kocamın ailesi yuzunden bayramlarda nefret eder oldum

Ben gercekten kayinvalidelere uzuluyorum ya. Bu kadar kayinvalidenizi kotuluyorsunuz, biraz kendi icinizdeki kotuluklerle ilgilenin. Ayip ya ayip. Neymis kocasi 3 ayda bir gidiyormus. Her bayram ordaymis. Hanimefendi sizinle evlendi diye annesine sirtini mi donsun? Sizin ailenizin icinde vazgevilmez bag yok diye herkes oyle mi olucak? Allah eslerinize sabirlar versin.

Bayrami bölüşün öyleyse. Bir iki gun onlarda bir iki gun sizin ailede kalin.
3günlük bayram için aranizi bozmaya degmez.

Biz de ilk gun kendi aileme diger günler esime gidiyoruz.iki tarafi da memnun ediyoruz.
benim ailem burda esim her bayram kendi ailesine gider beni rahatsız eden bu
seni zorlamaması artı
Tüm bayramı ayrı geçirmeniz yanlış bence
Çokmu uzaktalar
Bir gün kalıp gelsin o gün sende ailenle görüş
Kalan günleri birlikte geçirin
iste o kafada olsa zaten sorun degil 1 gece kal gel diyorum ama yok ille 4 gun kalıcak buda bana yanlıs geliyo onun annesi varsa benimde annem var bayram ve anneler sag diye neden tüm bayramları ille ailelerde gecirelim ki tamam 1 gce kal bende geliyim ama sonra evimize dönelim 4 gun kaynanada kızlar damatlar ayyy huzur olsa amenne huzurda yok

Sizi zorlamiyosa niye kendinize bu eziyeti yapiyosunuz? Gidemezsin mi diyo engel mi koyuyo. Her bayram aynı yerde olunmaz . Ayrica esiniz de bir bayramı kendi ailesinde bir bayramı sizin ailenizde geçirmek zorunda. Gelmem diyosa da siz gidin tek başınıza

Her bayram niye eşinin ailesinde geçsin? Kadının ailesi aile değil mi ?
3 ayda bir çok değil katılıyorum. Gitsin görsün n'olacak

Güzellikle konuşmayı denedinmi
Mesela 2 gününe plan yapsan
Hoşlanacağı birşeyler
Önceden bu kadar çok çalışmıyordu insanlar yada dipdive yaşanıyordu bayramlar ailelerde geçiyordu
Ama şimdi birlikte kaliteli zaman geçirmek için tek fırsat gibi
Başka zaman izin yok gibi artık
En azından yarısını birbirinize ayırmanız gerektiğini anlamasını sağlamalısın
Ailesi hangi şehirde
Sendemi gitsen acaba
Belki alıp gelmesi daha kolay olur
O şehirden başlayan bi tur planlarsın
Bir günü ailesiyle geçirir sonra devam edersiniz

Ben uslübunuzu biraz kaba buldum. Haklı olabilirsiniz belki ama unutmayın ki o da onun ailesi. Bayramı ayrı geçirmek istemiyorsanız siz de gidin bir gün kalın geri eve dönün ya da ailenizin yanına gidin. Dediğiniz gibi üstüne gidiyorlarsa eşinizin sizin de böyle üstüne gitmeniz çok yanlış..

Vallahi haklısın sen gitme kocan gitsin öyle bile olsa ailen damatinin bayramda gelip elini opmesini ister benim babamda eskiden böyle yapardi her bayramin her gününü babamin köyünde geçirmek zorundaydık üstelik agirlanmazdik bile
Biz kendi götürdüğümuzu yerdik bir bayram kiyamet koptu ustelik baslatan rahmetli nenemdi
Ondan sonra annem beni kesseler goturemezler dedi
Ondan sonra hop diye kalkar oldu babam

sanırım özgüven problemi var ailesi aaa az kaldın dicek kaynanam zaten tam bi numaracı sürekli aglama yası 40 olcaka ama ayaklarının üstünde duramıyo sanki saka gibi her ailesinin yanında geldiginde telefonda aglayarak konusuyolar migdem bulanıyo i insanlardan bi kere daha nefret ediyrum hatta kaynananın hosuna bile gidiyodur hatta ilk zamanlar sen gelme oglum gelsin yeter derdi mesela

arifeden gidicek yakın 4 saatlik yol anlasambilsek bende giderim arifeden 1 günü aksama kadar taklırı bayrma ziyareti falan aksam geliriz ama yok 4 gun orda kurbandada aynı terane 5 gun orda

