KOCAMIN AİLESİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı şeyleri yaşıyorum aynı durumdayım geline hizmetçi bakıcı gözüyle bakılıyor sinirlerim bozuluyor gerçekten ama haftasonundan haftasonuna diye idare ediyorum

O kendi kızı sen el kızı sana acımaz ama kızına acır benimki de aynı öyle kızını kocası el üstünde tutunca hoşuna gider ama benim eşim beni el üstünde tutunca kıskanır

1 haftadır her hafta sonu neden kv gidiyorsunuz onu anlamadım ben önce bunu dert ederdim ben hafta sonu kv gidip hizmet etmek için mi evlendim eşimle aşk yaşamak için mi ?

Ben şahsen hafta sonu asla ev gezmesine gitmem bu kim olursa olsun. Bi hafta sonumuz var bundada onların evinde olacaksa evden çıkmam daha iyi. Bazen kayınvaldem bizi dışardayken aramış oluyor bizede uğrayın dior eşimde anne evde olacaksak çıkmazdık evden diyor. Sadece hafta içi gidiyoruz onlarada kendi ailemede .hafta içi akşamdan gideriz 1-2 saat oturur eve döneriz hatta bazen hemen gidiyosunuz dediklerinde bizim de bi evimiz var diyorum. Pazar başbaşa bişeyler yaparız hep

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…