- 21 Mayıs 2022
- 565
- 71
- 18
- Konu Sahibi Pembelii11
Eltim çocukluk arkadaşımdır aramız iyidi bir sebeple konuşmuyorum kendisiyle.. Bir zaman önce aracımız bozuldu ve yolda kaldık eşim kardeşini aradı arabayı kenara çekmek yardım için gelmesini rica etti kendisi tamam abi dedi lakin arkadan eltim 'tamam git! Hadi git! Git git!' Şeklinde Bağırdı(kendisiyle konuşmadığım için eşini yollamak istemediğini düşünüyorum)bunu duyunca tamam gelme gülüm dedi kardeşine. Ve gelmedi. Sonra çekici vs çağırdık ettik herneyse.... Bir kaç gün öncede k.pederim aradı 'kızım mangalı dışarı cikarsana geçerken alayım' dedi çıkardım aldı ve gitti. Eşim aradı sonrası babası annesi kardeşi eltim esimin halası ve oğlu köyde mangal yapıyorlarmis eşimde o sıra köydey di işi olduğu için köyde toplandiklarini görmüş bana sizi çağırmadimi kimse dedi yok dedim bana da kimse seslenmedi dedi. Eve geldiğinde biraz kırgındı(ben ise ben eltimle konuşmadığım için bizi cagirmadiklarini düşünüyorum) herneyse... sorum şu hani bizi cagirmayarak ayıp etmiş oldular mu sizce? Yoksa olabilir çağırmak zorunda değiller mi? Aynı şekilde kaynımın yardım için cagirdigimizda gelmemesi de olabilir gelmeyebilir mi? Yoksa hoş değil ayıp olmus mu diyorsunuz? Tam olarak ne düşünürsem doğru olur bilemiyorum o yüzden yorumlarınızı yazın
Teşekkürler
Teşekkürler