ille dedim esime ailen ölsün bunu mu diyim sana o insanları nasıl seviyim sen her bayram her gunu onlarla gecirirsen

iste annenin icindne neler gecti neler yani arkadaslarımı bakıyorum cevrem hep buyuksehirde yasamıslar 1 gunu giderler sonra yakın illere gezmeye cıkarkar yaslı dedeler gibi anlam veremiyorum hani bide güzel karsılanırsan gidersin onda bile her bayram kalınmaz yani 8 sene olcak evliyiz esime dedim biz aileyiz artık seninle ikimizin ortak kararı olmalı bayram seyran gezmesi ama iste kapasitesi bu sanırım kendini gelistiremiyo onlara karsı kendini mahcupmu hissediyo bunu asmalı ama zor her seferinde kaynanamın aglamasına kanıp oda aglamazmı telefondan girip ............ sinirden ölcem yaa

O ne kadar genç kayınvalide öyle :)
Sert çıkma bu konuda ters teper
İnada biner
Güzellikle ikna etmelisin
Kocanı tanırsın illaki ikna edebileceğin bir noktası vardır
Önce iki güne ikna etmeye çalış
4 saatte çok yakın bence
Biz 10 saatlik yola gidicez iki günlüğüne yolda içinde :)
En kötü ihtimal sende git bu sefer
Bir gün rahat bırak sonra kontrolü ele al

daha önce gittigimd oldu cok yöntem denedim 8 yıllık evliyim sonucta

gidersem esime aynı muamele bize 0 deger buna katlanamıyorum esim orda sesi icine kacıyo anasının korkusundan tamam hep ben haklıyımd emiyorum ama o kadınında yanlısı var esimede diyorum sen desen ki anne sende burda yanlıssın ben o zaman senle fizana gelirim ama sen sustugun icin ben sürekli konusuyorum sende arkamda yoksun ben neden aileni bıraktım sana kactım o zaman o kadar asıktık bunlara nedne ugrasıyım ki diyorum

güzel bi is bulamadım ki kafama göre yol ciziyim

Sana nasıl açıklama yapıyor bunları söylediğinde
İllaki bi yolu olmalı bu adamı ikna etmenin
Yok imkansız diyorsan
Al kredi kartını paranı kendine göre plan yap gez toz
Oda orada ne hali varsa görsün

Anlıyorum ya zor iş bize de bayramda hala çok gelen goden olmaz çünkü insanlar her bayram gelse kapıda kalırdı çünkü yokuz evde biz zaten gezemezdik
Ha bugün gidecez ha yarin gidecez daha senin kocan ailesine para vermiyornus babam tam tersi el öperken babaannemin eline 100 -200 para sıkıştırdığını bilirim
Ama çok takma kocanı ikna edebilsen sen de git bayramin ilk günü dönün diyecem ama yapmaz esin sanırım

Sana nasıl açıklama yapıyor bunları söylediğinde
İllaki bi yolu olmalı bu adamı ikna etmenin
Yok imkansız diyorsan
Al kredi kartını paranı kendine göre plan yap gez toz
Oda orada ne hali varsa görsün
zaten öyle yapıyorum o konularda sıkıntı yok ama bu sekılde olmamalı evliyiz biz yani bayramda olsa anneyse benimde annen var bu
genclik gelmicek bi daha geri neden izinlerimi bu sekılde degerlendiriyim
bide köy yani gidicegimiz ver sehirde degil

hani derler ya okumak söyledir eseklik baki kalır diye anca o hesap onu bu sekılde görseydim asla evlenmezdim yani aile düzeni cok farklı tabi babam demedi de de dur

cok farklıyız zevk aldıgımız syeler yedigimiz ictigimiz seyler nasıl asık olduk allah bilir :)))

aynen dönmedigi icin sorun cıkıyo zaten 4 gun kaliteysiz bi zaman kayıp benim icin

Çünkü onlar aynı şehirde

Limoncu eşi gececi olunca bile orada

Buna rağmen babasının evlat ayırdığını kardeşini kaydırdığını vs düşünüyor

Onlarla da arası mükemmel değil

bravoo beni ne kadar cok takip ediyosun

söyle bisey daha söyliyim her zaman tabiki kötü degiliz ama esimlede biz bi aileyiz babamında esime karsı cok agır lafları oldu ben hemen müdahale ettim mesela yada özel günlerde esimle birlikte olmak beni daha cok mutlu eder 30 yasındayım yani artık benimde kendi hayatım var hep aileyle zaman gecmez ama esim benden 10 yas buyuk olmasına ragmen hala göbek bagı kopmamıs malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…