• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın ailesi??

Eşinizin ailesi çok çok ayıp etmiş. Zor zamanımda kardeşimi arayacağım ve eşinin tribi yüzünden gelmeyecek helal olsun. Kp deseniz ayrı olay. Resmen ayırmışlar eşinizi. Eltiniz de köpeksiz köy bulmuş değneksiz geziyor. Bence eş ailesine karşı biraz ses çıkarma zamanınız gelmiş. Böyle evlat ayıracaklarsa iletişimi bile kesebilirsiniz.

Eltim çocukluk arkadaşımdır aramız iyidi bir sebeple konuşmuyorum kendisiyle.. Bir zaman önce aracımız bozuldu ve yolda kaldık eşim kardeşini aradı arabayı kenara çekmek yardım için gelmesini rica etti kendisi tamam abi dedi lakin arkadan eltim 'tamam git! Hadi git! Git git!' Şeklinde Bağırdı(kendisiyle konuşmadığım için eşini yollamak istemediğini düşünüyorum)bunu duyunca tamam gelme gülüm dedi kardeşine. Ve gelmedi. Sonra çekici vs çağırdık ettik herneyse.... Bir kaç gün öncede k.pederim aradı 'kızım mangalı dışarı cikarsana geçerken alayım' dedi çıkardım aldı ve gitti. Eşim aradı sonrası babası annesi kardeşi eltim esimin halası ve oğlu köyde mangal yapıyorlarmis eşimde o sıra köydey di işi olduğu için köyde toplandiklarini görmüş bana sizi çağırmadimi kimse dedi yok dedim bana da kimse seslenmedi dedi. Eve geldiğinde biraz kırgındı(ben ise ben eltimle konuşmadığım için bizi cagirmadiklarini düşünüyorum) herneyse... sorum şu hani bizi cagirmayarak ayıp etmiş oldular mu sizce? Yoksa olabilir çağırmak zorunda değiller mi? Aynı şekilde kaynımın yardım için cagirdigimizda gelmemesi de olabilir gelmeyebilir mi? Yoksa hoş değil ayıp olmus mu diyorsunuz? Tam olarak ne düşünürsem doğru olur bilemiyorum o yüzden yorumlarınızı yazın
Teşekkürler
Sizin eltinizle aranız bozuk, eşiniz kardeşiyle değil anladığım kadarıyla. Bu durumda abisi zorda kalmış ve yardım istiyorken gelmemesi olmamış bence. Eşinizin yerinde olsam bayağı bozulurdum. Mangal konusunda dışlanmanız yine eşiniz için üzücü olmuş. Kabahat sizde mi acaba dışlanan taraf hep siz ve sizin sayenizde eşiniz oluyor?

Şöyle, araba sanayinin karşısında ana yolda kaldi yoldu kendisi gelirse onun aracıyla karşıya çekeriz diye düşündü eşim. Uzak bir yerde olmadığından araç çekici çağırmayalım boş yere diye. Neden bağlıyorum konuşmuyor olmamıza çünkü, eşimin ailesinde eltimin her sözü geciyor bagirsada küsse de ağır bir laf söylese de hiç bir sıkıntı olmuyor bu yüzden olsa gerek kimse kendisine ses çıkarmıyor o sebeple o şekilde dusundum
O elti yılanının aynı versiyonunu tanıyorum. Kv'nin ağzına mıçar kimsede çıkıpta sen napıyosun demezdi.
Şükür ki artık bağım yok.

Mangal konusunda çağırmak zorunda değiller ama davet etseler hoş olurmuş. Annem babam aynı şeyi yapsa ben çok kırılırdım. Anne babalar denge sağlamak zorunda.

Araba konusunda sadece keşke direk çekici cağırsaydınız.

Eltim çocukluk arkadaşımdır aramız iyidi bir sebeple konuşmuyorum kendisiyle.. Bir zaman önce aracımız bozuldu ve yolda kaldık eşim kardeşini aradı arabayı kenara çekmek yardım için gelmesini rica etti kendisi tamam abi dedi lakin arkadan eltim 'tamam git! Hadi git! Git git!' Şeklinde Bağırdı(kendisiyle konuşmadığım için eşini yollamak istemediğini düşünüyorum)bunu duyunca tamam gelme gülüm dedi kardeşine. Ve gelmedi. Sonra çekici vs çağırdık ettik herneyse.... Bir kaç gün öncede k.pederim aradı 'kızım mangalı dışarı cikarsana geçerken alayım' dedi çıkardım aldı ve gitti. Eşim aradı sonrası babası annesi kardeşi eltim esimin halası ve oğlu köyde mangal yapıyorlarmis eşimde o sıra köydey di işi olduğu için köyde toplandiklarini görmüş bana sizi çağırmadimi kimse dedi yok dedim bana da kimse seslenmedi dedi. Eve geldiğinde biraz kırgındı(ben ise ben eltimle konuşmadığım için bizi cagirmadiklarini düşünüyorum) herneyse... sorum şu hani bizi cagirmayarak ayıp etmiş oldular mu sizce? Yoksa olabilir çağırmak zorunda değiller mi? Aynı şekilde kaynımın yardım için cagirdigimizda gelmemesi de olabilir gelmeyebilir mi? Yoksa hoş değil ayıp olmus mu diyorsunuz? Tam olarak ne düşünürsem doğru olur bilemiyorum o yüzden yorumlarınızı yazın
Teşekkürler
Eltin mi yapıyor bilmem ama çağıracam da Kaynm gelmeyecek ve bütün aile toplanıp benden mangalligi isyiyecek ortam yapılacak ve beni davet etmeyecek hepsine direk cephe alırdm. Herşey iyi hoş bi ben ve kocam mi fazlayz bu aileye.

Düşünüyorum iki çocuğum var eşleri kavga etti diye bir çocuğumu ayiracagim mümkün değil . Gelinler gelmesin .. Bu anne babalar ne tuhaf olmaya başladı . Birde mangalı istiyor dalga geçer gibi

Back
X