kocamın ailesi yuzunden bayramlarda nefret eder oldum

Valla ben sinir oldum bu kadini suraleye kole diyemi almislar:/

Kiz limoncu eskisi yenisi yok vallahi kocasi zorla goturen cok kisi var bence esin cok uyumlu bir adam bak seni zorlamiyor.kv yemek hazirlik yapmamasi onun gorgusuzlugu misafir gelecegi zaman ikram yapilmasi aile gorgusudur demeki o bu gorgu ile yetismemis.
Bemce sen de git gitmeden kv ni ara liste say bunlari yap bayrama geliyoruz de

4 gece birden kalacaksa sen ne yapacaksın peki onu düşünmüyor mu?

Evlenmeyi çok istedim pişman değilim Allah'a şükür eşimden yana ama dediğim gibi eşimin ailesiyle görüşmüyorum bir kaç Aydır ve tabi ki biraz sıkıntı yaratıyor bu durum mesela bayram geliyor bizde de bir krize neden olabilir :)

kaynanamın yasının küsürü pek beni ilgilendirmedi icin o civarda seni mi ilgilendirdi kaynananın yası pessssssss

kendi kaynanana bak o zaman ezberler yaslarını :)))))
He ya beni ilgilendirdi belli ki seni de gerdi.kaynanacığımın yaşını tabiki ezberleyecegim hem de sudan seller gibi

Valla ben sinir oldum bu kadini suraleye kole diyemi almislar:/
evet. mantık şu: yediriyoruz içiriyoruz "eşşek gibi yapacak" tabii. eşşek gibi lafını da babam çok kullanırdı, benim abartmam değil.
bunca sene sonra olaylar patlak verdi de şimdi götüremiyor Allahtan. cinnet geçiririm herhalde, 3. sayfa haberlerinde okursunuz beni hafazanallah.
yani limoncu bacım, sen yeni eskiye takılma, neler var. neleeeeer var. bu sitede gezinen insansın, sen de farkına varırsın elbet. haklısın ama kimse sana haksızsın demiyor. ama bu coğrafyadan çıkan en kaliteli mahsul böyle, napacan?

özüne döndükten sonra düzeltmem 3 ayı buluyo ama cnm

bu böyles sürr gider daha 20 30 yıl onun anasınn ölmesinimi bekliyim yani sırf bunun icin bile nefret ettiriyo kendindne o kadın

Eşinizin ailesini küçük görmek, onları aşağılamak normalleşmiş sanırım. Tavrınız ve düşünce şekliniz çok rahatsız etti beni :/ umarım eşinize karşı da bu şekilde yansıtmıyorsunuzdur düşüncelerinizi. Yanlış anlamayın ama benim eşim ailem hakkında böyle şeyler söylese inadına giderim ben herhalde, daha çok gidesim falan gelir. Ayrıca annesi ister yemek yapar ister yapmaz, o onların düzeni ve onları ilgilendirir. Hiçbir kadın, gelen oğlu da olsa kızı da olsa, çocuğu geliyor diye yemek yapmak zorunda değil ki, biz kadınlar için sevgi göstergesi, bu yüzden yapılan ve sanki yapılması vazifeymiş gibi algılanan bir şey.

Ayrıca üç ayda bir ailesini görmeye gitmesi çok da güzel bir şey, adam özlüyor ki gidiyor. Ha diyorsun ki ailesi iyi davranmıyor, kocam da bunu görmüyor. Bırak görmesin, görüp de sevilmiyorum diye üzülmesinden iyidir, emin ol. Her bayram her bayram ayrı kalıyoruz dersen de eğer bunu konuşarak halledebilirsiniz bence, bir bayramı beraber geçirirsiniz, öbürünü ayrı ya da bayram bitmeden döner gelir vs.

Bence kendi mutluluğunuz için aklınızı eşinizin ailesinden bi nebze de olsa uzaklaştırın. Yoksa böyle ömür geçiremezsiniz. Unutmayın, siz eşi olabilirsiniz ama onlar anne ve babası. Anne ve babalık da kalıcıdır. Yani evlenince ömrünün her saniyesini sizinle geçirecek diye bir şey yok, olmamalı da.

İnsanın 20 yaşındaki aklıyla 25 yaşındaki aklı bir değil genç kızlar acele etmeyin gerçekten genç yapılan evliliklerin çoğu hüsran bir sürü şeye katlanmak zorunda kalırsınız . Siz konu sahibi aynı şehirde değilsiniz benim gibi en azından kv ile ona şükredin senede 3 5 kezde görüşülüyor malesef mecburrrr .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…