• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın ailesi??

Pembelii11

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2022
565
71
18
Eltim çocukluk arkadaşımdır aramız iyidi bir sebeple konuşmuyorum kendisiyle.. Bir zaman önce aracımız bozuldu ve yolda kaldık eşim kardeşini aradı arabayı kenara çekmek yardım için gelmesini rica etti kendisi tamam abi dedi lakin arkadan eltim 'tamam git! Hadi git! Git git!' Şeklinde Bağırdı(kendisiyle konuşmadığım için eşini yollamak istemediğini düşünüyorum)bunu duyunca tamam gelme gülüm dedi kardeşine. Ve gelmedi. Sonra çekici vs çağırdık ettik herneyse.... Bir kaç gün öncede k.pederim aradı 'kızım mangalı dışarı cikarsana geçerken alayım' dedi çıkardım aldı ve gitti. Eşim aradı sonrası babası annesi kardeşi eltim esimin halası ve oğlu köyde mangal yapıyorlarmis eşimde o sıra köydey di işi olduğu için köyde toplandiklarini görmüş bana sizi çağırmadimi kimse dedi yok dedim bana da kimse seslenmedi dedi. Eve geldiğinde biraz kırgındı(ben ise ben eltimle konuşmadığım için bizi cagirmadiklarini düşünüyorum) herneyse... sorum şu hani bizi cagirmayarak ayıp etmiş oldular mu sizce? Yoksa olabilir çağırmak zorunda değiller mi? Aynı şekilde kaynımın yardım için cagirdigimizda gelmemesi de olabilir gelmeyebilir mi? Yoksa hoş değil ayıp olmus mu diyorsunuz? Tam olarak ne düşünürsem doğru olur bilemiyorum o yüzden yorumlarınızı yazın
Teşekkürler

Kayniniz çekici mi ki onu çağırıyorsunuz?
Direkt çekiciyi çağırsaydiniz ya, milletin basina is yıkmayin bos yere.
Ikincisi ise, neden her seyi eltinizin sizinle konusmamasina bağlıyorsunuz?
Butun sulale eltinizin lafiyla sizi mi dışlıyor yani? Sacma bu
Şöyle, araba sanayinin karşısında ana yolda kaldi yoldu kendisi gelirse onun aracıyla karşıya çekeriz diye düşündü eşim. Uzak bir yerde olmadığından araç çekici çağırmayalım boş yere diye. Neden bağlıyorum konuşmuyor olmamıza çünkü, eşimin ailesinde eltimin her sözü geciyor bagirsada küsse de ağır bir laf söylese de hiç bir sıkıntı olmuyor bu yüzden olsa gerek kimse kendisine ses çıkarmıyor o sebeple o şekilde dusundum

Offf gerçekten herşeyi böyle didiklemek sizi yormuyormu? Sende adın gibi biliyodunki eltin laf edecek çağırınca, neden tenezzül edip çağırıyosun?
Mangalıda büyütüyorsun. Belki istemedi çağırmadılar, belki denk geldi. Ne fark eder.

Şöyle, araba sanayinin karşısında ana yolda kaldi yoldu kendisi gelirse onun aracıyla karşıya çekeriz diye düşündü eşim. Uzak bir yerde olmadığından araç çekici çağırmayalım boş yere diye. Neden bağlıyorum konuşmuyor olmamıza çünkü, eşimin ailesinde eltimin her sözü geciyor bagirsada küsse de ağır bir laf söylese de hiç bir sıkıntı olmuyor bu yüzden olsa gerek kimse kendisine ses çıkarmıyor o sebeple o şekilde dusundum
Vay be eltiye bak, gelsin burda ders versin🤣

arabanız bozuldugunda eltinizin eşini gondermek istememesini anlayabilirim ama kp yaptigi ayip hem mangalı sizden istemek hemde ne sizi ne eşinizi çağırmamak.insan soyler ağız ucuylada olsa sonra ekler eltinde gelcek diye ha siz gitmezsiniz o ayri.sanki taraf olmus gibiler.elti ile aranizdaki mesele çok mu buyuk. Sanki ondan taraf olmuslar.i

