simdi damada kızarsam kardesimi anneme getirmez annemde bana bagrırı kafasında ergenlik degil 5 yasındaki cocuk kafası esim 40 yasına gelcek bu arada kendi özgüveni hic yok nasıl asık oldum sasıyorum kendime

Limoncu bırak Ada'mı bari Bayram'da senin kalıplarına uymak zorunda kalmasın

Özüne dönsün

3 gün bayram işte gider gelir

Geri kalan Zaman'da seninle

Senin ailen de iyi değil

Onunki de

Boş ver aileleri

Onu yaptı bunu dedi

Gitmiyorsan gitme otur evinde

Gidersen de orada misafir olarak git
otur işte

İyi de doğrudan sana yapılan bir şey yok. Alan memnun satan memnun gibi bi durum var. Eşin rahatsız olmuyorsa banane de geç boşver. Bu kadar büyük dert etme sinirlerini bozma. Ailesi sonuçta

özüne döndükten sonra düzeltmem 3 ayı buluyo ama cnm

bu böyles sürr gider daha 20 30 yıl onun anasınn ölmesinimi bekliyim yani sırf bunun icin bile nefret ettiriyo kendindne o kadın

Kaynanam ve kayınpederimi günahım kadar sevmem ınan buna. Benıde ailesine gitmek için zorlamaz. Ve bize cok yakın mesafedeler 10 dk kadar. Ben 6-7 aydır gitmiyorum bile. Eşimede gitme demiyorum gitmesinden de rahatsız olmuyorum. Ailesi sonuçta. Bence bu konuya cok takılma derim ben.

Bi evlat için anne kötü olmaz. Benim de çocuğum var. Bundan sonra 30 bayram olacağı garantisini kimse veremez. Sen gelin gözüyle görürsün o evlat. Kv deni korumak için demiyorum benim de problemlerim oluyo elbette ama asla esi mi onlardan ayirmayi uzak tutmayı düşünmedim. Çünkü kendi anne babasına yüz çeviren erkek esi ne de kolaylıkla bunu yapar. Bunu unutma.

özüne döndükten sonra düzeltmem 3 ayı buluyo ama cnm

bu böyles sürr gider daha 20 30 yıl onun anasınn ölmesinimi bekliyim yani sırf bunun icin bile nefret ettiriyo kendindne o kadın

İyi de o Zaman sen de git

Ayrıca anası ölse de gider kardeşleri akrabaları var

Ada'mı olduğu gibi kabul et ya da ayrıl

İkinize de zor hayat böyle

Bazen eşini merak ediyorum Cidden

yazıkkı onun icin ben ailemi bıraktım kactım geldim onun yuzunden 3 sene ailemle kus kaldım degermi 000

oyle guvenmistim ki biz asla sizin gibi olmıcaz biz cok baskayız naraları atıyodum nerdeyse o kadar asık olmusum ki kendimde ailemi bıraktım esim icin

KACAN KIZLAR İYİ OKUYUN PRENS CHARS TA OLSA kimse icin kacmayın

İyi de o Zaman sen de git

Ayrıca anası ölse de gider kardeşleri akrabaları var

Ada'mı olduğu gibi kabul et ya da ayrıl

İkinize de zor hayat böyle

Bazen eşini merak ediyorum Cidden
esimin diger yönlerini yazsam altın tac takarsın anlıma nasıl duruyosun o adamla diyee :))))) emin ol

Bayrami bölüşün öyleyse. Bir iki gun onlarda bir iki gun sizin ailede kalin.
3günlük bayram için aranizi bozmaya degmez.

Biz de ilk gun kendi aileme diger günler esime gidiyoruz.iki tarafi da memnun ediyoruz.

Limoncu sen ne dusunuyorsan onu soyleyen bir kadinsin, o yuzden cok takdir ediyorum seni. Ve haklisin maalesef. Her bayram kosa kosa ailelere gidecegiz diye bir kural yok ki. Bazen de dersin ki hadi askim gel bu bayrami beraber gecirelim tatile gidelim.

Eşiniz 3 ayda bir ailesini görmeye gidiyor diyemi laf ediyosunz bunca , sizi zorlayan kimsede yok üstelik kusura bakmayinda herkesin ailesi kendine , annesi tabiki kymtli olcak , sizide bir anne dogurmadimi , soyledikleriniz çok saygısızca , ailesini tabi gitcek görecek ilgilenicek sizle evlendi diye onları yokmu sayacakti ? Ne emeklerle büyütüldü o kocanız , sizde evlat sahibisinizdir yapmayın Allah aşkına bu kadarda . Size karışan görüşen YK daha ne istiyorsunuz ..

Neden annesi ve kiz kardesleri esinizi asagilasin ki?Birinin oglu digerlerinin abisi.

Hadi size kotu davranirlar ona inanirim ama esiniz kotu muamele gorse zaten gitmek istemez diye dusunuyorum.Koca adam sonucta saf degildir.

seni zorlamaması artı
Tüm bayramı ayrı geçirmeniz yanlış bence
Çokmu uzaktalar
Bir gün kalıp gelsin o gün sende ailenle görüş
Kalan günleri birlikte geçirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…