İlk gun kendi ailesine ugrayip gitsinler? Hanimefendinin ailesi hep yanibasinda. Kocasina yazik degil mi? Onun ailesine yazik degil mi? Gitse noluyor onu anlamiyorum yani. Ne bu kocaniz ve ailesiyle yasadiginiz savaslar? 3 gun ya hepi topu.Her bayram niye eşinin ailesinde geçsin? Kadının ailesi aile değil mi ?
3 ayda bir çok değil katılıyorum. Gitsin görsün n'olacak
bravoo beni ne kadar cok takip ediyosun
söyle bisey daha söyliyim her zaman tabiki kötü degiliz ama esimlede biz bi aileyiz babamında esime karsı cok agır lafları oldu ben hemen müdahale ettim mesela yada özel günlerde esimle birlikte olmak beni daha cok mutlu eder 30 yasındayım yani artık benimde kendi hayatım var hep aileyle zaman gecmez ama esim benden 10 yas buyuk olmasına ragmen hala göbek bagı kopmamıs malesef
bayram öncesi yada sonrası tatil planlaması bendedirHer bayram anasina gidiosa tatile falan nasil cikiyorsunuz?
iş idare etmekte degilki bunlar icin 5 sene gitmesende aynı her bayram gitsende aynı özen yok ilgi yok aman oglum gelmis yemekler yapıyım sohpet edelim yok ......... gibi yatsın anca ayyy bu kadın beni öldürcekAman limoncu uc gun idare ediver iki yildir gitmiyormussun.
Ya sizene anne ogul arasindaki iliskiden pardon da? Annesi gelip bu gelin ogluma ozen gosteriyor mu, hmm say bakalim yemeklerini gelin diyor mu? Biraz edep yahu. .... Gibi yatsin ne demek? Gun gelir devran doner emin olun. Birgun sizin icinde bu cumleler kurulur.iş idare etmekte degilki bunlar icin 5 sene gitmesende aynı her bayram gitsende aynı özen yok ilgi yok aman oglum gelmis yemekler yapıyım sohpet edelim yok ......... gibi yatsın anca ayyy bu kadın beni öldürcek
Tamam öyle yapsınlar en azından. Ama yapmıyor anladığım kadarıylaİlk gun kendi ailesine ugrayip gitsinler? Hanimefendinin ailesi hep yanibasinda. Kocasina yazik degil mi? Onun ailesine yazik degil mi? Gitse noluyor onu anlamiyorum yani. Ne bu kocaniz ve ailesiyle yasadiginiz savaslar? 3 gun ya hepi topu.
valla öyle tipler anca bundan anlar prenses daina dan anlamazlar emin ollSizi savundum falan ama siz de üslubunuz çok yanlış bunu soyliyim. Mahalle ağzı dediklerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?