Kocamın ailesi

Ya ben çok uyuzum ya da eşim beni anlamak istemiyor. Bildiğiniz üzere corona yüzünden çoğu is yeri kapandı ve eşimde evde ailesi köyde yaşıyor ama yılın belli dönemi buradalar 10 gun oldu koye gideli eşimin abisi de köyde bizimde gelmemizi istiyolar koye gitmek cok istiyorum ama evlendigimizden beri1 kere gittik oda düğünde cok istememe rağmen basima gelecekler yüzünden surekli endişeliyim bu durum eşimi de yıpratıyor farkındayım ama hic bir zaman gitmeyelim demedim sadece beni olduğum gibi kabul et benden fazlasını bekleme diye surekli uyardım ve bu durum evliliğimiz boyunca bizi yipraticak sanırım işin kötü tarafı oda bizi istemiyo yanında götürmek ben huysuzluk yaparim diye mesela 1 hafta kalırsak 7 gun boyunca dağda bayırda olacak ben evde kalicam yok soyle yap yok insan temizlik yapar yok anneme yardım eder bide 1 bucuk yasinda kızımız var allah uzun ömür versin cok hareketlidir kendisi yani isin özü şu koye gitmek istiyorum ama evim olmayan bir yeri kendi evimmiş gibi çekip ceviremem sadece kayinvalideme yardımım dokunur sofra kur topla yika onun haricinde hadi anne gel temizlik yapalim demem diyemem oyle yapıda birisi degilim cocugumla çamurda oyunlar oynamak solucan aramak ırmak kenarında suyu izlemek bana daha cazip geliyo oda bunu anlamiyo ben gidersem zaten seni götürmem orda yok bu geldi ya hic oturamadım nolucak temizlik yapsan ölür müsün vs deyip duruyo yanlış mi düşünüyorum bencillik mi yapiyorum yoksa kendimi ona anlatamiyo muyum bilmiyorum 24 yaşındayım büyümen lazim diyo ama 34 de olsam aynı seyleri düşünücem eminim
Birincisi evlisiniz diye kimseniz hizmetçisi kölesi değilsiniz tabiki de saygıda kusur etmeyeceksiniz ama sizinde kendinize göre bir yaşantınız ve duygunuz var orta yolu bulmanız dileğiyle

Mecbur hallerde gitmekten başka çare yok malesef.

Biz de 3 kişilik bir aileyiz.
Benim kv yalnız yaşıyor normalde. Bize yakın evi. Biz evdeyiz diye resmen gezmeye heves etti.
Koskoca işyerleri mecburen tatil etti keyfinden değil.
Cahil bir kadın değil ama normalde üşenen kadın her gün markete falan gitmeye başladı. Şaşırttı beni. Daha temkinli hareket etmesini beklerdim. Çok sigara içiyor ciğerleri kötü.
Ben 1 aydır ailemi görmüyorum. Ki onlar da köylerine gittiler tecrit için..

Eşim en sonunda söylendi "yarından itibaren çıkmıyorsun bana söyle alıp getiririm" diye.
Arada bir eşim işe gidiyor taşıyıcı olabilir diyerek bizimle teması da azaltmaya çalıştık. Anladı bence. Evinde otur diye söylemek zorunda kaldık resmen.
Düşünemeyen mantıksız insana sinir oluyorum.
Benım dedıgım kadınlar 35 40 yas arası hepsi egıtımlı? Onlar bile evde toplamayı karantına olarak goruyor. Bir tanesi kemoterapi gordu yıllarca bu sene cok sukur İyileşti.
En cok onun orda olmasına sasırdım. Ben gitmedim mesela.
İki muhabbet edeceksin diye hayatını riske atıyorsun benı en cok bu sasırtıyor.

Kayınvalıdenın sıze yapısmaması da sansın olmus, esının sizden uzak durdugu yerde cat kapı habıre geldıgını Dusunsene.
Evlerden ırak.

Corona olayından bahsetmeyim herkes değinmiş ama kvalideye kalmaya giden bir gelinin ya da komşunun ya da yeğenin kadın iş yaparken, çalışırken tırtıl eşelemesini doğru bulamam. Senede birkaç kez de anne yardım edebileceğim bişey var mı? ben buradayken halledelim denilebilir sanki. Demeyeceksen de evinde dur zorlayan yok ki zaten.

Geçmiş olsun. Ağrılı kistler genelde ya fibromiyalji ya da fibroadenom olur. Eğer oraya darbe geldiyse de bazen kısa süreli ağrı olur. Korkmayın. Zaten tedavisi yok. Özellikle egzersiz, süt ürünlerinin diyetten çıkarılması işe yarayabilir.
Merhaba bende de mart sonunda gogsumde kitle teshis edildi dr fibroadenom dedi ama 6 ay sonrasina kontrol onerdi ceviz buyuklugunde elle hissediliyor arada yer degistiriyor bazen agri yapiyor cok sık olmasa da.. bu kitleleri gecirmek icin cesitli bitkisel kurler varmis onlari duydunuz mu hic?

Alıntı Cevapla

Ya ben çok uyuzum ya da eşim beni anlamak istemiyor. Bildiğiniz üzere corona yüzünden çoğu is yeri kapandı ve eşimde evde ailesi köyde yaşıyor ama yılın belli dönemi buradalar 10 gun oldu koye gideli eşimin abisi de köyde bizimde gelmemizi istiyolar koye gitmek cok istiyorum ama evlendigimizden beri1 kere gittik oda düğünde cok istememe rağmen basima gelecekler yüzünden surekli endişeliyim bu durum eşimi de yıpratıyor farkındayım ama hic bir zaman gitmeyelim demedim sadece beni olduğum gibi kabul et benden fazlasını bekleme diye surekli uyardım ve bu durum evliliğimiz boyunca bizi yipraticak sanırım işin kötü tarafı oda bizi istemiyo yanında götürmek ben huysuzluk yaparim diye mesela 1 hafta kalırsak 7 gun boyunca dağda bayırda olacak ben evde kalicam yok soyle yap yok insan temizlik yapar yok anneme yardım eder bide 1 bucuk yasinda kızımız var allah uzun ömür versin cok hareketlidir kendisi yani isin özü şu koye gitmek istiyorum ama evim olmayan bir yeri kendi evimmiş gibi çekip ceviremem sadece kayinvalideme yardımım dokunur sofra kur topla yika onun haricinde hadi anne gel temizlik yapalim demem diyemem oyle yapıda birisi degilim cocugumla çamurda oyunlar oynamak solucan aramak ırmak kenarında suyu izlemek bana daha cazip geliyo oda bunu anlamiyo ben gidersem zaten seni götürmem orda yok bu geldi ya hic oturamadım nolucak temizlik yapsan ölür müsün vs deyip duruyo yanlış mi düşünüyorum bencillik mi yapiyorum yoksa kendimi ona anlatamiyo muyum bilmiyorum 24 yaşındayım büyümen lazim diyo ama 34 de olsam aynı seyleri düşünücem eminim
Cok gecerli bi neden var korona var gitmeyin zaten

Back
X