yanlıs anlasılma var sanırım esim 40 ben 30 kaynanam 60 :)))Kaynanan 40 yasında.
Sen 30 yaşındasın. Eşin senden 10 yaş büyük olduğuna göre her bayram gittiğiniz kişinin gerçekten kaynananız olduğuna emin misiniz :)
Beynim yanıyoooorr
yanlıs anlasılma var sanırım esim 40 ben 30 kaynanam 60 :)))
esime annen 30 sene daha yasasa 30 sene bayramlarda ayrımı kalıcaz yazmıstım yanlıs anlasılmıs galibaa
ailesine gitmesi sorun degil 1 gece kalıp gelse amenna ama yok illle 4 gece kalıcak bu sacma geliyo bana aramızda 4 saat var yani arifeden gidicek zatenSizi zorlamıyorsa ne güzel gitsin kendi bayramı geçirsin ailesiyle 3 ayda bir gitmesi de çok sık değil ki 3 ay uzun süre aslında?Orada nasıl muamele gördüğü De kendini ilgilendirir artık Annesinin yemek yapmaması da çok mesele değil aslında yapmayabilir
Siz bayramda ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Ben de şu aralar eşimin ailesiyle görüşmüyorum eşim görüşüyor çocuğu da onlara götürüyor ben de gayet memnunum bu durumdan beni zorlamıyor ailemle görüşeceksin diye
Bu arada ben de 22 yaşımda evlendim 2 yıllık evliyim
Tamam da onlar başka şehirde değil mi?Bir gece kalınıp dönülür mu ?Gidilmisken birkacgun kalinir.Seni de zorlamiyormus galiba .Oh mis.Neyi sorun ediyorsun daha.Sen de ailenin yaninda kal.Haksızsın.benim ailem burda esim her bayram kendi ailesine gider beni rahatsız eden bu
iste o kafada olsa zaten sorun degil 1 gece kal gel diyorum ama yok ille 4 gun kalıcak buda bana yanlıs geliyo onun annesi varsa benimde annem var bayram ve anneler sag diye neden tüm bayramları ille ailelerde gecirelim ki tamam 1 gce kal bende geliyim ama sonra evimize dönelim 4 gun kaynanada kızlar damatlar ayyy huzur olsa amenne huzurda yok
başkası aşağılayamaz ama sen her şekilde aşağılayabiliyorsun aptal kocam ezik nasıl kelimeler bunlar yaaartık ne kadar nefret ettiysem
2 senedir zaten gitmiyorum
ama ömrümüz daha 50 sene farzedelim 30 sene kaynanam var diye 30 sene daha her bayram esim ailesine gitmek zorundami bunu algılamıyo kapasitesi yok yakın sehir arife git kal 1 gece bayramın 1 .günü öp elini aksama gel fazla iyi niyetli kaynanam diger ogullarını bosattı kızlar fing atıyo kocalarını susturdu esimi damatlarla yan yana getirdilermi rezil ediyolar aslında bunu görmyee tahammül edemedigim icin gitmiyorum benim yanımda kimse kocamı asalıyamaz ama benim aptal kocam simdi damada kızarsam kardesimi anneme getirmez annemde bana bagrırı kafasında ergenlik degil 5 yasındaki cocuk kafası esim 40 yasına gelcek bu arada kendi özgüveni hic yok nasıl asık oldum sasıyorum kendime
Evlilik fedakarlık istiyor yoksa bekarlık sultanlık demezdi atalar yaşın küçük sanırsam empati kur sabır tatlı dil Anlayış güzel bak güzel Gör bunlar klişe oldugu kadar gerçeklerher sene aynı terane yaa valla delirim ben görmek duymak bile istemiyorum hatta esimin onlara gitmesi ceyiz bohcası gibi valiz hazırlamasına bile tahammül edemiyorum beni gel diye zorlamıyo ama bayramın 3 gununude orda gecircek baska sehir tabi diger kardesler curcunu ooo bulasık yalasık gırla kaynanan yemek yapmaz zaten esimde boyuna gider dısardan yer ana ne ise yarıyosun bayram gelmis yemek yapmıyosun demez
tabi bi sürü sey var benim gitmememdeki amac
esim sadece bayramlarda gitmiyo tabi 3 ayda bi ille gider ailesini görmeye offfffffff
sırf esim dengeyi saglayamadıgı icin böyle onada söylüyorum ama annesi yzuune tükürse ooo yagmur yagdı dıcek karakterde kız kardesleri öyle pis huylu her sene ille biri biriyle küss lanet seyler aslında bulasmamak gitmemek en güzeli ama esimi essek gibi kullanıyolar gel götür yap et onların kocaları pasa gibi karsılanıyo benim kocam öz oglu ne yemek ne hurmet bizimkide anne iste ilerde ölcek ulan annen 30 sene daha yasıcak farzet senin anan yüzünden ben bayramları hep ayrımı gecircem
erken evlenmek iste hep bunlar ahh simdi evleneydim kızlar size söylüyorum öyle 21 22 yasında evlenmeyin en az 30 olsun evlenme yasıı cahillikte hersey ask geliyo insana
