- 29 Ocak 2020
- 20
- 21
- 3
- Konu Sahibi asyamelekkk
-
samimi davranıyor yalan yok ama ben de ona iyi davranıyorum karşılıklı her şey. 1 2 defa gitmemezlik yaptık bunu denedik yani hafta içi gittik mesela hafta sonu bize kalsın diye gitmedik ama hemen surat yapmaya başladı eşime çemkirmiş bile. İlla kızıyla birlikte hafta sonu toplamak istiyor buna da anlam veremiyorumHafta sonu gelmeden plan yapın eşinizle gitmeyin gitme sıklığınızı düşürün. Samimi davranmıyorsa sizde samimi olmaya çalışmayın iki parça bulaşık da varsa yıkayın geçin oturun çok fazla muhabbet etmeyin.
samimi davranıyor yalan yok ama ben de ona iyi davranıyorum karşılıklı her şey. 1 2 defa gitmemezlik yaptık bunu denedik yani hafta içi gittik mesela hafta sonu bize kalsın diye gitmedik ama hemen surat yapmaya başladı eşime çemkirmiş bile. İlla kızıyla birlikte hafta sonu toplamak istiyor buna da anlam veremiyorum
her hafta illa gidilir bir hafta gitmiyorsak diğer hafta kesin gitmemiz lazım sonra ne oluyor diye hemen arar oğlunu. benim kendi annem hafta sonu gelmenize gerek yok der mesela o günü kendinize ayırın hafta içi zaten çalışıyorsunuz hafta sonu dinlenin der ama maalesef aynı düşünceliği eşimin ailesinde göremiyorumbence sürekli gönlünü yapmaktan vazgecin. Suratini assin, bu mu sorun? Hafta icide gitmeyin hafta sonuda gitmeyin. Yavas yavas düsürün. Surat yapiyorsada gelemedik vaktimiz olmadi diyip gecistirin. Istedigi kadar surat yapsin
her hafta illa gidilir bir hafta gitmiyorsak diğer hafta kesin gitmemiz lazım sonra ne oluyor diye hemen arar oğlunu. benim kendi annem hafta sonu gelmenize gerek yok der mesela o günü kendinize ayırın hafta içi zaten çalışıyorsunuz hafta sonu dinlenin der ama maalesef aynı düşünceliği eşimin ailesinde göremiyorum
bu zamana kadar hep böyle geçti ama artık dediğim gibi istememeye başladım keyif alamıyorum oraya gidince. hafta sonu gitmesek bile hafta içi gitme mecburiyetimiz var böyle söyleyeyim. görmek istiyorlarmış peki tamam görsünler evlatları var ortada özlüyor olabilirler anlıyorum ama hep fazlasını bekliyorlar bu beklentide olduklarını bildiğim için de ben rahatsız oluyorum üstümüzde baskı oluyor çünkü. biraz rahat bıraksınlar ne zaman gelmek istiyorsanız o zaman gelin hatta kendi ailemin bana dediği gibi gerekirse gelmeyin kendinize ayırın desinler ama yok. bir de baştan alıştırmaya bağlı sanırım ben başından beri mücadele ediyorum. önceden haftada 2 kere gidiyorduk ben çalışmaya başladıktan sonra da her hafta sonu gider olduk. evliliğimizin ilk günlerinde her gün aramamızı istiyordu ben her gün bir insanla ne konuşabilirim. kendi annemle o kadar sık konuşmuyorken. sadece iyi olduğumuzu duyup kapatacakmış öyle diyor. gerçi bu konuda çok da bir şey değişmedi şimdi de 2 günde 1 arıyorum kraliçeyi. bir de o aramaz bizden bekler neymiş o büyükmüş küçükler büyükleri ararmış öyle diyorHer hafta sonunu neden kayın valide ile geçiriyorsunuz anlamadım..
Mesela önümüzde ki pazar için kahvaltıya gidin rezervasyon yaptırın ve basıp gidin. Her hafta sonu aile ile olmak zorunda değilsiniz. Zira sıkıcı olur zaten.
zaten biz de farklı değiliz her cumartesi veya pazar oraya gidip beraber yemek yiyoruz. eşimden de gözlemlemesini istedim o da hak verdi bana. görümcem ellemediği zaman eşim yardım ediyor bulaşıklar konusunda ama bilmiyorum ben gocunuyorum bu durumdanBir de es ailesiyle yemek yeme fikir bana cok uzak degil. Cunku onlar mesaketli yemek yapinca biz olmadan yemek istemiyor,biz bi hafta gormesek ozluyoruz zaman gecirmek istiyoruz. Haftasonuna denk getirmesekte bazen haftasonuna denk geliyor gidip geliyoruz aileye
bu zamana kadar hep böyle geçti ama artık dediğim gibi istememeye başladım keyif alamıyorum oraya gidince. hafta sonu gitmesek bile hafta içi gitme mecburiyetimiz var böyle söyleyeyim. görmek istiyorlarmış peki tamam görsünler evlatları var ortada özlüyor olabilirler anlıyorum ama hep fazlasını bekliyorlar bu beklentide olduklarını bildiğim için de ben rahatsız oluyorum üstümüzde baskı oluyor çünkü. biraz rahat bıraksınlar ne zaman gelmek istiyorsanız o zaman gelin hatta kendi ailemin bana dediği gibi gerekirse gelmeyin kendinize ayırın desinler ama yok. bir de baştan alıştırmaya bağlı sanırım ben başından beri mücadele ediyorum. önceden haftada 2 kere gidiyorduk ben çalışmaya başladıktan sonra da her hafta sonu gider olduk. evliliğimizin ilk günlerinde her gün aramamızı istiyordu ben her gün bir insanla ne konuşabilirim. kendi annemle o kadar sık konuşmuyorken. sadece iyi olduğumuzu duyup kapatacakmış öyle diyor. gerçi bu konuda çok da bir şey değişmedi şimdi de 2 günde 1 arıyorum kraliçeyi. bir de o aramaz bizden bekler neymiş o büyükmüş küçükler büyükleri ararmış öyle diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?