Vay be eltiye bak, gelsin burda ders versin🤣

arabanız bozuldugunda eltinizin eşini gondermek istememesini anlayabilirim ama kp yaptigi ayip hem mangalı sizden istemek hemde ne sizi ne eşinizi çağırmamak.insan soyler ağız ucuylada olsa sonra ekler eltinde gelcek diye ha siz gitmezsiniz o ayri.sanki taraf olmus gibiler.elti ile aranizdaki mesele çok mu buyuk. Sanki ondan taraf olmuslar.i

Daha önce burda paylaşmıştım onuda konu bu, Dün kayinvalidemlere gittik eşim kaynım eltim cocuklar vs kayinvalidemin kardeşi ve hanimi gelmiş şehir dışından onları görmeye. Yemek yedik vss.. sonra 4 yasindaki çocuğum tabure almış ayağının altına mutfakta babaannesine yardım ediyor kendince, ben yenge cocuklar eltim de sofradaydik eltim doyunca kalktı mutfağa kayinvalidem diyor bulaşıkları diziyoruz tabakları alayım dedim kalkınca toplarım ben acele etmeyin oturun ben hepsini yerlestircem falan genede almak istedi verdim tabakları kalktim sofradan da sonra 2 dk geçmeden kızım ağlamaya başladı noldu diye gittim mutfağa yerde ağlıyor eltimi göstererek beni indirdi dedi eltim de anında, ne yalan konuşuyorsun sen ne zaman ittirdim ben seni. Dedi. Neyden bahsediyorsun indirdi diyor dedim hmm evet indircem tabi napcam burda iş yapiyoz tarzı bisiler dedi çocuk da ağlıyor yerde tırnağı acımış hiç ağlamasını düşünmeden hala birsey söylüyor kayinvalidem de dinliyor neden yukseliyorsun cocukla kavga edicen resmen cocuk o falan dedim birden kendi çocuğunu kucağına alıp tamam çookk özür dilerim çookk!!!! Diye bağırarak evden gitti. Eşine vs söyledik hepimiz sessizce bakındık yok akşam karanlığı koy yerinde bulamadık 20 30 dk sonra eşi bulmuş evlerine gidiceklerdi gitmeden yanına gittim neden çekip gittin beni çok kötü bi şekile soktun giderek gidecek ne vardı yada böyle yükselecek dedim ben cocugu yatırmak için çıktım vs dedi saçmala ondan çıkmadığını biliyorum dedim sonra eşim bırak gitsinler lat atma dedi o şekilde bitti. Dünden beri o kadar kafama taktım üzüldüm ki

Vay arkadaş aile büyüklerini gelinler mi yönetiyor artık yaptıkları çok ayıp.
Resmen çanak tutuyorlar aradaki husumet büyüsün diye sanki büyüyecek husumet kendi çocukları arasında da büyümeyecek gibi.
Sırf eti diğer oğlu almıştır gelin de çağırmayın diye cingar çıkardı diye zavallı adam çağırmamıştır.

Sizin eşinizin kardeşinde ve kp'de iş yok. Ne demek ben kardeşimin eşiyle konuşmuyorum diye kardeşim bana yardım etmeyecek?? Yaptıkları da hiç hoş değil... Ha bu demek mi kafanıza takın? ASLA... Hatta böyle insanlarla mümkün olduğunca uzak kaldığınız için de mutlu olun. Siz bunu buraya yazıp da yanlış düşünmeyeyim diyecek kadar naifseniz zaten o ailenin içinde olmanıza da gerek yok. eşinizle mutlu olun, onun da üzülmemesini söyleyin... siz size yetersiniz... canınızı sıkmayın...

Offf gerçekten herşeyi böyle didiklemek sizi yormuyormu? Sende adın gibi biliyodunki eltin laf edecek çağırınca, neden tenezzül edip çağırıyosun?
Mangalıda büyütüyorsun. Belki istemedi çağırmadılar, belki denk geldi. Ne fark eder.
Sende adın gibi biliyodunki eltin laf edecek çağırınca, neden tenezzül edip çağırıyosun?

