- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.249
- 168
- 34
- Konu Sahibi obiranneee
-
aynen bak ellerim titriyo sinirden hatırlayınca başımdan kaynar su dökülmüştü resmenAaa ne diyosunnyuh artik ya.gercekten her doguran anne degil.oda bi anne diyosun ama seni anlamiyo iste.
Bilmiyordum canım göstermesen bile yeridir o zaman hakkını helal etaynen bak ellerim titriyo sinirden hatırlayınca başımdan kaynar su dökülmüştü resmen
Bilmiyordum canım göstermesen bile yeridir o zaman hakkını helal et
yapacağını kestirseydim tabikide izin vermezdim vermedimde zaten elini kaldırmasıyla benim yerimden fırlayıp pğlumu kucaklamam bir oldu eli havada ağzı açık kaldı sindireceğini sanmıştı sanırımYazik cocuga yazik. Kucucuk bebegi koruyamiyorsunuz. Kendinizi nasil koruyacaksiniz?
Arkadaşım sen ciddi misin? Sezaryen oldun ve de 3.gün çay servisi mi yaptın. Ne işin var ayakta yat kendi kendilerine ne zıkkım yiyorlarsa yesinler. Önce sen kendine değer ver ki etrafındakiler de sana versin. Eşinin ailesi çok çirkef kusura bakma senin de çirkef olmaktan başka çaren yokSezeryanla dogum yaptim.hastaneden ciktigim 3.cu gun oturmaya geldiler.cay ikrami yaparken buda yeni modami niye oyle iki buklum duruyosun diyip gulduler.bana kal geldi.hic bisey diyemedim.dikislerim aciyo diyebildim sadece.lohusayken bile yatamadim anliycagin
Arkadaslar merhaba, konu esim ve onun ailesi.10 aylik evliyim.evlendigim gunden beri kayinvalidem de bir degisiklik seziyorum. Ne zaman kayinvalidem de basbasa kaldak bana surekli esimi ovup duruyor ve esimin eski sevgilisinden bahsediyor, hatta daha da ileri gidip baskalarini benim hakkimda yaptiklari yorumlari bana soyluyor. Benim soguk oldgumu dier kizin sicak oldgunu keske onunla evlenseydi gibisinden dediklerini ben bunlari esime anlatmadim taki annesi kocamin eski sevgilisini facebooktan ekleyene kadar. Benim patlama noktam oldu. Esim annesini aradi sen ne yapmaya calisiyorsun die konustu. Ama suan bile oglum okulda sana bakmazdi sevgilisi vardi gibisinden konusuyor ve ben artik dayanamaz haldeyim . Esim annesinin yaptiklarini annem iyiniyeylidir sen alingansin diye soyluyor. Ve ben kaldramiyorum. Esim annesini 3 defa uyardi bu konu hakkinda. Elimden gelse bir kasik su da bogacagim ama oyle bir tip degilim. Yapilan haksizliklari icime atiyorum bu siralar esimde bana karsi tahammulsuzlesti surekli tersliyor. Ne yapacagimi sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?