Aile muhabbetleri eşini kapsar sen takma bunları kendi muhabbetin güzelse sorun yokEvlilik fedakarlık istiyor yoksa bekarlık sultanlık demezdi atalar yaşın küçük sanırsam empati kur sabır tatlı dil Anlayış güzel bak güzel Gör bunlar klişe oldugu kadar gerçekler
Allah yardımcın olsun. Zor ama sabrether sene aynı terane yaa valla delirim ben görmek duymak bile istemiyorum hatta esimin onlara gitmesi ceyiz bohcası gibi valiz hazırlamasına bile tahammül edemiyorum beni gel diye zorlamıyo ama bayramın 3 gununude orda gecircek baska sehir tabi diger kardesler curcunu ooo bulasık yalasık gırla kaynanan yemek yapmaz zaten esimde boyuna gider dısardan yer ana ne ise yarıyosun bayram gelmis yemek yapmıyosun demez
esim sadece bayramlarda gitmiyo tabi 3 ayda bi ille gider ailesini görmeye offfffffff
sırf esim dengeyi saglayamadıgı icin böyle onada söylüyorum ama annesi yzuune tükürse ooo yagmur yagdı dıcek karakterde kız kardesleri öyle pis huylu her sene ille biri biriyle küss lanet seyler aslında bulasmamak gitmemek en güzeli ama esimi essek gibi kullanıyolar gel götür yap et onların kocaları pasa gibi karsılanıyo benim kocam öz oglu ne yemek ne hurmet bizimkide anne iste ilerde ölcek ulan annen 30 sene daha yasıcak farzet senin anan yüzünden ben bayramları hep ayrımı gecircem
erken evlenmek iste hep bunlar ahh simdi evleneydim kızlar size söylüyorum öyle 21 22 yasında evlenmeyin en az 30 olsun evlenme yasıı cahillikte hersey ask geliyo insana
Benimki illedeee ilk gün beraber olacağız diyor .her sene aynı terane yaa valla delirim ben görmek duymak bile istemiyorum hatta esimin onlara gitmesi ceyiz bohcası gibi valiz hazırlamasına bile tahammül edemiyorum beni gel diye zorlamıyo ama bayramın 3 gununude orda gecircek baska sehir tabi diger kardesler curcunu ooo bulasık yalasık gırla kaynanan yemek yapmaz zaten esimde boyuna gider dısardan yer ana ne ise yarıyosun bayram gelmis yemek yapmıyosun demez
o fedakarlıgı ilk 6 yıl yaptım insan sabredemiyo artık ask sevgi güzel seyler neden o guzel zamanlarıda birlite gecirmiyorumEvlilik fedakarlık istiyor yoksa bekarlık sultanlık demezdi atalar yaşın küçük sanırsam empati kur sabır tatlı dil Anlayış güzel bak güzel Gör bunlar klişe oldugu kadar gerçekler
ask iste kücük yasta olunca bunu akıl edemiyosun aynı frenkans önemli sadece ask la anca bu kadarOğlanları ile evlenelim ama anaları ile görüşmesinler mantığını anlayamıyorum
Sizin dert ettiğiniz herşey gayet normal durumlar damat oğul kayınvalide ilişkilerinin yürütülmesinde herkes aynı durumları yaşıyorlar damatlar hep el üstünde tutulur kızımıza iyi baksınlar bizim yüzümüzden sıkıntı yaşamasınlar diye
Sizin aileniz kocanıza nasıl davranıyor
Sizin sülale bayağı soylu görmüş geçirmiş bir aile ise keşke kocanızla evlenmeseydiniz 3 gün tatil için 3 hafta onun bozulan tavır ve davranışlarını düzeltmeye uğraşmazdınız
yooo bizimki sadece bize yapmıyo esime ve bana diger kızlarına ooooo tepsi tepsi kızdıgımda bu ya esim dese anne sen bize neden bunu yapıyosun bizi saymıyosun gerci belkide demistir ama kaynanam kendi kocasını takmıyo adama yanımızda ne hakaret ediyo ogullarını hic takmaz zaten 2 sini bosattıBak sana hak verdim benim kaynana yemeğini ve tatlısını yapar kolanyası ,bayram şekeri çikolayasıda vardır , bazılar bu dünyaya saman gelir ot olarak geri gider senin kaynananda öyle
ölmek içln yaşamış boş yaşamış
cnm eskiler öyleymis diye yeni nesilde öyle olucak diye bisey yok bu bayramlar bi tatil bana göre 1 gunu gör ille görüceksin sonra bas gitsin gezmeye genclik hayat güzel sey önemli olan bu zamanları iyi degerlendirmek ama esim bunun farkınd adegil+ek
benim annem bayramlarda 45 dk mesafedeki kendi ailesine gidemezdi onların işi görülecek diye. babam salmazdı. sen yine rahatsın, anneni babanı görebileceksin. şimdi annem annesini babasını kaybetti, ne kadar ağlıyor bir bilsen, keşke itiraz edip çekip gitseydim her bayramın ilk günü diye. koca var, hep var, dibinde zaten. sen de git annenle babanla vakit geçir doya doya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?