Anlamadım

Eltim çocukluk arkadaşımdır aramız iyidi bir sebeple konuşmuyorum kendisiyle.. Bir zaman önce aracımız bozuldu ve yolda kaldık eşim kardeşini aradı arabayı kenara çekmek yardım için gelmesini rica etti kendisi tamam abi dedi lakin arkadan eltim 'tamam git! Hadi git! Git git!' Şeklinde Bağırdı(kendisiyle konuşmadığım için eşini yollamak istemediğini düşünüyorum)bunu duyunca tamam gelme gülüm dedi kardeşine. Ve gelmedi. Sonra çekici vs çağırdık ettik herneyse.... Bir kaç gün öncede k.pederim aradı 'kızım mangalı dışarı cikarsana geçerken alayım' dedi çıkardım aldı ve gitti. Eşim aradı sonrası babası annesi kardeşi eltim esimin halası ve oğlu köyde mangal yapıyorlarmis eşimde o sıra köydey di işi olduğu için köyde toplandiklarini görmüş bana sizi çağırmadimi kimse dedi yok dedim bana da kimse seslenmedi dedi. Eve geldiğinde biraz kırgındı(ben ise ben eltimle konuşmadığım için bizi cagirmadiklarini düşünüyorum) herneyse... sorum şu hani bizi cagirmayarak ayıp etmiş oldular mu sizce? Yoksa olabilir çağırmak zorunda değiller mi? Aynı şekilde kaynımın yardım için cagirdigimizda gelmemesi de olabilir gelmeyebilir mi? Yoksa hoş değil ayıp olmus mu diyorsunuz? Tam olarak ne düşünürsem doğru olur bilemiyorum o yüzden yorumlarınızı yazın
Teşekkürler
Kus olduğunuzu ailedeki herkes biliyorsa onlar olduğu için sizi cagirmayip gergin bir ortam olmasın istememis olabilirler yani ben çağırsalar bile bir bahane bulur gitmezdim yani hem herşeye takılmayın yaa Allah aşkına çocuk musunuz kim ne yapmak isterse yapar bir gunde siz mangallik malzeme izi alın gidin onları çağırmayı bu kadar düşünmenin mantığı yok bence

Özel değilse aranızdaki mesele neydi ki bu kadar kanlı bıçaklı oldu?
Eltim mutfakta taburenin üstündeki çocuğumu yere indirmisti babaannesi çağırmıştı yanina o da yere indirmiş cocukta ağladı noldu diye gittim beni 'indirdi ' dedi eltim için bende kucağıma alıp gidecekken neden yalan söylüyorsun sen çok yalan konuşuyorsun ben seni ne zaman ' ittirdim' diye yüksek tonda konuşuyordu sinir şekilde bende indirdi diyor yanlış anladın neden bağırıyorsun 4 yaşında çocukla kavga mı edeceksin falan demiştim sonra evi terk etmişti falan bu sebeple konuşmuyorum

Sizin eşinizin kardeşinde ve kp'de iş yok. Ne demek ben kardeşimin eşiyle konuşmuyorum diye kardeşim bana yardım etmeyecek?? Yaptıkları da hiç hoş değil... Ha bu demek mi kafanıza takın? ASLA... Hatta böyle insanlarla mümkün olduğunca uzak kaldığınız için de mutlu olun. Siz bunu buraya yazıp da yanlış düşünmeyeyim diyecek kadar naifseniz zaten o ailenin içinde olmanıza da gerek yok. eşinizle mutlu olun, onun da üzülmemesini söyleyin... siz size yetersiniz... canınızı sıkmayın...
Sebze bahçemiz var, oraya yabani otları yolmaya gittim bahce temizlensin diye k.validemler geldiler bir süre sonra biber domates ... topladılar gittiler isim bittikten sonra bende eve gitmeden biraz alayım diye bahçeyi gezdigimde toplayacak bir biber dahi yoktu :(

Eltim mutfakta taburenin üstündeki çocuğumu yere indirmisti babaannesi çağırmıştı yanina o da yere indirmiş cocukta ağladı noldu diye gittim beni 'indirdi ' dedi eltim için bende kucağıma alıp gidecekken neden yalan söylüyorsun sen çok yalan konuşuyorsun ben seni ne zaman ' ittirdim' diye yüksek tonda konuşuyordu sinir şekilde bende indirdi diyor yanlış anladın neden bağırıyorsun 4 yaşında çocukla kavga mı edeceksin falan demiştim sonra evi terk etmişti falan bu sebeple konuşmuyorum
Tek sebep bu ise elti hiç sağlıklı görünmüyor.

Back
X