kocamin ailesi

Turk degil yabanci, ve burda kimsesi yoktu bir de birkac bahsettigi sey dogruydu o yuzden bende dost gibi gordum ve zamanla her seye doldum ama 3’e 5 katmis hep. Bana da aynisini yapti sonradan anladim artik is isten gecti
Ne alakası var yabancılıkla kimsesi olmamakla fitne yaymanin

Evet ama bebegime bi hayirli olsun denmeyecek kadar bisey yapmadim ben ayrica sadece bana küsüldü, gunah kecileri ben oldum ona uzuldum

Niye dert ediyorsunuz Allah aşkına boşverin geçin seven sever sevmeyen sevmez, bana eşinin ailesi seni hiç aramayacak, sormayacak sadece iki üç sene de bir görüşeceksiniz dese seve seve kabul ederdim. Bırakın mesafeli olsunlar siz de mesafeli olun hayatınıza evliliğinize müdahale etmiyorlar gelip gitmiyorlar ee daha ne olsun.

Eşiniz size de söylemiş zaten sizin için ailesini eltinin doldurdugunu ama sizde de değişen bir sey olmamis ki es ailesinde de olsun.
Siz başta elti gazıyla aileye cephe almışsınız zaten onların da sizin cephenize mesafe ile karşılık vermesi çok normal değil mi?
Kimse gelip bana sormuyor konuşmuyor bile demissiniz de siz en başta elti sizi doldururken gidip es ailesine sordunuz mu onlarla konuştunuz mu ki karsi tataftan da bekliyorsunuz.

Evlendikten sonra da gördüm ayrilacaliklarini demissiniz ama en başta elti lafına uyup cephe alan siz olmuşsunuz.

Burada kazancli çıkan elti olmuş, hem aranızı açmış hem de sizin kendi evinizdeki ic huzurunuzu da kaçırmış neredeyse.

Ben sizin yerinizde olsam es ailesinden kiminle problem yasadiysaniz gider konusurdum , siz nasil eltinin laflariyla kin guttuyseniz belki es ailesi de yine ayni elti laflarıyla size kin gutmus olabilir.

Hatayı daha nişanlıyken elti kişisine güvenmekle yapmışsın. Şimdi soruyorum sana oldu ki yüzleştin ve söyledikleri konuştukları hiçbirşey olmadığı ortaya çıktı diyelim.Bunca zaman üzüldüğüne mi, üzdüğüne mi yoksa herşeyin bir yalandan ibaret olduğuna mı yanacaksın ? Ben kimseye inanmam kardeşim.Gözümle görürürüm kulağımla duyarım bazen gördüğüme duyduğuma bile tereddüt ederim. Üzgünüm sende elti rüzgarında savrulan birisin bence.Ben senin yerinde olsam tersini yaparım.Uzaklaşmam yakınlaşırım. Elti kişisi kıskandığı için kv ile aranı açmış olabilir. Eltin nasıl kv ile ?

Eltinizin doğru söylediğinden emin misiniz? Bence gidip direkt kendilerine sormanız daha doğru olur. Çünkü üçüncü kişiden duyulan şeyler bazen farklı şekilde anlatılabiliyor. Ben sizin yerinizde olsam sorardım yani. Eğer eviniz ayrıysa bu kadar kafaya takıp dert etmemeye çalışın. Çünkü bu sorunlar evliliğe zarar verip huzur kaçırıyor. Doğruysa da mesafeyi koyun geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…